IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 22:19
Mam pytanie. Kto opróżnia kontenery na używaną odzież PCK ponieważ w Zabrzu przy ulicy Barbary już od paru miesięcy nikt nie opróżnił kontenera. Odzież leży tam na ziemi porozrzucana wokół pojemnika ? Proszę usunąć ten kontener jeśli nie jest już potrzebny bo to nic przyjemnego patrzeć z okna na ten śmietnik !
Obserwuj wątek
    • magdalena33m Re: do PCK 25.12.10, 23:00
      bez sensu...tu jakas pomoc dla potrzebujących a tu taka ignorancja..
      • Gość: . Re: do PCK IP: 213.5.202.* 25.12.10, 23:29
        z tego co gdzieś słyszałem to nie PCk sie niezajmującej tymi kontenerami tylko jaka firma...
        • Gość: prawda Re: do PCK IP: 188.33.221.* 26.12.10, 10:11
          Te kontenery nie są własnością PCK, tylko firmy zbierającej szmaty do lumpexów lub na czyściwo do maszyn. PCK wynajęło im swoje logo za 20 gr od kilograma szmat.
          • chilli-and-vanilla Re: do PCK 26.12.10, 12:55
            to prawda, były przypadki, że ludzie w lumpexach znajdowali swoje ubrania
            • Gość: natafelka Re: do PCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 15:18
              Ś.P. Znajoma mojej Mamy prowadziła lumpeksy w świętokrzyskiem i z tego, co mówiła, pieniądze ze sprzedaży nadmiaru ciuchów secondhand'om są przeznaczane na leki i inne niezbędne rzeczy.
              Ale kontenerem naprawdę powinien się ktoś zająć. To brak szacunku dla darczyńców i odechciewa się pomagać. Jak się widzi coś takiego, zaufanie do instytucji charytatywnych spada...
    • Gość: blokers Re: do PCK IP: *.unknown.vectranet.pl 27.12.10, 20:12
      kontenery nie należą do PCK. na kontenerze powinna byc naklejka z numerem telefonu, ale na tym z ul. Barbary takowej nie ma. Prosze oto numer do własciciela: 608 449 904
      • Gość: kielonek-online Re: do PCK IP: *.stk.vectranet.pl 27.12.10, 20:16
        Ja czasami coś sobie z kontenera wybieram, a regularnie wywozi ich zawartość firma z dolnego śląska.
        Zdrówko!
        • chilli-and-vanilla Re: do PCK 27.12.10, 21:03
          o Ty niedobry kielonku. Kradniesz ciuchy z kontenerów! ;p
    • Gość: odp PCK Re: do PCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 20:49
      witam!

Kontenery na odzież używaną były i są własnością Firmy P.P.H.U WTÓRPOL, Zakład Pracy Chronionej, 26-110 Skarżysko-Kamienna ul. Żurawia 1, tel 041/ 251 18 48.

Ponadto informuję, iz współpraca powyższej Firmy z PCK została zakończona z dniem 01.08.2008r.

W związku z powyższym sprawa nie dotyczy PCK.

Pozdrawiam.

Dzisiaj w Zabrzu były opróżniane kontenery.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka