Dodaj do ulubionych

SYN PREZYDENTA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 19:56
Urbańczyk taki święty syna na księdza wyuczył,a sam taki drań mafiozo
pieprzony wywalić go na SYBIR jeszcze poleciał na prezesa KZK GOP mało
nakradł???
Obserwuj wątek
    • Gość: ZIUTA Re: SYN PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 21:01
      Sam jestes zlodziej i do tego postrzelony . Urbanczyk byl dobrym prezydentem i
      wielu ludzi o tym pamieta, szczegolnie patrzac na dzisiejsze wladze, pozal sie
      Boze.
      • Gość: CODA Re: SYN PREZYDENTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 12:53
        Ty ZIUTA uważaj co piszesz, nie wiesz że NIK już wszystko wie jakie przekręty
        robił, dlaczego Zabrze tak zdziadziało, ile ziemi w Zabrzu sprzedał za friko
        braknie mu życia na odsiadkę !!!!!!!!!!!!!
        • ziuta_zabrze Re: SYN PREZYDENTA 12.03.04, 13:16
          Tylko tacy sfrustrowani idioci jak ty pieprza bez opamiętania bajeczki i
          ploteczki. Albo sam w tym cyrku bierzeswz udzial albo sam jestes przyszłym
          pacjentem Toszka. Urbanczyka chcą zniszczyc, bo wiedza że jest za dobry.
          • Gość: rozbawiony Re: SYN PREZYDENTA IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 22:06
            Oj Ziuta jaki tam Urbańczyk dobry - kilka razy miałem okazję być na spotkaniach
            z nim - totalna żenada - on nawet tak do końca nie potrafi się po polsku
            wysłowić :)
            • Gość: do ziuty Re: SYN PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:33
              masz rację,elokwentny to on nie jest
              a co do skandali,które nareszcie ujrzały światło dzienne-
              oby więcej takich ujawnień -wszelkich przekrętów,afer-może w końcu zaczną się
              bać,co niektórzy...zajmą się tym,czym powinni,a nie...
          • Gość: tomi Re: SYN PREZYDENTA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 22:19
            Naprawdę nie wiem dla kogo był dobry. O, przepraszam, masz rację był dobry, ale
            tylko i wyłącznie dla tych w czarnych strojach. Już bardziej nie mógł się im
            podkładać. Tylko dlaczego my wszyscy musimy płacić za tą jego dobroć w dodatku
            nie dla nas?
            • Gość: cdn. Re: SYN PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:36
              a kariera dla syna?
              myśl logicznie...
          • Gość: do oponentów ziuty Re: SYN PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:29
            co się czepiasz ziuty-nie widzisz,że to ta sama ekipa...
            jej język pozostawia wiele do życzenia,no ale cóż,przeważnie prostymi ludźmi
            najprościej się steruje...
      • Gość: do ziuty Re: SYN PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:25
        Ziuta jeżeli jesteś nawiedzona,to dam ci dobry adres do lekarza,może jeszcze
        wleje w ciebie trochę obiektywizmu i realnego spojrzenia na świat i własne
        podwórko
    • Gość: bubi Re: SYN PREZYDENTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 09:17
      Nic Urbańczykowi nie udowodniono, mimo, że szukali w Urzędzie Miasta, NIKu i
      Prokuraturze. Szukali dziennikarze i partyjni koledzy z PO. To może on jednak
      nic złego nie zrobił, tylko ktos się mści?
      • Gość: wolny Re: SYN PREZYDENTA IP: 212.244.78.* 15.03.04, 11:08
        Bo i nic nie znajdą bo takim ludziom nie można nic zarzucićTo co oni robią
        robią w majestacie prawa! Jakby to zrobił inny obywatel to już by z kicia nie
        wylazł lub by go zastrzelili! Udowadniają nam to wszystkie afery w Polsce od
        czasów nastania sprawiedliwości społecznej jakim jest solidaryzm społeczny, dać
        bogatym zabrać biednym!A tak poza tym to kto siedzi na czele NIK u !
      • Gość: guwn... Re: SYN PREZYDENTA IP: 212.244.78.* 15.03.04, 11:15
        Niech tylko policzą straty po likwidacji huty, sklepów w centrum, dawniej to by
        był sabotaż!A ile miejsc pracy ubyło w Zabrzu ! Czesi jakoś wydobywają węgiel
        wytapiają stal itp.oni mogą a polska nie bo ktoś coś komuś obiecał najpierw w
        Brukseli a potem w Watykanie i teraz mamy dobrobyt dla panów!Potrzeba takiego
        jak Leper lub LPR ale najlepiej to potrzebny Korwin Mikke!
        • Gość: HugoBoss Re: SYN PREZYDENTA IP: *.bnet.pl / 217.97.249.* 15.03.04, 20:38
          Już pal licho te grunty za 8,9 czy 10 gr. było jak było...Może jakaś kontrola
          coś potwierdzi może nie, ale te 52 duże bańki ( kredyt ) to dla mnie jest mega-
          przewał !!!!! A przeliczcie to sobie na stare...
          Pozdro.
          • Gość: jo boss dla mnie tez...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 22:06
            tyle ze to watek o synu Pana U .......nie Pana G
            a o ile wiem radny Urbanczyk był PRZECIW

• Gość: HugoBoss Re: boss dla mnie tez...... IP: *.bnet.pl / 217.97.249.* 15.03.04, 22:43
              jo - ja rozumie jaja, ale nie po kolana...
              • Gość: jo he he he he........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 10:12
                jw.
      • Gość: cdn. Re: SYN PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:39
        a nie pomyślałś,że zrobił to może w białych rękawiczkach?
        a gdzie moralność?!
        on mówi,że X sprzedał pod hipermarket-to przecież dobrze...
        -a on jako prezydent nie wiedział,że inwestorzy interesują taką inwestycją
        w mieście i same miasto z ZYSKIEM mogłoby sprzedać grunt?!!!
        • Gość: hoki Re: sprzedano zakupiono IP: *.jota.digi.pl 07.04.04, 18:23
          no dobrze, mam pytanie dot budynku za teatrem, taki z murem pruskim i
          wieżyczkami ( dawniej hotel casyna)
          został sprzedany razem za 90 tys zł + 30 tys działka na koniec kadencji pana U.
          obywatelowi włoskiemu o ile mi wiadomo. powierzchnia budynku tak z 450 m.
          według wszelkich danych zwykła chałupa w rokitnicy kosztuje 3 x razy tyle.
          dlaczego miasto pozbywa się się takich obiektów ?
          przecież ten co to kupił nawet przy tym palcem nie kiwnął więc stoi dalej i
          niszczeje, tak jak nasza słynna wieża - spylona obywatelowi szwajcarskiemu.
          pięknie. myśle, ż oni to kupili, żeby nic z tym nie robic, żeby się rozpadło i
          tak oto mamy piekne widoki w zabrzu - waluce się rudery zamiast obiecywanych
          inwestycji.
    • Gość: krab Re: SYN PREZYDENTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 09:28
      Szostak, nie gadaj tu już
      • lewa-noga Re: SYN PREZYDENTA 08.04.04, 20:58
        Gość portalu: krab napisał(a):
        > Szostak, nie gadaj tu już

A kto to jest Szostak? Rzeczywiście, fanzoli jak potłuczony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka