Gość: Alojz IP: *.j.pppool.de 03.07.05, 11:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=25956251&a=25968047 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eichenau Re: Slonzoki fajerujom 06.07.05, 10:45 de-bill napisał: > Spadaaj! Servusik gorolu! was machs du in Hindenburg!!! co cie przywialo do Hindenburga wygonili cie Ruscy ze kresów!!! Pamietaj na tej ziemi jestes gosciem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwer Re: Slonzoki fajerujom IP: *.Zabrze.Net.pl 06.07.05, 21:34 Alojz-pobof ty sie lepij pulokiem i dej nom spokoj z tymi tfojimi berami i bojkami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: Slonzoki fajerujom IP: *.j.pppool.de 08.07.05, 11:34 Pyrsk Elwer! Te pulokym to sie moja bawi! a ty wiesch pieronie wto byl Elwer u nos na Oberschlesien? tos sie gryfny nick wybrol Elwer to nierobol, bomelant łobzyrok,napewno siedzis kas przy budce z piwym i chlapies ze kamratami jabola mos racjo "cy sie stoi cy sie lezy dzienie jabol sie nolezy" Grüss Alojz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frela Re: Slonzoki fajerujom IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.05, 09:54 Alojz tos mu ale tero nazdou :) ,ale ech sie posmmioua jak downo jusz niy :))) un sie richtig dobry nik wybrol PASOWNY do niygo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: Slonzoki fajerujom IP: *.j.pppool.de 09.07.05, 08:40 Elwer kaj sie zchowoł? mos dzisioj nopewno kaca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frela Re: Slonzoki fajerujom IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.05, 11:56 To jeszcze rous jo , a tyn wierszyk na dole zaroski godom ize niy ma moj, autor podpisol sie ku koncowi. Nasza mowa Już Cie kiejś zapomnieć chcieli Wyrwać ze historje kart Bo to oni władza mieli A ty byłaś dlo nich "żart" Już Cie kiejs zamordowali Tysionc razy ustawami Yno żodyn tego nie zgod Że i tak zostaniesz z nami Czy to w szkole, na muzyce Przi robocie, na praktyce Byłaś zawsze miyndzy nami Choć godomy jynzykami Chocioż momy wykształcyni Z uniwerku i ze siyni I choć momy doktoraty Nie bojymy sie łopaty Ty nom zawsze pomogałaś I otuchy dodowałaś Byłaś z nami cołki czas Jak prastary śloński las Ty istniejesz, tyś jest żywo Tak po ślońsku sie nazywo Jak godomy od stuleci Szczewik, lauba, bombon, Ecik... Edulik -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwer Re: Slonzoki fajerujom IP: *.Zabrze.Net.pl 11.07.05, 20:32 ja ,jo mom kaca ,ale jak czytom Tfoje bazgroly .Ty lepi sie poszkryflej tam u siebie ,ino pisz po cichu przy zgaszonej byrnie coby Cie sasiady nie zakapowaly co piszesz do Polski.Alojz -mozesz mi naplompac i skoczyc na pukel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobyr Re: Slonzoki fajerujom IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 10:25 jo,jo tys jeszcze niy wytszyzwiol ELWER besto dupisz take fleki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: Slonzoki fajerujom IP: *.j.pppool.de 12.07.05, 16:19 Servus Elwer! no pierona nerescie doł ses znac ło siebie jo zech sie staroł katac te syncysko zas je łozarte i nie mo casu mi naschkryflac,ja moze mi to wyerklerujes co cie nerwuje we mojim schkryflaniu? jo schkryflom do deutsch- Schlesier a jak zes ty polski slonzok to cie to nerwuje hyba mom recht a moze zes je krojcowany łojciec gorol a mama Hanyska? bo takich tysch bylo do pierona i do dzisioj żnom polokow wielkich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frela Re: Slonzoki fajerujom IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 21:53 Alojz kajs jest, kaj lazisz pojakymu tak malo piszesz!? Odpowiedz Link Zgłoś