Gość: CODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 19:56 Urbańczyk taki święty syna na księdza wyuczył,a sam taki drań mafiozo pieprzony wywalić go na SYBIR jeszcze poleciał na prezesa KZK GOP mało nakradł??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZIUTA Re: SYN PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 21:01 Sam jestes zlodziej i do tego postrzelony . Urbanczyk byl dobrym prezydentem i wielu ludzi o tym pamieta, szczegolnie patrzac na dzisiejsze wladze, pozal sie Boze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CODA Re: SYN PREZYDENTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 12:53 Ty ZIUTA uważaj co piszesz, nie wiesz że NIK już wszystko wie jakie przekręty robił, dlaczego Zabrze tak zdziadziało, ile ziemi w Zabrzu sprzedał za friko braknie mu życia na odsiadkę !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta_zabrze Re: SYN PREZYDENTA 12.03.04, 13:16 Tylko tacy sfrustrowani idioci jak ty pieprza bez opamiętania bajeczki i ploteczki. Albo sam w tym cyrku bierzeswz udzial albo sam jestes przyszłym pacjentem Toszka. Urbanczyka chcą zniszczyc, bo wiedza że jest za dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: SYN PREZYDENTA IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 22:06 Oj Ziuta jaki tam Urbańczyk dobry - kilka razy miałem okazję być na spotkaniach z nim - totalna żenada - on nawet tak do końca nie potrafi się po polsku wysłowić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ziuty Re: SYN PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:33 masz rację,elokwentny to on nie jest a co do skandali,które nareszcie ujrzały światło dzienne- oby więcej takich ujawnień -wszelkich przekrętów,afer-może w końcu zaczną się bać,co niektórzy...zajmą się tym,czym powinni,a nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: SYN PREZYDENTA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 22:19 Naprawdę nie wiem dla kogo był dobry. O, przepraszam, masz rację był dobry, ale tylko i wyłącznie dla tych w czarnych strojach. Już bardziej nie mógł się im podkładać. Tylko dlaczego my wszyscy musimy płacić za tą jego dobroć w dodatku nie dla nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn. Re: SYN PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:36 a kariera dla syna? myśl logicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do oponentów ziuty Re: SYN PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:29 co się czepiasz ziuty-nie widzisz,że to ta sama ekipa... jej język pozostawia wiele do życzenia,no ale cóż,przeważnie prostymi ludźmi najprościej się steruje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ziuty Re: SYN PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:25 Ziuta jeżeli jesteś nawiedzona,to dam ci dobry adres do lekarza,może jeszcze wleje w ciebie trochę obiektywizmu i realnego spojrzenia na świat i własne podwórko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubi Re: SYN PREZYDENTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 09:17 Nic Urbańczykowi nie udowodniono, mimo, że szukali w Urzędzie Miasta, NIKu i Prokuraturze. Szukali dziennikarze i partyjni koledzy z PO. To może on jednak nic złego nie zrobił, tylko ktos się mści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: SYN PREZYDENTA IP: 212.244.78.* 15.03.04, 11:08 Bo i nic nie znajdą bo takim ludziom nie można nic zarzucićTo co oni robią robią w majestacie prawa! Jakby to zrobił inny obywatel to już by z kicia nie wylazł lub by go zastrzelili! Udowadniają nam to wszystkie afery w Polsce od czasów nastania sprawiedliwości społecznej jakim jest solidaryzm społeczny, dać bogatym zabrać biednym!A tak poza tym to kto siedzi na czele NIK u ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guwn... Re: SYN PREZYDENTA IP: 212.244.78.* 15.03.04, 11:15 Niech tylko policzą straty po likwidacji huty, sklepów w centrum, dawniej to by był sabotaż!A ile miejsc pracy ubyło w Zabrzu ! Czesi jakoś wydobywają węgiel wytapiają stal itp.oni mogą a polska nie bo ktoś coś komuś obiecał najpierw w Brukseli a potem w Watykanie i teraz mamy dobrobyt dla panów!Potrzeba takiego jak Leper lub LPR ale najlepiej to potrzebny Korwin Mikke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HugoBoss Re: SYN PREZYDENTA IP: *.bnet.pl / 217.97.249.* 15.03.04, 20:38 Już pal licho te grunty za 8,9 czy 10 gr. było jak było...Może jakaś kontrola coś potwierdzi może nie, ale te 52 duże bańki ( kredyt ) to dla mnie jest mega- przewał !!!!! A przeliczcie to sobie na stare... Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo boss dla mnie tez...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 22:06 tyle ze to watek o synu Pana U .......nie Pana G a o ile wiem radny Urbanczyk był PRZECIW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HugoBoss Re: boss dla mnie tez...... IP: *.bnet.pl / 217.97.249.* 15.03.04, 22:43 jo - ja rozumie jaja, ale nie po kolana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn. Re: SYN PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:39 a nie pomyślałś,że zrobił to może w białych rękawiczkach? a gdzie moralność?! on mówi,że X sprzedał pod hipermarket-to przecież dobrze... -a on jako prezydent nie wiedział,że inwestorzy interesują taką inwestycją w mieście i same miasto z ZYSKIEM mogłoby sprzedać grunt?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoki Re: sprzedano zakupiono IP: *.jota.digi.pl 07.04.04, 18:23 no dobrze, mam pytanie dot budynku za teatrem, taki z murem pruskim i wieżyczkami ( dawniej hotel casyna) został sprzedany razem za 90 tys zł + 30 tys działka na koniec kadencji pana U. obywatelowi włoskiemu o ile mi wiadomo. powierzchnia budynku tak z 450 m. według wszelkich danych zwykła chałupa w rokitnicy kosztuje 3 x razy tyle. dlaczego miasto pozbywa się się takich obiektów ? przecież ten co to kupił nawet przy tym palcem nie kiwnął więc stoi dalej i niszczeje, tak jak nasza słynna wieża - spylona obywatelowi szwajcarskiemu. pięknie. myśle, ż oni to kupili, żeby nic z tym nie robic, żeby się rozpadło i tak oto mamy piekne widoki w zabrzu - waluce się rudery zamiast obiecywanych inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krab Re: SYN PREZYDENTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 09:28 Szostak, nie gadaj tu już Odpowiedz Link Zgłoś
lewa-noga Re: SYN PREZYDENTA 08.04.04, 20:58 Gość portalu: krab napisał(a): > Szostak, nie gadaj tu już A kto to jest Szostak? Rzeczywiście, fanzoli jak potłuczony. Odpowiedz Link Zgłoś