IP: *.stk.vectranet.pl 27.06.11, 16:08
Co myślicie o tej kablówce. Moim zdaniem coraz gorzej. UPC ma du żo lepszy zestaw za niższą cenę. Szczyt to brak polsatu sport i zastąpienie go nsportem. w tej nce najciekawsze są reklamy bo ile można słuchać pieprzenia o legii trzech smutnych panów. polsatu 2 też nie ma. kanału seriale , który od razu wprowadziła UPC- w Vectrze brak tak samo jak Domo.
ale najgorsze że niem a tego polsatu sport, w którym jest masa siatkówki i koszykówki z Polakami, duże imprezy, F1, diamentowa liga, i Wimbledon. w podstawowym zestawie UPC ma też Eurosport2 - w Vectrze brak. ta nka to jest totalne gó w.no
Chętnie bym to zamienił na UPC ale niestety na południowej stronie miasta jest "teren Vectry" . północna część jest zdominowana przez UPC. i taka jest konkurencja w zabrzu w kablówkach.
Obserwuj wątek
    • Gość: dsds Re: Vectra IP: *.debacom.pl 27.06.11, 16:21
      to weź sobie cyfre. ja tak zrobiłem po romansie 16 letnim z pomatik/śtk/vectrą....
      • vectra-01 Re: Vectra 06.07.11, 10:31
        Odnośnie dostępności kanałów sportowych Polsat: Vectra wyłączyła ze swojej oferty emisję programów Polsat z powodu braku porozumienia z nadawcą. Telewizja Polsat SA wypowiedziała nam umowę na reemisję tych programów i pomimo długotrwałych negocjacji nie doszliśmy do porozumienia. Nie mogliśmy przyjąć warunków emisji oraz wysokości opłat licencyjnych, których żądał nadawca. Chronimy w ten sposób interes naszych abonentów.

Vectra jest jednym z największych w Polsce operatorów kablowych i mam nadzieję, że telewizja Polsat szybko zrozumie, jak dużą widownię traci nie mając dostępu do abonentów Vectry. Jesteśmy gotowi porozumieć się z nadawcą i emitować jego programy, jednak musi się to odbywać na akceptowanych przez obie strony warunkach, które nie powodują dodatkowych kosztów dla naszych abonentów. Kiedy uda się zawrzeć takie porozumienie, obecnie nie wiadomo. Dlatego nie możemy podać żadnego terminu ponownego włączenia programów Polsatu.

Mając świadomość konieczności wyłączenia programów Polsatu uruchomiliśmy dla naszych Abonentów nowe programy nSport, nSportHD, TVP Sport oraz ESKA TV. Wierzymy, że te pozycje razem z innymi już emitowanymi przez nas programami sportowymi, dają naszym widzom dostęp do większości wydarzeń sportowych w Polsce i na świecie.
        • maczor Re: Vectra 03.10.11, 16:34
          Pisanie że:
          > Mając świadomość konieczności wyłączenia programów Polsatu uruchomiliśmy dla na
          > szych Abonentów nowe programy nSport, nSportHD, TVP Sport oraz ESKA TV. Wierzym
          > y, że te pozycje razem z innymi już emitowanymi przez nas programami sportowymi
          > , dają naszym widzom dostęp do większości wydarzeń sportowych w Polsce i na świ
          > ecie.
          jest jawną kpiną - większości polskich wydarzeń sportowych nie ma, bo są na Polsacie.
    • Gość: chyba Re: Vectra IP: *.stk.vectranet.pl 28.06.11, 18:25
      Ta rejonizacja pomiędzy Vectrą a Upc wygląda na zmowę.
      Ciekawe czy UOKiK mógłby to zmienić.
      Z definicji:Do kompetencji UOKiK należy kształtowanie polityki antymonopolowej oraz polityki ochrony konsumentów.
      • Gość: ANY Re: Vectra IP: *.212.40.15-internet.zabrze.debacom.pl 29.06.11, 13:07
        Ale co tu UOKiK skoro obie strony (tak przypuszczam) są wręcz zmówione na taki stan rzeczy i im to pasuje a nikt ich nie zmusi żeby wchodzili na teren tego drugiego.
        • Gość: Merry101 Re: Vectra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 15:17
          Ja mam tv z TP i powiem Wam,że nawet podstawowy polsat mają płatny więc nie ma cudów.
          Osobiście czekam do listopada i będę zmieniała na UPC.
    • Gość: szpieg Re: Vectra IP: 83.230.97.* 07.07.11, 06:40
      a ja słyszałem jak ptaszki ćwierkały że w debacom testuje już własną kablówkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka