Dodaj do ulubionych

Urbańczyk rozkłada się nocą.

IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.11, 18:40
W sobotę o 2 w nocy jeździł po Maciejowie dostawczakiem i rozwieszał plakaty.
Obserwuj wątek
    • kipen1 Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. 05.09.11, 18:43
      "chemiczny" znaczy się jest. Rozkłada się w temperaturze ... nocnej :) A może po prostu się wstydzi?
    • Gość: kasia Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.11, 19:15
      widocznie w kampanii wpracuje wtedy kiedy ma czas
      • Gość: każda Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 20:40
        Każda godzina jest dobra dla pozyskania głosu wyborców.
        • Gość: też kierowca Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.11, 20:41
          Tylko PSL!!!!!!!!!
          • Gość: ania Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.11, 21:41
            Wydaje mi się, że kończy się kariera polityczna Rafała. Jak będzie tak dalej, to czeka go ciężka porażka. Po niej pozostaje już tylko podać się do dymisji.
            • Gość: Alex Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.11, 21:48
              Na stronie www.urbańczyk.pl czeka na nas przywitanie składające się z pięciu zdań. Niestety popełniono tam aż trzy błędy. Jestem ciekawy jak ten Pan zdał maturę z języka polskiego.
              Na stronie czytamy:
              "Szanowni Państwo,

Już dwukrotnie, wybieraliście mnie na radnego.
              Nigdy nie zawiodłem, pokładanego we mnie zaufania. Teraz znowu wszystko zależy od Państwa.
              Moja praca połączona z zapałem, optymizmem
              i świeżym spojrzeniem młodego pokolenia, stanowi szansę na pozytywne zmiany w naszym kraju!

Liczę na Państwa głosy!
              Dr inż. arch. Łukasz Urbańczyk
              Błędy:
              1. Słowo "nigdy" powinno być z malej litery.
              2. Po słowie "dwukrotnie" nie powinno być przecinka.
              3. Po słowie "zawiodłem" nie powinno być przecinka.
              • Gość: Ewa Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.11, 21:54
                W spocie na swojej stronie internetowej kolega Urbańczyk twierdzi, że popierał budowę kanalizacji, dróg, boisk szkolnych i sal gimnastycznych. Ale jaja. Przecież wystarczy sprawdzić jak głosował na sesjach i jakie wygłaszał poglądy.
                • Gość: Jan Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.play-internet.pl 06.09.11, 09:14
                  O ile mnie pamięć nie myli to wszyscy radni byli za budową kanalizacji - a głosowali nad tym chyba co sesje, wszyscy radni byli też za DTŚ - też sporo tych głosowań było aby uratować tą inwestycje, a co do Urbanczyka to działał wraz z mieszkancami na tyle skutecznie że w jego dzielnicy na odludziu z dala od drogi, w pobliżu jego domu postawiono boisko Orlika - miejsce jest bezsensowne ale boisko maja i dzieci na nim grają.
                  A wracając do początku wątku to wydaje mi się, że noc kiedy ruch komunikacyjny jest mały i wieszanie plakatów nie powoduje utrudnień dla kierowców jest najlepszą porą i chyba wszyscy zawsze tak robią.
                  • Gość: Adam Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 13:40
                    Oby nie rozłożył się na łopatki:)
                    • gazet.a.48 Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. 09.09.11, 21:35
                      Przemawia przez ciebie złośc czy troska ? Myślę, że jednak to drugie bo współczucia na tym forum trudno się doszukac.
    • Gość: roxana Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: 195.206.116.* 09.09.11, 23:07
      mam nadzieję że go nie wybiorą
      • Gość: POP Re: Urbańczyk rozkłada się nocą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 09:45
        Pan Rafał i pan Łukasz to będą najwięksi przegrani tych wyborów. Mam nadzieję, że za tą klęską pójdą również zmiany w zabrzańskim PO i rozliczenie tych panów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka