Gość: gość IP: *.215.206.74-internet.zabrze.debacom.pl 05.01.11, 21:09 Czy ktos może polecic dobrego stolarza w Zabrzu lub w okolicy, który zajmuje się produkcją mebli - konkretnie chodzi o łóżko piętrowe. Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net.kielonek Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu 05.01.11, 21:24 Znam jednego, ale tylko trumny robi i piętrowo w warsztacie ustawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 16:04 na Grunwldzkiej, na przeciw Starej Szkoly, jest stolarz, wykonał dla mnie jedną rzecz i była ok - staranne wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.215.207.51-internet.zabrze.debacom.pl 06.01.11, 18:30 a ja tu weszłam tylko dlatego, że przeczytałam "kto przeleci stolarza" i mnie zaintrygowało :) ale juz sobie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoker Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 06.01.11, 19:06 No to papa, dziewczyno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 20:23 Zakład Stolarski jest na pl.Słowianskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłyk Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 09.01.11, 05:20 Najlepszy jest stolarz w Betlejem św. Józef. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu 09.01.11, 12:29 W Betlejem był tylko przejazdem, warsztat prowadził podobno w Nazarecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koscielny Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.11, 14:00 I on Josef nie byl stolarzem tylko ciesla i to jest wielka roznica. a jesusek latal po dyskotekach wode w wino przemienial , ale o jednym zapomnial Josefowi rente zalatwic! Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu 09.01.11, 17:55 Mylisz postaci. Josef Stalin był synem szewca Wissariona i nie jest postacią (niestety) z legendy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 19:51 Na zadane pytanie nie otrzymano prawie żadnej konkretnej odpowiedzi, takien forum jest bez sensu, forumowicze nie rozumieją prostych zasad jego funkcjonowania, wolą pisać pierdoły nikomu niepotrzebne. Praktycznie jest tak z każdym tematem. To jest wkurzające. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu 11.01.11, 22:06 Same konkrety, niepotrzebnie się denerwujesz. Napij się wódki, w podtekstach dopatrzysz się odpowiedzi na pytania. Twoje zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 15:19 Potwierdzam naprzeciwko Starej Szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiukrzysiu Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu 12.04.13, 11:32 Ja polecam Pana Stefana Strąga. Jest najlepszy w takich rzeczach:) Tu jest jego strona: www.stolarzstefan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Kto poleci stolarza w Zabrzu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.04.13, 21:58 nie polecam Konczyc! Odpowiedz Link Zgłoś