Gość: Mala IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 05.05.05, 22:10 Z ogromnym żalem informuję, że Pani dr Jolanta Maruszczyk i Jej mąż Marek zginęli w wypadku samochodowym. Straszna tragedia. Współczuję wszystkim bliskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Pani doktor nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 08:14 Jakiej specjalności byli lekarzami??? Odpowiedz Link Zgłoś
anja23 Re: Pani doktor nie żyje 06.05.05, 12:45 tak szkoda tych ludzi. az sie wierzyc nie chce. jak mi kolezanka mowila co sie stalo to uwierzyc nie chcialam. koszmar. jak ten swiat jest urzadzony, ze porzadni ludzie gina w wypadkach, a jakies pijaki i inne menele zyja sobie spokojnie. idac po pijaku po ulicy rabnie taki glowa w kraweznik, wstanie, otrzepie sie i pojdzie dalej...tragedia. wspoczuje ich bliskim. aga i karolina trzymajcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
slezanka Re: Pani doktor nie żyje 06.05.05, 13:40 jest mi równiez przykro i smutno...znałam panią doktor i Karolinę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Pani doktor nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:45 Szczere wyrazy kondolencji dla Agi i Karoliny. Jednak co to za lekarze byli, gdzie pracowali i jakiej specjalnosci? Niestety nie znalem tych ludzi.. to imiona dzieci, z postu powyzej wywnioskowalem.. Straszna to tragedia i bardzo wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: Pani doktor nie żyje IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 06.05.05, 18:29 Pani doktor to internistka z Poradni Przy ul. Padlewskiego ( koło kina "Roma" ), mąż lekarzem nie był. WSPANIALI, CUDOWNI ludzie. Już ich nie ma, nigdy ich nie zobaczę. Kto zna Karolinę to proszę o modlitwę za Jej zdrowie ( jest po operacji ), a dla zmarłych o pokój ich duszy. Panie Boże, tak się nie robi, nie zabiera matki i ojca dziecku, nie osieroca starych Rodziców. Ciągle pytam dlaczego na pustej drodze ktoś w nich wjechał i zabił, dlaczego ten ktoś nie jechał wypoczęty, tylko zasnął i pozbawił życia dwoje ludzi. W poniedziałek jest msza o godz.11,oo w Kościele św. Andrzeja, potem odprowadzimy ICH na miejsce wiecznego spoczynku. Wieczny odpoczynek... Odpowiedz Link Zgłoś