Gość: przyszły kierowca IP: *.stk.vectranet.pl 24.02.10, 19:00 Poradzcie gdzie wykupic jazdy dodatkowe zeby zdac egzamin na prawojazdy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana dobre pytanie:) Też mnie interesuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 19:12 odpowiedź na nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: dobre pytanie:) Też mnie interesuje IP: 83.238.28.* 24.02.10, 20:54 ja moge polecic szkole L-car z siedziba w chorzowie przy ul. Kościuszki. Szczególnie instruktora - Adama (właściciela szkoły) mnie sie udało za 1 erazem i kilku osobom z rodziny także.... chyba w dużej mierze dzięki dobremu instruktorowi. Jesli chodzi o zabrze... to niestety nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Prawko 01.03.10, 20:24 Czy to jest pytanie pt. KOMU DAĆ ŁAPÓWKĘ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Prawko IP: *.stk.vectranet.pl 01.03.10, 21:03 polecam w Zabrzu " Warzychę" czy "Warzechę", tak jakoś. Na kurs chodziłam do LOK-u ale nie wypowiem się na ten temat bo szkoda słów. Wiedziałam,że po tym kursie na 100% nie mam szans. Znajomy polecił mi ww ośrodek, tam wzięłam chyba jakoś 10 czy 15 dodatkowych godzin (1,5 roku minęło więc nie pamiętam), ale z naprawdę konkretnym instruktorem, który całą drogę wytykał mi błędy i gadał gadał i jeszcze raz gadał co mu nie pasuje w mojej jeździe.I dzięki temu, że facet tak indywidualnie umiał podejść do tematu mimo,że większość tras to była ciągła krytyka to ja skumałam o co chodzi i ZDAŁAM ZA 1 RAZEM.Choć nie ukrywam,że dzień przed egzaminem brałam 4 godziny jazdy non stop, także może i to pomogło. Ale od razu zadzwoniłam do tego instruktora z wielkimi podziękowaniami. Mimo, że chyba nawet nie kojarzył kim jestem bo ma setki kursantek zależało mi, by go dowartościować jako wspaniałego instruktora bo wiem, że to miłe uczucie. Polecam sprobować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Prawko IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.10, 22:14 Muszę spróbować! Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Prawko 04.03.10, 20:38 Robiąc jedno i drugie zapewni sobie więcej wrażeń. Adrenalinka... I wyrok :-( Odpowiedz Link Zgłoś