Dodaj do ulubionych

uderzenie dziennikarki DZ w młodego Urbańczyka

IP: 109.169.60.* 20.02.11, 22:57
Pomnik prof. Zbigniewa Religi w Zabrzu. Komentarz red. Dziennika Zachodniego Marleny Polok-Kin "Okiem sceptyka"

cytat fragmentu: "Ciekawe, dokąd nas zawiedzie radny Łukasz Urbańczyk w konkursowej manii. I za ile?"

zabrze.naszemiasto.pl/artykul/785098,pomnik-prof-zbigniewa-religi-w-zabrzu-komentarz-red,id,t.html#c88954343f989521,1,3,5
Obserwuj wątek
    • Gość: karmiciel Re: uderzenie dziennikarki DZ w młodego Urbańczyk IP: *.net 20.02.11, 23:08
      Ciekawe dokąd nas zawiedzie redaktor Pulok w skutecznie obiektywnych tekstach. I za ile?
      • Gość: MaO Re: uderzenie dziennikarki DZ w młodego Urbańczyk IP: *.stk.vectranet.pl 21.02.11, 00:04
        czyzby material sponsorowany,na zamowienie?
        • Gość: taaa Re: uderzenie dziennikarki DZ w młodego Urbańczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 10:47
          Oryginalny makijaż.
          DZ się nie dziwie, bo dodatek zabrzański wyjątkowo skuteczny...
          • Gość: Wasza Pani Re: uderzenie dziennikarki DZ w młodego Urbańczyk IP: *.net 21.02.11, 12:08
            no to ty jeszcze jeden tekst, dwa multimedialna i biorę ogłoszenie na całą stronę. nie nerwowo, te dwa lata musicie jakoś sobie radzić, co ja niby mam promować, na dwa lata przed wyborami będzie 6 stron.
            • Gość: kukiz Re: uderzenie dziennikarki DZ w młodego Urbańczyk IP: *.psychz.net 21.02.11, 13:10
              czy to prawda, że Gosia dzwoniła już do Grażynki w sprawie zwolnienia konserwatora zabytków?
              • Gość: ola Re: uderzenie dziennikarki DZ w młodego Urbańczyk IP: 213.158.217.* 21.02.11, 19:19
                nadinterpretacja. ale fakt ...urbańczyk ma same głupie pomysły.
                przypominam że to on napędził sprzedaż torebek foliowych, na ktorych markety zarabiaja jak ta lala.
                • Gość: Amadeo Re: uderzenie dziennikarki DZ w młodego Urbańczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 19:35
                  Nie wierze że bezinteresownie.
                  • Gość: angela Re: uderzenie dziennikarki DZ w młodego Urbańczyk IP: *.com.pl 21.02.11, 20:10
                    Nie wiem o jakie torebki foliowe chodzi ale coś mi się widzi, że macie alergię na nazwisko Urbańczyk. Moim zdanie Łukasz Urbańczyk jest jednym z niewielu (niestety) radnych który myśli logicznie i sensownie, jest też twardą opozycją dla działań Skuteczno-SLdowskiej Rady. Gdyby nie jego determinacja w dążeniu do jawności decyzji i dociekliwośc to miasto byłoby naprawdę prywatnym folwarkiem p. Prezydent.
                    Coś mi mój niuch podpowiada, że Amadeo i ola to ludzie z rozdania p. MM więc usiłują zdyskredytowac na tym forum Urbańczyka. A swoją drogą nie wszyscy popierają budowę pomnika Religi nie wystarczy ulica?
                    • Gość: Amadeo Re: uderzenie dziennikarki DZ w młodego Urbańczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 20:23
                      A swoją wypowiedzią na temat pomnika ,to . Urbańczyk nie zdyskredytował się ?
                    • Gość: kiwi Re: uderzenie dziennikarki DZ w młodego Urbańczyk IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.11, 20:25
                      Ojejej ! Urbańczyk niczym mąż opatrznościowy Zabrza... kto by pomyślał... czyżby wygrał ten nieszczęsny casting ?
                      • Gość: okiem naturalisty Re: uderzenie dziennikarki DZ w młodego Urbańczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 21:21
                        Wróćmy do głównego tematu wątku "uderzenie niemłodej (wnioskuję ze zdjęcia) dziennikarki w młodego Urbańczyka". Z tekstu tej pani, który nie jest ani felietonem, ani satyrą, a już na pewno nie jest poważną krytyką, przebija żałosna gorycz. Załączone zdjęcie z wydętymi ustami w ciupek, z tematem zupełnie nie ma nic wspólnego, chyba, że makijaż należy uznać za przykład twórczości amatora-plastyka zbliżonego do profesjonalnej twórczości naturalistów. Co ciekawe, nazwisko Urbańczyk wyskakuje w tekście ni w pięć ni w oko. Przeciętny czytelnik zupełnie nie ma pojęcia, co ma wspólnego ten radny z pomysłem na pomnik profesora Religi, bo nijak to nie wynika z wcześniejszych przemyśleń autorki amatorskiego (tudzież naturalistycznego) makijażu. Jak wnioskuję, sceptyczkę razi nie tylko Urbańczyk, ale wizja skierowania konkursu do młodych twórców, zwłaszcza tych z przedszkola. Czyżby zatem konkurs na pomnik Religi miał wygrać jakiś znany, posiwiały profesor po pięćdziesiątce?...
    • Gość: bolo Re: uderzenie dziennikarki DZ w młodego Urbańczyk IP: *.stk.vectranet.pl 21.02.11, 23:02
      no fakt . z jednym wyjątkiem. zamiast tego wielkiego serca postawiłbym wielkiego Puloka- jako hołd dziennikarce poruszającej ten piękny temat. w ten sposób ordymarne " chu... w tym Zarzu macie" można by zastąpić pięknym , staropolskim powiedzeniem " puloka w tym zabrzu mocie" . i jak tak patrzę na te usta....... to wyobrażam sobie już odsłonięcie tego pomnika ... byłoby booossssko...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka