Gość: Cmentarny IP: *.zabrze.vectranet.pl 02.06.14, 20:41 Warto założyć u nich internet? Korzysta ktoś? Jak z awariami i serwisem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdziwiona Re: Betasoft IP: *.bnet.pl 02.06.14, 23:36 Jestem w Becie 12 lat. Dziś wieczorem dostałam do skrzynki list od firmy Visconet Sp. z o.o., że połączyli się Betasoftem i teraz będzie już tylko Visconet. Jutro będę dzwonić co jest grane, bo z BetaSoftu nic mi nie napisali ani nie dzwonili. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rafi-zabrze Re: Betasoft 03.06.14, 09:43 Gość portalu: zdziwiona napisał(a): > Jestem w Becie 12 lat. Dziś wieczorem dostałam do skrzynki list od firmy Visco > net Sp. z o.o., że połączyli się Betasoftem i teraz będzie już tylko Visconet. Też jestem zaskoczony. Też dostałem bowiem pismo, które ma spore braki formalne. Nie jest to pismo napisane profesjonalnie. Skoro nastąpiło połączenie to powinna być jakaś informacja od którego dnia jest to ważne, na jakieś podstawie następuje połączenie, przydałby się komunikat przynajmniej na stronie Visconetu, że o Betasoft nie wspomnę... przecież to wymaga aneksów do umów, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Betasoft IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.06.14, 09:44 Z Betasofu nic nie napisali bo zostali przejęci przez konkurencję i to konkurencja zobowiązana jest do udzielenia informacji o zmianach i zapewne w związku z tym przysługuje bez kosztowa rezygnacja z usługi jeśli nowy podmiot zmieni regulamin, warunki i ceny usług. Ponadto widzę, że Visconet to jedna wielka drożyzna. Na tej samej ulicy swoją siedzibę ma Debacom, warto podejść i zapytać czy mają swoje łącze pod danym adresem i co ewentualnie zaproponują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatar Re: Betasoft IP: *.weglo-stal.static.3s.pl 03.06.14, 11:50 Deba nie jest obecna na Tatarkiewicza z tego co wiem, bo chciałem do nich kiedyś przejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cmentarny Re: Betasoft IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.06.14, 16:09 czyli w sumie lepiej sie wstrzymac i poczekaj na rozwoj wydarzen. szkoda, bo betasoft znam, wiem ze istnieja sporo czasu ale tego viconet to pierwsze na oczy widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal nowy IP: 87.204.32.* 16.07.14, 13:10 A ja wam powiem ,ze jesli macie wziąść jakis internet z limitem danych to nawet sie nie zastanawiajcie tylko bierzcie ten visconet ,od dzis jestem ich uzytkownikiem , zobaczymy jak sie bedzie sprawowal, ale wg. mnie firma musi wyrobic sobie teraz renome także nie powinno byc źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja79 Re: Betasoft IP: *.bnet.pl 18.07.14, 00:20 O co kaman z tym Visconetem? Kto miał betasoft i podpisał z Visconet umowę? Podpisywać czy są jakies kruczki? Bo dziwna taka nagła zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Betasoft IP: *.zabrze.vectranet.pl 18.07.14, 08:31 zwyczajne zbycie interesu na rzecz innego podmiotu Odpowiedz Link Zgłoś