Dodaj do ulubionych

Dziewczyna Lata

28.08.10, 13:05
Dzisiaj Wieś wybiera dziewczynę lata. Ciekawe kto nią zostanie?
Mam swoją faworytę, ale niestety nie ma jej wśród nominowanych.
Mam nadzieję, że w ostatniej chwili dostanie dziką kartę.
Byłoby niewybaczalnym błędem gdyby nie dano jej tej szansy.
Jak myślicie o kogo chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: grażka Re: Facet Lata IP: 94.254.147.* 28.08.10, 13:21
      Dzisiaj na przystanku Guido wybierają faceta - macho roku 2010.
      Ciekawe kto nim zostanie? Mam swojego faworyta, ale niestety nie ma
      go wśród nominowanych. Nigdy niczym nie zarządzał, nawet straganem z
      pietruszką a aspiruje do roli wicka lub co najmniej prezia Mosiru.
      Mam nadzieje, że w ostniej chwili dostanie dziką kartę. Byłoby
      niewybaczalnym błędem gdyby nie dano mu tej szansy. Wprawdzie
      śmierdzi moczem i nie staje mu od dawna, ale nie powinno to go
      dyskwalifikować. Liczy się chęć szczera a nie faktyczne
      umiejętności. Jest za to dobry w opluwaniu bliźnich. Również w
      roznoszeniu ulotek jest nieoceniony. Jak myślicie o kogo chodzi?
      • Gość: wifi Re: Facet Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 15:24
        MMS i MR?
        • kielonek-online Re: Facet Lata 28.08.10, 17:31
          Facet roku to ja!
          Miły, dobry, uczciwy, piękny(niesłychanie)oszczędny, roztropny,
          czysty, delikatny, mądry, i patrzący prosto w oczy.
          Nie jestem dziadem, mam zdrowe zęby, długie palce i wiek odpowiedni.
          Kobiety jeno odpowiedniej nie mam.
          Dlaczego?
          • Gość: obiektywny Re: Facet Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 18:49
            pierwszy wpis nikogo nie obraża, drugi jest chamski i niesmaczny
            • Gość: Alex Re: Facet Lata IP: *.stk.vectranet.pl 28.08.10, 19:39
              To skandal, że pan Marian, czołowy działacz zabrzańskiej PO mówi o
              naszym mieście wieś. Brzydzę się panem.
              • rama29 Re: Facet Lata 28.08.10, 21:58
                Drogi Alexie, bądź łaskaw zwrócić uwagę na fakt, że napisałem Wieś,
                a nie wieś. To drobna, ale jednak różnica.
                • Gość: Alex Re: Facet Lata IP: *.stk.vectranet.pl 28.08.10, 22:38
                  Panie Marianie, dlaczego tak bardzo pan nas kompromituje?
                  • Gość: trudno Dziewczyna Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 22:47
                    Trudno skompromitować kogoś, kto jest już skompromitowany.
                    • Gość: ciocia klocia Re: Dziewczyna Lata IP: *.stk.vectranet.pl 28.08.10, 23:24
                      Nie przesadzajcie.
                      • rama29 Re: Dziewczyna Lata 28.08.10, 23:31
                        Miałem na myśli tajemniczą znajomą kielonka Dominikę. A Wam chodzą
                        po głowie jakieś kudłate myśli. Tylko jedno Wam w głowie. Mnie MMS
                        absolutnie nie kojarzy się z latem. Raczej z późną jesienią.
                        • kielonek-online Re: Dziewczyna Lata 29.08.10, 00:10
                          Mnie natomiast wszystko kojarzy się z wódką.
                          • Gość: i Re: Dziewczyna Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 12:05
                            I kogo w końcu wybrano tą dziewczyną lata?
                            • kielonek-online Re: Dziewczyna Lata 29.08.10, 12:11
                              Dziewczynę.
                              Myślałeś, że żyrafę?
                              • Gość: podobno Re: Dziewczyna Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 15:09
                                Podobno wybór padł na jakąś maślankę, albo kefirkę?
                                • Gość: Angel Dziewczyna Lata IP: 213.5.202.* 05.09.10, 20:12
                                  Nie żadną maślankę czy kefirkę tylko Angele :)
                                  • Gość: to Re: Dziewczyna Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 22:17
                                    To co, jakś tam Angela wygryzła naszą gwiazdę? Ten Kefir chyba ocipiał?
                                    • Gość: piwo Re: Dziewczyna Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 22:40
                                      Piwo z rana jak śmietana.
                                    • Gość: na Re: Dziewczyna Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 08:39
                                      Na dożynkach dziewczyną lata była Berta z Kończyc.
                                      • Gość: czy Re: Dziewczyna Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 15:08
                                        Czy chodzi o tą grubą Bertę?
                                        • kielonek-online Re: Dziewczyna Lata 06.09.10, 17:49
                                          Niezła armata!
                                          • Gość: DJ Re: Dziewczyna Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 20:35
                                            jak ona wlazła na ta karocę? Ger ja podsadzał?
                                            • Gość: prawiczek Re: Dziewczyna Lata IP: *.stk.vectranet.pl 06.09.10, 21:01
                                              Angela-licealistka,od pol roku zatrudniona w Agencji.No,no,no.
                                              • Gość: następny Re: Dziewczyna Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 08:27
                                                Następny angaż planowany jest do Gtwał.
                                                • Gość: czy Re: Dziewczyna Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 08:48
                                                  Czy to prawda, że w tym roku Muzyczne Lato było na gazie?
                                                  • Gość: nawet Re: Dziewczyna Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 22:29
                                                    Nawet na podwójnym.
                                                  • Gość: Zabrze Re: Dziewczyna Lata IP: 94.254.237.* 08.09.10, 06:11
                                                    Wieśław kończ już urzędowanie i wstydu oszczędź.
                                                  • Gość: grażyna Re: Dziewczyna Lata IP: 109.243.36.* 08.09.10, 09:17
                                                    Gdy nasi wygrają to ja zajmę miejsce Wieśka. Jeszcze tylko kilka programów zrobię i gazetek -ulotek wydrukuję. Ale będą z cieńszego papieru, żeby znowu ktoś nie mówił że to ulotki kanalizację zatkały.
                                                  • Gość: Zabrze Re: Dziewczyna Lata IP: 109.243.195.* 08.09.10, 20:23
                                                    Wieś odejdzie i przyjdą przyzwoici ludzie.
                                                  • Gość: nadzieja Re: Dziewczyna Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 21:31
                                                    Mam taką nadzieję, że ta wieś w Zabrzu się kończy.
                                                  • Gość: gulik Re: Dziewczyna Lata IP: *.stk.vectranet.pl 08.09.10, 21:35
                                                    Smród zawsze się długo unosi.
                                                  • kielonek-online Re: Dziewczyna Lata 08.09.10, 22:27
                                                    Dlatego o przyjemnych zapachach lepiej rozmawiać. W jakim celu tak ponuro spoglądać na wszystko, dla jakich ideii warto gnębić samego siebie?
                                                    Więcej radości, życie mamy jedno i nawet zapewnienia wielebnych, że potem będzie raj
                                                    nie warte są dopuszczania do siebie złych mysli.
                                                  • Gość: Rama29 Re: Dziewczyna Lata IP: *.stk.vectranet.pl 09.09.10, 09:24
                                                    ?
                                                  • Gość: rama29 Re: Dziewczyna Lata IP: *.stk.vectranet.pl 09.09.10, 09:25
                                                    byufqwegcyyuw
                                    • Gość: Felo Re: Dziewczyna Lata IP: 188.33.149.* 30.12.10, 21:04
                                      Zazdrość robi swoje. Ja twierdze ,że ta dziewczyna lata jest bardzo ładna po za tym agencyjna więc czymś musi zachwycać w swojej urodzie skoro ją wybrali..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka