Gość: Koń 3-jański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.11, 09:12 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9893103,Wybory_2011__Prezydenci_miast_oglosza_start_w_wyborach.html Sama się wystawi czy wystawi kogo innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Merry101 Re: Mańka senatorem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 10:01 Większy prestiż być prezydentem miasta takiej wielkości jak zabrze niż być senatorem...to moje zdanie ;) a wiem ,że wielu z Was by wiele oddało,żeby sobie poszła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Mańka senatorem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.11, 10:54 Jak zostanie senatorem to jedyną jej funkcją będzie głosowanie przeciwko podjętym przez parlament ustawom, głosownie nieskuteczne, bo przecież rządzić będzie pewnikiem PO. Drugą funkcja będzie udział w licznych rautach. Do tego jest stworzona i może jednak sama się wystawi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Mańka senatorem? IP: *.stk.vectranet.pl 05.07.11, 11:47 Oj, widzę że poziom intelektualny forumowiczów jest kiepski. To inicjatywa prezydentów, by wspierać kandydatów obywatelskich, a nie partyjnych i by Senat był izbą samorządową, reprezentującą interesy samorządów. Dołączają się do tego kolejni prezydenci miast. Pani Szulik razem z prezydentami Wrocławia i Krakowa jest w gronie założycieli tego ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń 3-jański Re: Mańka senatorem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.11, 11:56 Forumowicz to nie etat i nie trzeba być kompetentnym ;-) Poza tym inicjatywa nie eliminuje możliwości wystawienia na tej liście samej Mańki. Wątpliwe to jednak, bo gdzieżby zrezygnowała z zasiadania w pięknym pałacu remontowanym dla niej od paru lat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Mańka senatorem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 12:06 Mnie tam się jej nowy pałac podoba :) i lepiej żeby go odnowiono i otwarto niż miał niszczeć w zapomnieniu ... chyba ,że mieliście inną propozycję na zagospodarowanie tego obiektu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: Mańka senatorem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.11, 13:17 A nie miało być tam muzeum Jana Pawła II? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Mańka senatorem? IP: *.stk.vectranet.pl 05.07.11, 16:07 łapy precz od senatu, do uczciwej roboty za nasze pieniądze samorządowi leserzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punkt 5. Re: Mańka senatorem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 16:07 Punkt 5-ty Skutecznego Programu dla Zabrza tak obiecywał, ale ktoby się przejmował obietnicami? Już tyle ich było, że się policzyć nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysz kuń Re: Mańka senatorem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 18:05 Móg być kuń synatorym, to może i mańka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Re: Mańka senatorem? IP: *.unknown.vectranet.pl 05.07.11, 18:31 od tego są kościoły. i co niby w takim muzeum im. ukywającego pedofilów mielibyśmu oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis_donos Re: Mańka senatorem? IP: *.stk.vectranet.pl 06.07.11, 00:30 bendem forowała Jendrzeja J. i Czesława Ż. do Senatu bo nie znależli siem na liście z PiS.Jak trzeba bendzie o zameldowanie to yy mieszkania w tebeesach siem znajdom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simka Re: Mańka senatorem? IP: *.stk.vectranet.pl 06.07.11, 06:32 Ciekawe skąd będą pochodzić pieniądze na kampanię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fer-men-T Re: Mańka senatorem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.11, 08:05 gdzieś trza wyprać kasę, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fer-men-T Re: Mańka senatorem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.11, 08:16 Inicjatywa obywatelska (ha, ha, ha) siedmiu prezydentów miast wpisuje się doskonale w tradycje polskiego rokoszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opcja Re: Mańka senatorem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 13:22 Jest jeszcze opcja z Leńdowskim. To bardzo dobry interpretator prawa i lewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fer-men-T Re: Mańka senatorem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.11, 16:05 Prawie pewne, że go wystawi. Tylko czy dla niego to dobre rozwiązanie? Senat to izba bez przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opcja2 Re: Mańka senatorem? IP: *.stk.vectranet.pl 06.07.11, 17:59 bez przyszłości, ale z dobrą kasą. mogę kandydować, jak chcą żeby obywatel był blizej polityki. będę blizej polityki i blisko fajnej kaski. to mi się podoba, no i za nic nie odpowiadam. glosujecie na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqu...ony Re: Mańka senatorem? IP: *.play-internet.pl 06.07.11, 21:12 To zdrada !!! Teraz gdy ma całą radę to mówi o senacie ? To po ch... na nią głosowałem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiora Re: Mańka senatorem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 22:10 Kasiora skutecznie roztrwoniona do 2030 roku, to po co ma tu siedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuń Re: reinkarnacja IP: *.stk.vectranet.pl 07.07.11, 19:28 img155.imageshack.us/img155/8309/klempauz7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś