Gość: INFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.15, 15:51 Kto w konczycach ma juz neta z Debacomu czy innych konkurencyjnych firm? Jak podlaczaja swiatlowody? Dziala komus ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolekilolek Re: Internet w Kończycach-Debacom itp IP: *.215.198.81-internet.zabrze.debacom.pl 03.05.15, 22:32 Wprawdzie nie mam w Kończycach tylko w Makoszowach ale działa. Mam 300 Mbitów i na speedteście leci po kablu prawie 300 (do 280 do 298). Na razie jestem zadowolony, Raz była przerwa bo ktoś zerwał światłowód przy wycince drzew ale w ten sam dzień naprawili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Internet w Kończycach-Debacom itp IP: *.zabrze.vectranet.pl 04.05.15, 10:08 i udostępnione IP przy każdym wpisie (zerknijcie na górę) a swoją drogą - do czego jest przydatna aż tak wygórowana prędkość internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty Re: Internet w Kończycach-Debacom itp IP: *.215.205.4-internet.zabrze.debacom.pl 04.05.15, 11:40 Nie ma całego IP a poza tym nadal wierzysz że jesteś anonimowy w sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Internet w Kończycach-Debacom itp IP: *.zabrze.vectranet.pl 04.05.15, 23:11 infantylne pytanie w świecie wirtualnym jest IP, w rzeczywistym PESEL nie afiszuje się swoimi numerami na lewo i na prawo więc mam tu na myśli zachowanie prywatności do której mam prawo dlaczego inni operatorzy potrafią to uszanować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP Re: Internet w Kończycach-Debacom itp IP: *.static.3s.pl 05.05.15, 12:41 Na pesel weźmiesz pożyczkę więc tego numeru nie powinno się rzeczywiście nigdzie udostępniać. Natomiast adres IP jest ale byle kto nie zidentyfikuje danych personalnych osoby kryjącej się za tym numerkiem. Tym bardziej jeżeli adres jest zmienny i może go mieć jednego dnia kilka różnych osób. Zauważyłem też, że i tak nie udostępnili w hoście całego IP, zabrakło początkowych znaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolekilolek Re: Internet w Kończycach-Debacom itp IP: *.215.200.122-internet.zabrze.debacom.pl 08.05.15, 01:28 Przecież i tak cały ruch jest w internecie i rozmowy telefoniczne jest nagrywany - co za różnica, a jak wyłączę ruter z prądu i i znów załączę to mam inny adres IP. Odpowiedz Link Zgłoś