Dodaj do ulubionych

Budynek koło Brysza

01.08.11, 21:08
Co fajnego buduję obok redakcji Głosu Zabrza? Taki nowoczesny budynek. Wie ktoś?
Obserwuj wątek
    • Gość: jupi Re: Budynek koło Brysza IP: *.unknown.vectranet.pl 01.08.11, 21:19
      najfajniejsza na świecie i najtańsza BIEDRONKA!!!

:P
      • Gość: . Re: Budynek koło Brysza IP: *.stk.vectranet.pl 01.08.11, 21:56
        Piecu uwiarygadnia swój pobyt za granicą, ale nie dajcie się nabierać. On cały czas tu był, tylko udawaje teraz, to zmyłka. Zaraz zacznie swoją działalność tzw dziennikarza. Wybory już blisko.
        Ciekawe kogo sobie tym razem upatrzył ?
        W wyborach samorządowych byl Sekuła, a teraz ...............?
        • net.kielonek Re: Budynek koło Brysza 01.08.11, 22:52
          Kolejna pijalnia wódki się buduje. Otwarcie przed wyborami?
          • Gość: -.- Re: Budynek koło Brysza IP: *.za.digi.pl 02.08.11, 08:46
            kielonku... Gdzie są jeszcze pijalnie wódki w okolicy ? Napiłbym się w takiej pijalni.
            • net.kielonek Re: Budynek koło Brysza 02.08.11, 20:47
              Regulamin forum gazety wyklucza umieszczanie tutaj reklam.
              Przestrzegam regulaminu, czasami tylko jakiś wulgaryzm mi się wypsnie.
              Szukaj pijalni sam, znajdziesz bez problemu.
        • marekpiec.zabrze PÓŁgłowek - reaktywacja 02.08.11, 21:23
          Dla jasności. Nikogo sobie nie upatrzyłem, tylko zostałem wypatrzony i zaatakowany przez bojówkarzy internetowych zwanych inaczej półgłówkami.
          Dla ciebie kotku informacja - masz rację: uwiarygadniam. Nigdy nigdzie nie wyjechałem. Cały czas siedziałem w mysiej norce licząc, że cię zmylę. Myliłem się niestety. Wygrałeś :-)
          Normalnych forumowiczów pozdrawiam.
          • net.kielonek Re: PÓŁgłowek - reaktywacja 02.08.11, 22:45
            To znaczy, że mnie też pozdrawiasz?
            • amadeo214 Re: PÓŁgłowek - reaktywacja 02.08.11, 23:20
              A może kolejne pół roku "wywczasów" ?
              Ledwie co wrócił, a juz dzieli jak ten chłoptaś z plakatu.
              • jaspis-jaspis Re: ciekawe 02.08.11, 23:57
                Spokojnie Amadeo, interesujace, co będzie się dalej działo ?
                Do wybrów blisko, coraz bliżej :)
                • Gość: obywatel Re: ciekawe IP: *.155.153.104.choopa.net 03.08.11, 12:40
                  Dziennikarz obywatelski, a nie wie biedak, co w Zabrzu się działo przez pół roku. Pewnie jednak swoje piecu widzi i już wkrótce weźmie się za punktowanie lub chwalenie tych, co za sukcesy i porażki ponoszą odpowiedzialność czyli: dwóch zabrzańskich posłów - Wity i Sekuły oraz władzy samorządowej czyli Pani Prezydent i jej zastępców, tudzież rady miasta.
                  • Gość: . Re: mysz zapiszcała IP: *.stk.vectranet.pl 03.08.11, 16:39
                    piecu zapiszczałeś jak mysz złapana przez kotka. internet jest prawie wszedize dostępny. rasowy dziennikarz wie o tym i korzysta z tego cudu, by wiedzieć co dzieje się w miejscach, ktore go interesują, a ty przez pół roku nie znalazłeś ani razu sposobności zeby skorzystać z tego cudu.
                    dziwni są ci dziennikarze obywatelscy i jakoś tak nieporadni.
                    ciekawe, kogo teraz oskarzysz o to, że cię atakuje?
                    czy to będę ja, on ,oni, albo jeszcze ktoś ?
                    • net.kielonek Re: mysz zapiszcała 03.08.11, 18:50
                      Jeszcze ja!!!!!
                      • Gość: straszak Re: mysz zapiszcała IP: *.stk.vectranet.pl 03.08.11, 19:29
                        JAnie :)
                    • marekpiec.zabrze Sumienie zabolało? 03.08.11, 22:43
                      Strach obleciał bo sumienie zabolało czy tak po prostu boicie się prawdy?
                      • Gość: . Re: nie piszcz myszko IP: *.stk.vectranet.pl 03.08.11, 23:31
                        Nie popiskuj,nie wymiguj się, nie zmieniaj tematu.
                        Co z tym internetem ?
                        Odpowiedz bez lęku.

• Gość: .?>/.<":{/] Re: nie piszcz myszko IP: *.net 04.08.11, 14:58
                          marekpiec jest niezwykle inteligentny/ą, potrafi z nicku forumowicza wywnioskować jakiej jest płci i na pewno miał/a dostęp do internetu przez te pół roku i nie boi się wchodzić w merytoryczną rozmowę i nie będzie zmieniał/a tematu, by od takiej rozmowy uciec
                          • Gość: . Re: nie piszcz myszko IP: *.stk.vectranet.pl 04.08.11, 15:17
                            ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha hi hi hi hi obiektywny, który nie ucieka od tematu i w dodatku wróżbita :D
                            wróży z nicku i ciał niebieskich :D
                            • Gość: piec węglowy Re: nie piszcz myszko IP: *.stk.vectranet.pl 04.08.11, 15:41
                              Piecu przenieś się na portale dla wrózbitów i jasnowidzów.
                              • amadeo214 Re: nie piszcz myszko 04.08.11, 17:03
                                "Marekpiec" to taki "wróżbita Maciej" z Kosmica TV w wersji zabrzańskiej
                                • jaspis-jaspis Re: nie piszcz myszko 04.08.11, 19:07
                                  Z kuli i z fusów też będziesz wróżył ?
                            • marekpiec.zabrze Widać mam rację 05.08.11, 21:18
                              I okazuje się, że Pani się ciśnienie POdniosło :-) Więcej opanowania.
                              • jaspis-jaspis Re: Widać mam rację 05.08.11, 21:27
                                marekpiec.zabrze napisał:

> I okazuje się, że Pani się ciśnienie POdniosło :-) Więcej opanowania.

Z byle powodu ciśnienie nie podnosi mi się :-)
                                Z tego powodu, ze Pan ma w taki czy inny sposób wieszczyć w szczególności, nie.
                                • marekpiec.zabrze Re: Widać mam rację 05.08.11, 22:30
                                  Nie chodzi kotku o "wieszczenie" tylko trafną analizę tego co dzieje się na forum. A konkretnie kto je zaśmieca...
    • Gość: biuro Re: Budynek koło Brysza IP: *.bnet.pl 05.08.11, 12:45
      A wiecie kto jest właścicielem tego budynku? Można tam wynająć biura?
    • Gość: Ada Re: Budynek koło Brysza IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.11, 14:51
      Jak juz tak sobie gadacie "miło" to może ktoś wie kiedy tą Biedronkę otworzą ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka