Gość: Weronika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 20:56 Hej poszukuje jakiegos fajnego sklepu gdzie wybor dywanow jest wiekszy niz w marketach,pomozcie bo Świeta juz za pasem a ja jeszcze nic nie znalazłam.... dzieki.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przewrotny Re: Poszukiwnia dywanu IP: *.stk.vectranet.pl 18.03.10, 23:13 w gabinetach MMSz jest ich wiele,ale na razie zajete przykrywaniem roznych spraw.po wyborach beda odkryte i wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Poszukiwnia dywanu 19.03.10, 21:10 na satelicie jest taki program, gdzie araby 24h/dobę sprzedają dywany - może tam ci się uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dywanik Re: Poszukiwnia dywanu IP: *.zabrze.net.pl 21.03.10, 21:16 Wybor moze nie jakis nadzwyczajny ale poogladaj: przy ul Narutowicza 2 www.dywany.multus.com.pl/ Tu widzialem nawet dywaniki za ponad 15 000,00 zl :) za sztuke (zdaje sie ze za 40-50 tys tez bylo cos) Mikulczyce, ul. Mickiewicza 64 www.dywany-zabrze.pl/index.php/klient-detaliczny/oferta Kiedys bylo cos na Hagera (na przeciwko skladu budowlanego, gdzie byla kopalnia) i nie wiem czy to nie jest ta firma z Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary_wyjadacz Re: Poszukiwnia dywanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 22:21 Dej sie spokój z tepichami, terozki to nawet klopsztangi nikaj nie widziołech, jak to pieroństwo wyklupać? Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Poszukiwnia dywanu 21.03.10, 22:29 Racja, dywany to wylęgarnie roztoczy i innych świństw. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_mikulczyce Re: Poszukiwnia dywanu 07.04.10, 19:49 Lepiej nie kupować dywanów. Są niemodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: Poszukiwnia dywanu IP: *.gwardii.osi.pl 09.04.10, 16:19 latającego Odpowiedz Link Zgłoś