Dodaj do ulubionych

Sklepy z odzieżą XXL

IP: *.jotanet.eu 27.09.15, 19:09
To jest zapytanie do kobiet o większych rozmiarach. Nie chodzi o jakieś potężne kształty ale o te bardziej kobiece z dużym biustem.
Gdzie się kobiety ubieracie???
W sklepach jest pełno ciuchów, ale nawet te xxl to już nie są te xxl co kiedyś. Zazwyczaj biust się nie mieści albo bluzka się za bardzo opina.
Tak naprawdę to taka kobieta o trochę bujniejszych kształtach to nie ma szans sobie kupić coś ładnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zabrzanka Re: Sklepy z odzieżą XXL IP: *.jotanet.eu 01.10.15, 21:38
      Naprawdę w Zabrzu mieszkają same szczupłe???
    • Gość: też Zabrzanka Re: Sklepy z odzieżą XXL IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.10.15, 20:54
      Niedawno było otwarcie C&A w M1. Mierzyłam kilka rzeczy i pasowały mimo że mam biust w rozmiarze H a do tego szczupłą talię, mam wrażenie że numeracja jest tam zawyżona. Nie mogłam znaleźć dla siebie jeansów w innych sieciówkach bo nawet 44 było za małe, a tam niektóre fasony w rozmiarze 40 były nawet za duże. Warto sprawdzić czy znajdzie się coś dla siebie.
      • Gość: basia Re: Sklepy z odzieżą XXL IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.15, 22:06
        Zobacz na deptaku w centrum pomiedzy bankim slaskim(byly rybny) a miesnym . Zawsze cos fajnego jest sklep nazywa sie fashion .
    • Gość: Zabrzanka Re: Sklepy z odzieżą XXL IP: *.jotanet.eu 06.10.15, 18:56
      Dzięki za podpowiedzi. W centrum jeszcze nie byłam, ale za to C&A w Zabrzu już odwiedziłam, jednak nic tam na siebie nie znalazłam. Zdecydowanie wolę C&A ten w Katowicach w SCC. Szczególnie właśnie w spodniach jest tam zdecydowanie większy wybór. Teraz szukam jakiejś garsonki bądź samego żakietu w większym rozmiarze.
    • Gość: ja79 Re: Sklepy z odzieżą XXL IP: *.static.ip.netia.com.pl 14.10.15, 22:44
      Jest sklep na wolności naprzeciwko pzu, ma wymiary powyżej xl.
    • Gość: Krysia Re: Sklepy z odzieżą XXL IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.19, 16:50
      Polecam sklep modna pani faschon w centrum zabrza obok banku śląskiego na przeciw urzedu miejskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka