Gość: petent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 00:21 czy w tym UM Zabrze są jacys pracownicy którzy wykonuja swoją prace i jeszcze wiedzą co robią,bo mam wrazenie że nikogo takiego tam nie ma,ale może przesadzam.......a może nie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kliik Re: pracownicy UM IP: *.stk.vectranet.pl 11.05.10, 00:31 ja tam będę... i co chcesz to Ci zrobię;?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: pracownicy UM IP: *.stk.vectranet.pl 11.05.10, 01:23 Znowu jakiś palant zazdrości ludziom pracy. Trzeba było się uczyć kmiotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pracownicy UM IP: *.stk.vectranet.pl 11.05.10, 12:21 To,że petent trafił do urzędu akurat wtedy,jak kupowałeś pomidory na targu,nie obliguje cię do nazywania go kmiotkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: pracownicy UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 15:02 Petent! prosze o konkrety. Ogólniki i slogany to możesz sobie .... Odpowiedz Link Zgłoś
modlishque Re: pracownicy UM 11.05.10, 23:04 taaaa każdemu sie wydaje, ze inni w pracy nic nie robią a mają tak dobrze! lepiej od nas. Tyle, ze z drugiej strony jeśli Ciebie ktoś w pracy obserwuje, to zapewne myśli o Tobie tak jak Ty o pracownikach magistratu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: pracownicy UM 11.05.10, 23:20 Wniosek. Nie pracować, nie ma wtedy czego oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
modlishque Re: pracownicy UM 11.05.10, 23:35 No dobra nie pracować! Tylko co robić w trakcie trwania pracy? hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: pracownicy UM 12.05.10, 21:18 można np nauczyć się medytacji ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: pracownicy UM 12.05.10, 22:01 Najlepsza medytacja po butelce wódki, sferyczna i transcendentalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: pracownicy UM IP: *.stk.vectranet.pl 13.05.10, 15:39 a moze trafiłeś na jednego ze 100 stażystów, których po 2 dniowym pobycie podstawia się na stanowiska i udają specjalistów ? W tym czasie "wykwalifikowana kadra" pije kawę lub robi zakupy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patent Re: pracownicy UM IP: *.zabrze.vectranet.pl 14.08.15, 15:23 Od 2 dni przemyka po korytarzach i pokojach Urzędu Szpieg z Krainy Dreszczowców Jasio Sz. zbierając informacje o przyjęciu urodzinowym i ostatnich zmianach w Górniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donpedro Re: pracownicy UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.15, 16:10 KARAMBA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirq Re: pracownicy UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.15, 07:50 Przesadzasz i generalizujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: pracownicy UM IP: *.play-internet.pl 17.08.15, 20:10 Jaki prezydent taki urząd czyli CIULATY :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Am Re: pracownicy UM IP: *.hsi8.kabel-badenwuerttemberg.de 25.08.15, 15:33 Niestety urzędnicy UM i nietylko nie mają pojecia o swojej pracy. Niejednokrotnie próbowałem coś załatwić czy uzyskać zaświadczenie to mi odmawiano prosząc o podanie podstawy prawnej odmowy również nie otrzymałem odpowiedzi nawet od kierownictwa działu. Dopiero po odwołaniu na wyższy szczebel załatwianiem swoje sprawy. Praktycznie cały urząd do wymiany z braku kompetencji. Jedynie pan w dziale paszportów rzeczowy i kompetentny, reszta wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś