Gość: Erwin IP: *.stk.vectranet.pl 17.04.10, 09:17 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7779459,Po_katastrofie_prezydenckiego_samolotu_Platformie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Blady strach padł na platformę IP: *.stk.vectranet.pl 17.04.10, 15:10 Od dłuższego czasu, także na tym forum, można było przeczytać, że we wszystkich wyborach w ostatnich latach w Zabrzu wygrywała PO, więc wybory prezydenckie w Zabrzu też są wygrane. Od dawna mówiłem, że nie można liczyć tylko na ogólopolskie sondaże, ale że nasz kandydat musi się wykazać jakimiś pozytywnymi działaniami. Samo rozrabianie nie wystarczy. Tymczasem jest jedno wielkie.... Może uda się za cztery lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Blady strach padł na platformę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 09:14 Czyli zgodnie z sondazami wygra pis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /// Re: Blady strach padł na platformę IP: *.stk.vectranet.pl 18.04.10, 11:01 Chodzi mi o to, że nie można całej kampanii opierać na negatywnej ocenie urzędującej prezydent i krytykować nawet to, co ewidentnie jest jej sukcesem, a następnie liczyć, że PO w Warszawie będzie miało wysokie sondaże i to wystarczy. Jak widać sondaże mogą się szybko wahnąć. Trzeba mieć pozytywny program. Pan Sekula już dwa lata temu ogłosił, że chce być prezydentem i ciągle to powtarza, ale jeszcze nie powiedział po co. Jaki ma plan? Jaki program? Co chce zrobić? W jego gazetce jest tylko krytyka i jad. Co chce zrobić pani prezydent i jaki ma program każdy wie: stadion, sztolnia dziedziczna, remonty zabytków, budowa boisk, rozwijanie obiektów kultury, remonty placówek oświatowych. Można się z tym zgadzać lub nie. Ale jak się nie zgadza, to trzeba zaproponować coś innego. Mówiłem to na zebraniach wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś