Gość: masia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 16:56 Kto może mi dać namiar na sprawdzonego ortodontę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MooMoo Re: Szukam dobrego ortodonty !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 23:44 Dr Liśniewska - Machorowska w Gliwicach. Niestety nie mam do niej telefonu bo leczyłam się tam parę lat temu. Powinnaś znaleźć w książce telef. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_z Re: Szukam dobrego ortodonty !! 25.08.04, 10:13 Bardzo polecam panią doktor Kuc-Michalską .Przyjmuje na placu krakowskim w budynku gdzie jest biblioteka,taki seledynowy.Leczyłam u niej syna i naprawdę wykonała kawał dobrej roboty,a inna słynna pani doktor ortodonta z Helenki położyła na nim krzyżyk i jedyne co poleciła to skierowanie na Buchenwaldczyków na chirurgię.Jest miła i kompetentna. Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: Szukam dobrego ortodonty !! 25.08.04, 18:16 Zgadzam sie! Dr Kuc-Michalska - miła, sympatyczna i kompetentna, leczyłam u niej 2 dzieci jeszcze na K. Miarki. Zero stresów dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Szukam dobrego ortodonty !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:17 Serdecznie polecam Dr n.med. Danutę Kusnierczyk -Grochowina 41-400 Zabrze, ul. Grunwaldzka 14 ( prywatnie ale warto bo świetna!!!) tel. kom. 0603 13 55 66 tel/fax: 273-32-31 wt,czw, 12.00-20.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: Szukam dobrego ortodonty !! IP: *.bnet.pl 30.08.04, 12:55 Polecam panią adiunkt Kuśnierczyk, ja chodzę z synem na pl. Traugutta i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś