Gość: Ada IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 08:45 Gdzie można kupić ubrania w Zabrzu dla 16-17 latka chłopaka proszę o info z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.stk.vectranet.pl 24.08.11, 20:21 Nie rozumiem.Chodzi o sklep jaki polecamy co do mody dla nastolatków?Z tego co się oriętuję to w sklepie,na targu i w ciucholandach na pewno kupisz coś co przypadnie mu do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.unknown.vectranet.pl 24.08.11, 21:53 ORIENTUJ SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 09:16 Dzięki ale dużo mi nie pomogłaś bo w Zabrzu na małym targu nie ma takich ubrań :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.stk.vectranet.pl 25.08.11, 17:25 Ada no wiesz ja tez mam 17 latka a także 15latka i jakoś nago nie chodzą.Może twój syn ma jakiś inny gust?Napisz dokładnie czy chodzi np.o spodnie bo wiadomo jeden chodzi w rurkach a drugi w skejtach.Napisz dokładnie jakie ciuchy chciałabyś kupić. Jeszcze jedno do luli-sam/a nie potrafisz pomóc a dogadujesz innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 17:34 Konkretnie to chodzi mi o jakieś sklep ze wszystkim dla takich chłopców 15-17 lat najbardziej teraz spodnie jeansy są potrzebne bo jesień idzie Trudno mi chodzić po wszystkich sklepach Dziękuje z góry ci za pomoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.215.207.51-internet.zabrze.debacom.pl 25.08.11, 21:18 osoby w tym wieku zwykle same potrafią się ubrać i dobrze wiedzą gdzie ;p może syn specjalnie nic nie mówi, bo wstydzi się, że mama mu kupuje ciuchy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 21:38 Właśnie o to chodzi że ,Ja pytam w jego imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.unknown.vectranet.pl 26.08.11, 11:53 Droga Ado. Nie dogaduję, tylko poprawiam błędy ortograficzne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.unknown.vectranet.pl 26.08.11, 11:54 Przepraszam, post był adresowany do użytkowniczki JA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.stk.vectranet.pl 26.08.11, 17:52 No muszę bardzo przeprosić polonistkę która widać bardzo kontroluje forum!Ciekawe czemu innych nie pouczasz?Człowiek chce pomóc z dobrego serca ale widać że wystarczy przejęzyczenie już TAKA wytknie na forum.Każdemu może się zdarzyć-i co?Liczy się treść do przekazania bo twoje wytykanie nic nie wnosi do dyskusji.Zastanów się czy tu piszemy o podkreślaniu błędów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.11, 19:20 Tez tak myślę Liczy się chęci pomocy komuś (dziękuje ci "ja") a nie ortografia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.stk.vectranet.pl 26.08.11, 22:21 Moje chłopaki ubierają się w reserved,croop,new yorker,H&M,TK MAXX,diverse.Wszystkie te sklepy są w M1.Myślę że twojemu nastolatkowi przypadną z tych sklepów ciuchy do gustu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.11, 14:34 Dziękuje ci za pomoc ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.unknown.vectranet.pl 27.08.11, 16:29 Powiedz to nauczycielce swojego 17-letniego dziecka, gdy obleje maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 17:54 A w jakim to pięknym kraju, bo nie w Polsce, maturę zdaje się mając 17 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.unknown.vectranet.pl 27.08.11, 18:45 yyyh, analfabetyzm wtórny się szerzy. Droga matko, w twoim przypadku zdolność logicznego myślenia najwyraźniej odeszła wraz z wodami płodowymi. Fajne ciuchy można znaleźć w ciucholandzie "odzież skandynawska" naprzeciw budowanej Galerii Zabrze. (deptak, ul.Wolności) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ubrania dla 16-17 latka IP: *.stk.vectranet.pl 27.08.11, 19:21 lula zastanów się po co wchodzisz na ten wątek żeby tylko atakować i obrażać ludzi?Nie podoba ci się co piszemy to nie czytaj!Żeby nie było że znów wytkniesz mi błędy to od razu napiszę że to co tyczy się ciebie piszę z małej litery bo ty to dla mnie dno!Długo ci zajęło żeby odpisać na ten temat i żeś naprawdę wymyśliła hahaha.Nie twierdzę że w ciucholandach nie idzie się ubrać ale w odzieży skandynawskiej na pewno nie,tym bardziej nastolatek który chce chodzić ubrany modnie i w nowych ciuchach.W odzieży skandynawskiej na początku tygodnia za kg.trzeba zapłacić 50 zł a to daje za używaną koszulkę ok 9-10 zł więc za taką cenę kupisz nową i w dodatku modną a nie starą szmatę którą ktoś oddał szmaciarzowi.W dodatku trzeba trafić w gusta nastolatka a w sklepie od wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś