Dodaj do ulubionych

Kto poleci stolarza w Zabrzu

IP: *.215.206.74-internet.zabrze.debacom.pl 05.01.11, 21:09
Czy ktos może polecic dobrego stolarza w Zabrzu lub w okolicy, który zajmuje się produkcją mebli - konkretnie chodzi o łóżko piętrowe. Dziekuję.
Obserwuj wątek
    • net.kielonek Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu 05.01.11, 21:24
      Znam jednego, ale tylko trumny robi i piętrowo w warsztacie ustawia.
    • Gość: gosc Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 16:04
      na Grunwldzkiej, na przeciw Starej Szkoly, jest stolarz, wykonał dla mnie jedną rzecz i była ok - staranne wykonanie.
      • Gość: ala Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.215.207.51-internet.zabrze.debacom.pl 06.01.11, 18:30
        a ja tu weszłam tylko dlatego, że przeczytałam "kto przeleci stolarza" i mnie zaintrygowało :) ale juz sobie pójdę
        • Gość: yoker Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 06.01.11, 19:06
          No to papa, dziewczyno :)

• Gość: zygmunt Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 20:23
      Zakład Stolarski jest na pl.Słowianskim
      • Gość: Kłyk Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 09.01.11, 05:20
        Najlepszy jest stolarz w Betlejem św. Józef.
        • net.kielonek Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu 09.01.11, 12:29
          W Betlejem był tylko przejazdem, warsztat prowadził podobno w Nazarecie.
          • Gość: koscielny Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.11, 14:00
            I on Josef nie byl stolarzem tylko ciesla i to jest wielka roznica. a jesusek latal po dyskotekach wode w wino przemienial , ale o jednym zapomnial Josefowi rente zalatwic!
            • net.kielonek Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu 09.01.11, 17:55
              Mylisz postaci.
              Josef Stalin był synem szewca Wissariona i nie jest postacią (niestety) z legendy.
    • Gość: lenka Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 19:51
      Na zadane pytanie nie otrzymano prawie żadnej konkretnej odpowiedzi, takien forum jest bez sensu, forumowicze nie rozumieją prostych zasad jego funkcjonowania, wolą pisać pierdoły nikomu niepotrzebne. Praktycznie jest tak z każdym tematem. To jest wkurzające.
      • net.kielonek Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu 11.01.11, 22:06
        Same konkrety, niepotrzebnie się denerwujesz.
        Napij się wódki, w podtekstach dopatrzysz się odpowiedzi na pytania.
        Twoje zdrowie!
    • Gość: Gość Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 15:19
      Potwierdzam naprzeciwko Starej Szkoły
    • grzesiukrzysiu Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu 12.04.13, 11:32
      Ja polecam Pana Stefana Strąga. Jest najlepszy w takich rzeczach:) Tu jest jego strona: www.stolarzstefan.pl
      • Gość: am Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.04.13, 21:58
        nie polecam Konczyc!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka