Dodaj do ulubionych

Pani doktor nie żyje

IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 05.05.05, 22:10
Z ogromnym żalem informuję, że Pani dr Jolanta Maruszczyk i Jej mąż Marek
zginęli w wypadku samochodowym. Straszna tragedia.
Współczuję wszystkim bliskim.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Pani doktor nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 08:14
      Jakiej specjalności byli lekarzami???
      • anja23 Re: Pani doktor nie żyje 06.05.05, 12:45
        tak szkoda tych ludzi. az sie wierzyc nie chce. jak mi kolezanka mowila co sie
        stalo to uwierzyc nie chcialam. koszmar. jak ten swiat jest urzadzony, ze
        porzadni ludzie gina w wypadkach, a jakies pijaki i inne menele zyja sobie
        spokojnie. idac po pijaku po ulicy rabnie taki glowa w kraweznik, wstanie,
        otrzepie sie i pojdzie dalej...tragedia. wspoczuje ich bliskim. aga i karolina
        trzymajcie sie.
        • slezanka Re: Pani doktor nie żyje 06.05.05, 13:40
          jest mi równiez przykro i smutno...znałam panią doktor i Karolinę...
          • Gość: Marco Re: Pani doktor nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:45

Szczere wyrazy kondolencji dla Agi i Karoliny. Jednak co to za lekarze byli, gdzie pracowali i jakiej specjalnosci? Niestety nie znalem tych ludzi.. to imiona dzieci, z postu powyzej wywnioskowalem.. Straszna to tragedia i bardzo wspolczuje.
            • Gość: Mala Re: Pani doktor nie żyje IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 06.05.05, 18:29
              Pani doktor to internistka z Poradni Przy ul. Padlewskiego ( koło kina "Roma" ),
              mąż lekarzem nie był.
              WSPANIALI, CUDOWNI ludzie. Już ich nie ma, nigdy ich nie zobaczę.
              Kto zna Karolinę to proszę o modlitwę za Jej zdrowie ( jest po operacji ), a
              dla zmarłych o pokój ich duszy.

Panie Boże, tak się nie robi, nie zabiera matki i ojca dziecku, nie osieroca
              starych Rodziców.

Ciągle pytam dlaczego na pustej drodze ktoś w nich wjechał i zabił, dlaczego
              ten ktoś nie jechał wypoczęty, tylko zasnął i pozbawił życia dwoje ludzi.

W poniedziałek jest msza o godz.11,oo w Kościele św. Andrzeja, potem
              odprowadzimy ICH na miejsce wiecznego spoczynku.

Wieczny odpoczynek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka