Dodaj do ulubionych

dobry weterynarz dla kotki

IP: *.stk.vectranet.pl 11.09.11, 18:34
Witam,
poszukuję dobrego weterynarza na terenie Zabrza dla mojej 2-letniej kotki. Klinika Młynarskich odpada, gdyż tam nie potrafią jej dobrze zdiagnozować i już trzeci raz ma to samo ... :(

z góry dzięki za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • pazdziochzabrze Re: dobry weterynarz dla kotki 11.09.11, 19:11
      moze tu cos znajdziesz ja tez szukałem
      forum.gazeta.pl/forum/w,120,105062736,105062736,Klinika_wet_Mlynarskich_fabryka_pieniedzy_.html
      • Gość: kkk Re: dobry weterynarz dla kotki IP: *.stk.vectranet.pl 11.09.11, 19:58
        po lekturze załącznika nie mam już więcej pytań na temat kliniki...

przejeżdżałam dziś koło lecznicy dla zwierząt na rogu niedziałkowskiego niedaleko osiedla waryńskiego. Był tam ktoś ?
        • Gość: ania Re: dobry weterynarz dla kotki IP: *.bater.net.pl 12.09.11, 21:02
          akurat bylam na rogu niedziałkowskiego , lekarz spoko ceny normalne ale tylko raz i to jeszcze w niedzielę usuwal polowe kleszcza ktorego nie udalo mi sie usunąc , nic wiecej nie moge powiedziec

jak mogę poleci to na mikulczycach pana andrzeja , gosc spoko nie naciaga na kasę tak jak w niektorych lecznicach i zna sie na rzeczy
          tez mialam problem , szukalam weterynarza i kolezanka mi poleciała
          • Gość: terka Re: dobry weterynarz dla kotki IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.11, 23:15
            od 13 lat jeżdżę na ul. Szczęść Boże i jestem bardzo zadowolona . W razie potrzeby pełna diagnostyka pobieranie badań , usg , bad histopatologiczne . Moja kotka miała operację i jestem szczęśliwa że jest z nią wszystko w porządku a było niewesoło . Polecam lek. weterynarii Magdalena Ciupińska
    • Gość: ania Re: Sierotki IP: *.212.46.169-internet.zabrze.debacom.pl 13.09.11, 14:17
      Na Sierotki pani Ania jest wspaniała osoba i dobry fachowiec
      • Gość: ja Re: Sierotki IP: *.stk.vectranet.pl 13.09.11, 14:39
        Na sierotki pani która przyjmuje nasze zwierzaki to nie doktor weterynarii tylko technik weterynarii a próbuje leczyć nasz zwierzaki jak by była lekarzem.Polecam doktora Andrzeja z Mikulczyc.
        • Gość: kocia mama Mikulczyce IP: *.bnet.pl 19.09.11, 09:06
          polecam Mikulczyce na Lipowej ,Moja kotka tam chodzi i niedawno wyciagnieta zostala z paskudnego schorzenia,Tam sa kolejki zawsze widac ze duzo ludzi uwaza ze jest tam warto przyjsc.
          • net.kielonek Re: Mikulczyce 19.09.11, 23:11
            Jak tam zdrowie kota?
            • Gość: kkk re: dobry weterynarz dla kotki IP: *.stk.vectranet.pl 20.09.11, 08:44
              Dzięki za pomoc.
              Mój kociak coraz lepiej. Po zasięgnięciu rad jeszcze innych osób wybrałam lecznicę na rogu niedziałkowskiego. I mogę powiedzieć szczerze, że jestem bardzo zadowolona. Widać, że lekarz lubi swoją pracę, nie zraził się do mojego kociaka gdy ta próbowała go "pożreć". Dużo z nami rozmawiał, dawał porady, nie zerkał na zegarek i nie skasował nas za dużo.
              Także polecam !
              • net.kielonek Re: re: dobry weterynarz dla kotki 20.09.11, 11:38
                No to zdrowie kota!
                • 1-smieszek Re: re: dobry weterynarz dla kotki 20.09.11, 12:05
                  Jesień słotna tuż, tuż i zima blisko.
                  Zdrowie wszystkich kotów, które żyją wolno w zakamarkach domów i w piwnicach.
                  Dajcie im jeść i pić czasami, proszę :)
                  • Gość: kociamama Re: re: dobry weterynarz dla kotki IP: *.bnet.pl 20.09.11, 20:50
                    Pewno ze dajemy zeby tylko sasiedzi nie przeszkadzali.Ci z parteru co im w d.....zi,mo i zamurowuja piwniczne okana,A tych co karmia koty chetnie by zamurowali tez.
                    • Gość: dr. no Re: re: dobry weterynarz dla kotki IP: *.stk.vectranet.pl 20.09.11, 20:58
                      Jak dobrze, ze mogę o swoich sąsiadach powiedziec, ze jednak czasami, człowiek brzmi dumnie.
                • Gość: leśniczy Re: re: dobry weterynarz dla kotki IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.11, 23:30
                  Z tego co słyszałam wpierdzielasz wszystko co grasuje w twojej piwnicy myszy ,szczury, kotów też nie oszczędzasz, a one biedne wpadają tyko na łowy, na ich nieszczęście nie do tej piwnicy...
                  • Gość: jo Re: re: dobry weterynarz dla kotki IP: *.stk.vectranet.pl 20.09.11, 23:57
                    lesniczy lekow nie wpierdzielil i kmini jak potluczony. lesniczy spadaj do lasu.
                    • pazdziochzabrze Re: re: dobry weterynarz dla kotki 23.09.11, 21:54
                      czy wet ma specjalizacje na koty czy psy a moze krowy lub golebie ? moze jest tak ze sa specjalisci od pieskow ,kotow itd. ???
    • Gość: młoda Re: dobry weterynarz dla kotki IP: *.kakapo.dk 04.02.15, 13:17
      Nie wiem jak to było wcześniej, ale obecnie ja miałam odmienną sytuację. Jeżdziłam po całym Zabrzu szukając dobrej diagnostyki dla suczki, ale omijałam te klinike, bo sie naczytalam, ale wkoncu nie mialam wyjscia, wiec zawitalam i do Młynarskich i ku mojemu zaskoczeniu sprawdzili się. Fakt, troche to trwalo, zrobili pare badan, wysylali cos do analiz i dali rade!
      • Gość: Filemon Re: dobry weterynarz dla kotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.15, 14:59
        I powiadamia was o tym "młoda" z polecenia Młynarskich .
        • Gość: młoda Re: dobry weterynarz dla kotki IP: *.tor-exit.network 19.05.15, 16:02
          gościu jesteś nawiedzony! to już nie można mieć nicka "młoda"? weź się zastanów nad sobą, bo śmieszny jesteś… moja druga wizyta u nich również ok, kupiłam kropelki na kleszcze, które od razu zakropili.
          • Gość: maki Re: dobry weterynarz dla kotki IP: 5.135.209.* 27.07.15, 14:01
            ja tez bylem u nich z kleszczem, poradzili sobie i dodatkowo dostalem wskazowki, jak sam sobie z tym radzi
      • Gość: didi Re: dobry weterynarz dla kotki IP: *.brasshorncomms.uk 20.09.15, 18:30
        Już kilka razy byłam ze swoim kotem u Państwa Młynarskich i mogę z czystym sumieniem polecić tych weterynarzy. Podejście bardzo profesjonalne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka