Dodaj do ulubionych

śmierć zabrzanki

IP: *.215.197.140-internet.zabrze.debacom.pl 24.07.12, 20:50
czy ktoś zna szczegóły wypadku w Żorach w którym zgineła kobieta z Zabrza, nauczycielka angielskiego
Obserwuj wątek
    • Gość: Merry101 Re: śmierć zabrzanki IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 07:14
      www.zory.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art2885,tragiczny-final-rodzinnej-podrozy-mapka.html
    • Gość: szkoda:( Re: śmierć zabrzanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 08:25
      zory.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1484841,tragiczny-wypadek-w-zorach-ucierpiala-rodzina-z-zabrza-nie,id,t.html
    • Gość: szkoda:( Re: śmierć zabrzanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 08:28
      www.wirtualnezory.pl/wypadek-na-dk-81-jedna-osoba-nie-zyje
    • Gość: ja Re: śmierć zabrzanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 08:35
      www.nowiny.rybnik.pl/artykul,28102,wracali-z-wakacji-rodzinna-tragedia-na-wislance.html
      • Gość: kierowca Re: śmierć zabrzanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 16:13
        Swoją drogą to szczęście, że przez głupotę nieodpowiedzialnego kierowcę nikt więcej nie zginął. Zatrważające są zachowania polskich kierowców na naszych drogach. Sam niedawno pokonałem dystans z Zabrza nad polskie morze. Głupotę i bezmyślność kierujących spotkać można na każdym kroku. Przerażające jest tylko to, że jadąc samemu bezpiecznie i przestrzegając przepisy, możemy stać się ofiarami debilnych bezmózgich kierowców. To dobrze, że rząd zamierza zwiększyć wysokość mandatów. Może perspektywa płacenia większych kar ostudzi temperament tych kierowców na drogach.
        • Gość: elf Re: śmierć zabrzanki IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.07.12, 16:26
          Za granicą polscy kierowcy potrafią jeździć zgodnie z przepisami, może faktycznie, wysokie mandaty coś zmienią na lepsze.
          • Gość: uczeń Re: śmierć zabrzanki nauczycielka SP 36 IP: *.gl.digi.pl 13.08.12, 22:12
            To nasza Pani z angielskiego z SP 36 :(
          • Gość: Tomasz Re: śmierć zabrzanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 22:07
            Trzeba uważać bo jadąc w kierunku Wisły, pierwsze światła na skrzyżowaniu w Żorach źle działają. Jadę i widzę zielone światło a za chwilę szybko przełącza się na czerwone na dwie sekundy po czym znowu jest zielone. Ja ostro hamuję i zupełnie bez sensu. Raz mi się też zdarzyło że stoję na czerwonym świetle i tylko na chwileczkę włączyło się zielone światło ! nie zdążyłem ruszyć i znowu mam czerwone ? ktoś coś przedobrzył majstrując przy tych światłach.
            Ktoś to powinien sprawdzć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka