net.kielonek 04.01.12, 18:13 Informuję, ze nie mam nic wspólnego z tym plagiatem. Dlatego znikam do czasu zablokowania go przez administrację forum gazety. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netkielonek Re: netkielonek to nie net.kielonek 04.01.12, 18:16 No co ty! Masz monopol na to forum? Po co ta gorączkowa reakcja? Sam kiedyś podszyłeś się pod starego poczciwego kielonka! Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: netkielonek to nie net.kielonek 04.01.12, 18:24 Nie mam monopolu, ale niezwykle cenię przyzwoitość drogi przyjacielu. Dlatego mnie nie bawisz, raczej smucisz. Fakt zmiany swojego poprzedniego loginu wielokrotnie już tłumaczylem i nie będę dla ciebie się powtarzał drogi przyjacielu. Pewnych zachowań nie akceptuję, plagiatów i mieszania wódki z colą, to niesmaczne. tyle do Ciebie, pisz sobie pod tym loginem skoro nie stać cię na inny. Ja poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
netkielonek Re: netkielonek to nie net.kielonek 04.01.12, 18:26 Spoko, mam dużo czasu. Więc sobie poużywam na forum, podobnie jak Ty, kolego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
netkielonek Re: netkielonek to nie net.kielonek 04.01.12, 18:19 netkielonek to nie net.kielonek - słuszna uwaga!!! Różni nas kropka!!! Niby niewiele, ale jednak... Po co od razu zakładać nowy temat i wykrzyczeć to całemu światu? Czego się kielonku boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
netkielonek Re: netkielonek to nie net.kielonek 04.01.12, 18:39 Nie irytuj się koleszko! Drażni mnie to Twoje natarczywe wtrącanie się do wszystkiego. Jak słusznie zauważyłeś, to przez takich jak Ty, na tym forum wypowiada się garstka mieszkańców. W założeniu miało ono służyć mieszkańcom naszego kochanego miasta. Mieliśmy poruszać sprawy ważne, służyć pomocą innym. Doprowadziliście do tego, że inni postrzegają je jako swego rodzaju czat kilku oszołomów. Nikt rozsądny nie odważy się zapytać o cokolwiek, bo zaraz zostanie ośmieszony, zwyzywany. Jestem świeżo upieczonym emerytem, więc mam dużo wolnego czasu. Będę częstym bywalcem tego forum, może tak częstym jak ty, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
net.kieolnek Re: netkielonek to nie net.kielonek 04.01.12, 18:44 Oszołomom podszywającym się pod innych mówimy stanowcze NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczopląs Re: netkielonek to nie net.kielonek IP: *.unknown.vectranet.pl 04.01.12, 18:47 ja już się pogubiłem.... Rozdwojenie jaźni, czy cóź? Ja pierdziu, za dużo taniej targowej berbeluchy!!! Co ty pijesz człowieku? Wiem, czasy są ciężkie, no ale na jakości alkoholu nie należy oszczędzać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: netkielonek to nie net.kielonek IP: *.stk.vectranet.pl 04.01.12, 19:16 "dzieli nas kropka"... otóż to, dzieli kropka, a co za tym idzie nie ma podstaw do plagiatu, poza tym nie ma podszywania się pod Ciebie lecz pokazanie tego o czym pisałem Ci kilka miesięcy temu, a minowicie, że wtrącasz się do wszystkiego, obrażasz itp., często posty bywały niesmaczne, starałeś się być guru tego forum, szkoda, że teraz chowasz głowę w piach niczym struś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: netkielonek to nie net.kielonek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 19:19 I tylko tyle wystarczyło aby to zostawiające po sobie brudne kleksy indywiduum sobie poszło???? Zbyt piękne aby było prawdziwe,pewnie wróci za jakichś czas !I tak dobrze że nie kazało się całować w dupę,jak podczas ostatniego ataku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: netkielonek to nie net.kielonek IP: *.stk.vectranet.pl 04.01.12, 19:24 hmm, albo to prowokacja... Odpowiedz Link Zgłoś
net_kielonek Re: netkielonek to nie net.kielonek 04.01.12, 19:33 Jak już pisałem nie mam nic wspólnego z plagiatem. Dlatego po zastanowieniu postanowiłem jednak nie znika ć z forum i dać mu popalić. Wszystko jest fikcją. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kieolnek Re: netkielonek to nie net.kielonek 04.01.12, 19:37 waryniol - to nie prowokacja. Takich imbecyli jak kielonek należy zwalczać ich własną bronią. Ten żałosny zakompleksiony człowieczek, pewnie nieprędko dojdzie do siebie. Tak wielu już próbowało kielonkowi uzmysłowić, że to co robi szkodzi temu forum. Szkoda, że trzeba zniżyć się do jego poziomu, by wywrzeć na nim presję. Nie łudźmy się, niebawem powróci na forum, a jego zacietrzewienie będzie jeszcze większe. Ubolewać jedynie należy nad tym, że userów pokroju kilekonka niestety na naszym forum nie brakuje. Za chwilę pewnie ujawnią się w tym wątku, broniąc "poczciwego" kielonka. Ty waryniol imponujesz mi niezmiennością swoich poglądów i szczerością wypowiedzi. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
net_kielonek Re: netkielonek to nie net.kielonek 04.01.12, 19:39 Nie odpowiadajcie na zaczepki prowokacyjne. Czas na małe co nieco, chlup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simka.simka Re: netkielonek to nie net.kielonek IP: *.unknown.vectranet.pl 04.01.12, 19:43 Nie ten styl, nie ten cięty języczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruszek user Re: netkielonek to nie net.kielonek IP: *.unknown.vectranet.pl 04.01.12, 20:26 Szkoda, że nie ma już starego poczciwego "kielonka". Na przestrzeni wielu miesięcy, wielu próbowało go naśladować - żałosne były to próby! Starzy userzy pamiętają ten dawny niespotykany styl kielonka, jego cięte riposty. Każda kolejna próba wcielenia się w niego, była zaledwie mierną jego imitacją. Tamten kielonek nie zdobył by się na obrażanie, wyzywanie, wyśmiewanie. Pozdrawiam z tego miejsca starego, prawdziwego, jedynego w swoim rodzaju "kielonka". Odpowiedz Link Zgłoś
net_kielonek Re: netkielonek to nie net.kielonek 04.01.12, 20:29 Gość portalu: staruszek user napisał(a): > Szkoda, że nie ma już starego poczciwego "kielonka". Na przestrzeni wielu miesi > ęcy, wielu próbowało go naśladować - żałosne były to próby! Starzy userzy pamię > tają ten dawny niespotykany styl kielonka, jego cięte riposty. Każda kolejna pr > óba wcielenia się w niego, była zaledwie mierną jego imitacją. Tamten kielonek > nie zdobył by się na obrażanie, wyzywanie, wyśmiewanie. Pozdrawiam z tego miejs > ca starego, prawdziwego, jedynego w swoim rodzaju "kielonka". Dziękuję za pamięć. Ale ja ciągle jestem. Zdrówko\ Odpowiedz Link Zgłoś
simka.simka Re: netkielonek to nie net.kielonek 06.01.12, 07:29 Gość portalu: simka.simka napisał(a): > Nie ten styl, nie ten cięty języczek. Fakt, nie mój styl. Komuś koniecznie zależy, żeby zniechęcić ludzi do forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Re: netkielonek to nie net.kielonek IP: *.unknown.vectranet.pl 04.01.12, 19:42 Nie próbuj nikomu udowodnić, że czarne jest czarne a białe jest białe!!! a może odwrotnie? Już sam nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
net_kielonek net_kielonek jest prawdziwy 04.01.12, 20:30 Siedziałem troche wiecie gdzie, tam wódeczki nie było. Ale już dobrze jest zatem Wasze zdrowie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef_kraj Re: net_kielonek jest prawdziwy IP: *.stk.vectranet.pl 04.01.12, 22:39 net.kielonek bywa na Forum T.G. i pokazuje się na Forum Kraj(ale bez sukcesu) Odpowiedz Link Zgłoś
1-smieszek Re: net_kielonek jest prawdziwy 04.01.12, 22:42 Miłej zabawy klony. Bużka. Odpowiedz Link Zgłoś
net_kielonek Re: net_kielonek jest prawdziwy 04.01.12, 22:43 Tu moje miejsce jest a nie w TG. Tu wódeczka smakuje najlepiej. Przy Mańce nawet dzień jest nocą. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
1-smieszek-1 Re: net_kielonek jest prawdziwy 04.01.12, 23:09 net_kielonek napisała: > Tu moje miejsce jest a nie w TG. Tu wódeczka smakuje najlepiej. Przy Mańce nawe > t dzień jest nocą. Zdrówko! Fajna była zabawa, kiedy powtórka z rozrywki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam67 Re: netkielonek to nie net.kielonek IP: *.play-internet.pl 04.01.12, 22:48 Nie za często tu jestem. Przeważnie czytam niż odpisuję, ale chętnie się z Tobą Kielonku na małe "co nieco" mogę umówić. Odpowiedz Link Zgłoś
net_kielonek Re: netkielonek to nie net.kielonek 04.01.12, 23:14 Zapraszam do siebie. Powstańców Śl 5-7. Twoje zdrowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
ne.tkielonek Re: netkielonek to nie net.kielonek 04.01.12, 23:42 netkielonek to nie net.kielonek -no pewnie , ze nie! Odpowiedz Link Zgłoś
11-smieszek-11 Re: netkielonek to nie net.kielonek 04.01.12, 23:54 Pewno, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: netkielonek to nie net.kielonek IP: *.stk.vectranet.pl 05.01.12, 11:07 noworoczne sklonowanie Kielonka hahaha ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: netkielonek to nie net.kielonek IP: *.unknown.vectranet.pl 05.01.12, 14:56 w kilku odsłonach... Odpowiedz Link Zgłoś
kipen1 Re: netkielonek to nie net.kielonek 05.01.12, 16:49 Się sklonowali. Śmieszki, kielonki... Niby trzeźwy jestem ,a... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azor Re: netkielonek to nie net.kielonek IP: *.unknown.vectranet.pl 05.01.12, 16:50 jak ktoś za bardzo pajacuje - to w końcu się klonuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam67 Re: netkielonek to nie net.kielonek IP: *.play-internet.pl 12.01.12, 23:25 Porządny adres widzę. I nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca kielonka Re: netkielonek to nie net.kielonek IP: *.torservers.net 06.01.12, 16:47 Prawdziwy kielonek "kielonek-online" dał sobie pewnie spokój z tym forum. Nie dziwię mu się! Tyle tu oszołomów, którzy doprowadzili poziom forum na samo dno. net.kielonek nieskutecznie podszywa się pod starego kielonka. Nie zna nawet jego prawdziwego loginu "kielonek-online". Zatem nic dziwnego, że nikt nie może podszyć się pod prawdziwego kielonka, bo dane do logowania się na forum zna jedynie on sam!!! Za przykładem fałszywego kielonka (net.kielonek) doszło do prób podszywania się na forum pod innych użytkowników. To takie żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
1-smieszek Re: netkielonek to nie net.kielonek 06.01.12, 18:08 No, płakać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: netkielonek to nie net.kielonek 06.01.12, 20:11 Tyle dyskusji o mnie? Nawet moi rodzice (niech im ziemia lekką będzie) tyle o mnie nie gadali. Moje ego jest mile połechtane, obrastam w piórka. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś