IP: *.zabrze.vectranet.pl 15.02.14, 15:00
15 lutego jest ostatnim dniem funkcjonowania marketu MarcPol w Galeria Zabrze, podobno sieć nie otworzy marketu w Rudzie Śląskiej w budowanej obecnie galerii handlowej wzdłuż ulicy Zabrzańskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Luc84 Re: MarcPol IP: *.protonet.pl 15.02.14, 15:25
      Skąd takie wieści? Wisi coś na sklepie?
      • Gość: sklepik Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.14, 17:52
        pewnie nie ma ruchu .Chyba zbyt duzo marketow w centrum miasta!
        • Gość: fac Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.14, 18:56
          W MarcPol ceny z Kosmosu, więc nie dziwią ich problemy.
          • Gość: cena Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.14, 14:33
            no chyba za dobry produkt trzeba zapłacic ? a ludzie idą do niemca (lidl) i tam za ten shajs wybierają. Niemiec zawsze kupi u niemca a Polak nie kupi u Polaka ? i to był nasz zawsze wielki błąd !
            • Gość: fac Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 16:24
              Handel to nie sentyment.
              Każdy kupuje gdzie taniej , a tego o MarcPolu akurat nie da się powiedziec.
              • Gość: thibo Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.14, 22:42
                nie każdy kolego nie każdy. Ja taniej jadki nie kupuję ! nie kupuję najdrożej tylko pośrednio.
                • Gość: ja79 Re: MarcPol IP: *.bnet.pl 16.02.14, 23:47
                  wskaż mi człowieka który kupi od Polaka tylko dlatego że Polak, chociaz ma drożej. Przy obecnych zarobkach nie ma się co dziwić że ludzie wybierają takie sklepy gdzie jest najtaniej.
            • Gość: Renata Re: MarcPol IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.02.14, 01:56
              Dobry produkt??!! W tym sklepie kupiłam coś tylko raz: kiełbasę (ponad 30 zł za kg), którą wyrzuciłam, bo były w niej same chrząstki i ogórki konserwowe - tak miękkie, że wyciekała z nich woda. Moja mama skusiła się na mięso - śmierdziało, i na rybę - papkę. Nieopodal w Tęczy ceny do niskich nie należą, ale klienci są - bo towar jest dobry. Nie wiem, czemu obrażasz Lidla - tam maja po prostu dobry towar. Klienci nie są głupi!
              • Gość: moloch Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.14, 09:01
                mi się wydaje, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. I tak jest z narketami . Brakuje sklepów jednej branży ktore były fachowcami w jenej dziedzinie np. gdzie są sklepy rybne itp ? W markecie ryby sprzedaje jakiś laik! Niech sobie markety sprzedawają proszki,ciuchy no i konserwy resztę niech zostawią fachowcom takim jak byli za komuny.Co do taniej uważam że to iż obce kapitały nie płacą podatków i to jest nie fear.
                • Gość: waryniol Re: MarcPol IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.02.14, 09:08
                  MarcPol to akurat rodzima sieć
                  • Gość: gosciu Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.14, 12:08
                    też kupuję w Teczy, mają dobry towar a cenowo da sie wytrzymać
                    • Gość: waryniol Re: MarcPol IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.02.14, 14:35
                      Tęcza Lux to ekskluzywne wydanie marketu Lux należącego do Społem Zabrze, które zostało sprzedane Żabce więc można spodziewać się, że w niedługim czasie powstanie tam Freshmarket, podobny do tego w byłym Domu Towarowym przy Wolności.
                    • Gość: zakupy Re: MarcPol IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.02.14, 14:40
                      Byłam dwa razy na zakupach w MarcPolu i więcej nie pójdę tam na zakupy.
                      Mogę popierać rozimy handel, ale jak będą mieli towar dobrej jakości, a ceny nie będą cenami
                      wziętymi z księzyca. Mogę zapłacić trochę więcej, ale towar który kupuję musi być wart wyższej cen
                      Zgadzam się z wcześniejszymi postami. Lepiej iść na zakupy do Tęczy.
                      • Gość: zen Re: MarcPol IP: *.centertel.pl 19.02.14, 08:55
                        sklep ok, ceny i towar ok. PERSONEL MASAKRA nekompetencja, chamstwo. Wyganiali ze sklepu przed 21.
                        • Gość: ben Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 09:47
                          ja pingole a kto lazi o takiej porze na zakupy!!! to tak jak slysze te panienki ktore nie maja czasu w tygodniu zrobic zakupow ! i wala potem w niedziele lub o 20:50 na zakupy ! ja pingole czy mozecie sobie wyobrazic ze tam tez pracuja ludzie ! sklepy powinny byc otwarte od pon do pt 8-18 !!!! sobota i niedziela dka rodziny ! no ale w tym kraju nie ma normalnych rodzin ! tylko jakies konkubinaty ,gachy i panny z dziecmi ehhh wiec nie ma sie co dziwic!
                          • x2468 Re: MarcPol 22.02.14, 20:10
                            Ten kraj to dopiero musi być porąbany. Sklepy otwarte do 24:00 Tam chyba same konkubinaty i pedały kupują.
                            www.kaisers.de/filialsuche/
                            • x2468 Re: MarcPol 22.02.14, 20:11
                              Nie znajdziesz biedactwo wiec masz:
                              Kaiser's

Anschrift
                              Martin-Luther-Str. 52 - 54
                              10779 Berlin
                              Tel: 030 / 21473156
                              Unsere Services für Sie:

Fachmetzgerei

Öffnungszeiten:
                              Mo-Fr: 7.00 - 24.00
                              Sa: 7.00 - 23.30
                              • Gość: patriota Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.14, 18:07
                                Pracujemy po to aby zyc ?? czy zyjemy po to aby pracowac!?
    • Gość: jest Re: MarcPol IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.14, 15:50
      Kolega "Waryniol" miał racje link
      Ciekawe co teraz będzie ?
      • Gość: Michu Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 20:00
        Biedronka
        • Gość: patrita Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.14, 18:42
          A biedronka to tez obcy kapital ! kidys byla nawet wielka afera jak pracownikow wykorzystywali glosno bylo nawet w uwadze.
          • Gość: DAda Re: MarcPol IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.14, 15:51
            MarcPol dalej jest zamknięty, ? co dalej będzie z tym sklepem w Zabrzu w galerii ?
    • Gość: katarina Re: MarcPol IP: *.toya.net.pl 23.05.14, 17:55
      mam pytanie jestem w podobnej sytuacji mój marcpol też się zamyka i ponoć przejmuje nas biedronka ale żadnych pewnych info nie mamy ...jak rozwiązali z Wami umowy?
      • Gość: waryniol Re: MarcPol IP: *.zabrze.vectranet.pl 23.05.14, 21:21
        tzn, gdzie zamykają?
        • Gość: katarina Re: MarcPol IP: *.toya.net.pl 25.05.14, 08:44
          Zamykają w łodzi14,05,zaczęła się akcja na dzień dzisiejszy już kluczy nie mamy i dlatego pytam czy faktycznie was wzięła biedronka czy to ściema
          • Gość: waryniol Re: MarcPol IP: *.zabrze.vectranet.pl 25.05.14, 10:11
            w Zabrzu decyzja o zamknięciu pojawiła się nagle (nawet zarządca obiektu o niczym nie widział), dodatkowo planowany w sąsiedniej Rudzie Śl. sklep wycofał się z zajęcia pomieszczenia w nowo wybudowanym centrum handlowym, a ze strony właściciela sieci kompletna cisza
            • Gość: Katarina Re: MarcPol IP: *.toya.net.pl 25.05.14, 21:06
              Czy nowa firma przejęła pracowników?
              • Gość: waryniol Re: MarcPol IP: *.zabrze.vectranet.pl 25.05.14, 23:09
                z tego co wiem to w Zabrzu pozwalniali
      • Gość: Dorota Re: MarcPol IP: *.183.135.20.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.05.14, 17:45
        Z dnia na dzień zrobili zebranie i dali wypowiedzenia albo mogliśmy dojeżdżać do sklepu w Czestochowie.Masakra Wszyscy wybrali wypowiedzenie :-(
        • Gość: katarina Re: MarcPol IP: *.toya.net.pl 27.05.14, 07:27
          Doroto a u Was nie było tak że miała Was przejąć inna firma niby razem z pracownikami?
          Czy ktoś ma kontakt z ludzmi z Marcpola z Radomska?
          • Gość: iag Re: MarcPol IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.05.14, 14:31
            ja jestem z radomska odezwij sie na priv iga.kubiczek@wp.pl
      • Gość: Iga Re: MarcPol IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.05.14, 14:26
        w Radomsku zamknęli właśnie sklep niby ma być biedronka niby mają nas przejąć , aktualnie jesteśmy na urlopach do środy nikt nic nie wie... koszmar
        • Gość: waryniol Re: MarcPol IP: *.zabrze.vectranet.pl 30.05.14, 21:05
          wszystko jasne
          Biedronka zastąpi MarcPol
          UOKiK wydało zgodę na przejęcie przez Jeronimo Martins 11 sklepów należących do Marcpol i działających pod tą nazwą - pięciu w Warszawie, a także w Markach, Laskach, Wyszkowie, Radomsku, Łodzi i Zabrzu.
          • Gość: IGA Re: MarcPol IP: *.play-internet.pl 30.05.14, 21:10
            owszem ale ja się pytam co z pracownikami ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka