Gość: alinka3 IP: *.dynamic.mm.pl 06.11.15, 09:03 Z usług jakiej firmy warto korzystać w Zabrzu ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek do całego nowego mieszkania... Która firma ma dobre (najlepiej allegrowe) ceny i dobrą jakość usług ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lestera Re: Tanie firanki IP: *.play-internet.pl 06.11.15, 13:16 Ja zamawiałam w sieci. Do dwóch pomieszczeń gotowe już firanki a do pokoju dziennego gdzie mam drzwi balkonowe szyłam bo okno jest dość spore. Zamówienie złożyłam tutaj: firanex.net/firany-makarony - w sklepie mają dość przystępne ceny. Możesz sobie przejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
ekskluzywnefirany Re: Tanie firanki 20.09.18, 09:51 Piękne firany,zasłony,tapety,dywany można kupić w dzielnicy Tarnowskich Gór-Wieszowie w Virtuossi Design.Polecam www.virtuossi.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany1 Re: Tanie firanki 10.10.18, 11:02 Ja od dawna firany kupuję w tym sklepie: https://magdalena24.pl/ , mają naprawdę ogromny wybór i ceny też są atrakcyjne, wolę zdecydowanie taki sklep z profesjonalną obsługą niż kupno na allegro. No a sklepy stacjonarne odpadają bo po prostu w sklepie internetowym w 99 procent przypadków jest taniej. Odpowiedz Link Zgłoś