Gość: gosc IP: *.215.197.140-internet.zabrze.debacom.pl 24.07.12, 20:50 czy ktoś zna szczegóły wypadku w Żorach w którym zgineła kobieta z Zabrza, nauczycielka angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Merry101 Re: śmierć zabrzanki IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 07:14 www.zory.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art2885,tragiczny-final-rodzinnej-podrozy-mapka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda:( Re: śmierć zabrzanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 08:25 zory.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1484841,tragiczny-wypadek-w-zorach-ucierpiala-rodzina-z-zabrza-nie,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda:( Re: śmierć zabrzanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 08:28 www.wirtualnezory.pl/wypadek-na-dk-81-jedna-osoba-nie-zyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: śmierć zabrzanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 08:35 www.nowiny.rybnik.pl/artykul,28102,wracali-z-wakacji-rodzinna-tragedia-na-wislance.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: śmierć zabrzanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 16:13 Swoją drogą to szczęście, że przez głupotę nieodpowiedzialnego kierowcę nikt więcej nie zginął. Zatrważające są zachowania polskich kierowców na naszych drogach. Sam niedawno pokonałem dystans z Zabrza nad polskie morze. Głupotę i bezmyślność kierujących spotkać można na każdym kroku. Przerażające jest tylko to, że jadąc samemu bezpiecznie i przestrzegając przepisy, możemy stać się ofiarami debilnych bezmózgich kierowców. To dobrze, że rząd zamierza zwiększyć wysokość mandatów. Może perspektywa płacenia większych kar ostudzi temperament tych kierowców na drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: śmierć zabrzanki IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.07.12, 16:26 Za granicą polscy kierowcy potrafią jeździć zgodnie z przepisami, może faktycznie, wysokie mandaty coś zmienią na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: śmierć zabrzanki nauczycielka SP 36 IP: *.gl.digi.pl 13.08.12, 22:12 To nasza Pani z angielskiego z SP 36 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: śmierć zabrzanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 22:07 Trzeba uważać bo jadąc w kierunku Wisły, pierwsze światła na skrzyżowaniu w Żorach źle działają. Jadę i widzę zielone światło a za chwilę szybko przełącza się na czerwone na dwie sekundy po czym znowu jest zielone. Ja ostro hamuję i zupełnie bez sensu. Raz mi się też zdarzyło że stoję na czerwonym świetle i tylko na chwileczkę włączyło się zielone światło ! nie zdążyłem ruszyć i znowu mam czerwone ? ktoś coś przedobrzył majstrując przy tych światłach. Ktoś to powinien sprawdzć. Odpowiedz Link Zgłoś