Gość: urzędnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:42 Podaj nazwisko wraz z uzsadnieniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sportmen Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:00 Tu nie potrzebne żadne uzasadnienie! Wszyscy wiedzą, widzą i odczuwają Jego działalnosc dla społecznosci zabrzańskiej. A do tego jak się poczyta dzisiejszy wywiad w DZ - pewnie sponsorowany - to wynik jasny! Nasz najlepszy Prezydent Miasta Zabrza Jerzy Gołubowicz! PS. to nie żart - to drwina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:09 To nie temat na obrzucanie błotem, postaraj sie wskazać kogoś, kto może Twoim zdaniem być nadzieją na rok 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportmen Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:42 Masz chyba to błoto ciągle przed oczyma - vide nieuprzatnięty snieg z Twego poprzedniego postu. Nie do Ciebie nalezy ocena mego uzasadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enik Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 17:54 Dla mnie jest to zdecydowanie Komendant Zabrzańskiej Straży Miejskiej Pan Wiaterek.Zrobił w Zabrzu duży porządek.Widać strażników na mieście.Jest coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimax Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.orange.pl 10.01.06, 10:15 Widać ze Wiaterek (i klika) znowu sobie slodzisz juz raz ci pisalem Czlowiek Roku 2005 to okreslenie pozytywne i chyba nie pasujące do tego nazwiska zapomniales o ludziach juz dawno,a już w napewno o Strażnikach wiec nie pisz sarkazmów chyba ze chodzilo o (Czlowieka) Roku 2005.Zapomnialo się ile zlego się zrobilo w 2005 podac kilka przykladów.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enik Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 12:45 multimax co ty pieprzysz ,jakie przykłady chyba ci mózg zamroziło ,bo zimno.Ja widze pozytywy jeśli sie robi cokolwiek.A w tej dziedzinie jest coraz lepiej.Nawet powiedziałbym dobrze.A złe przykłady trzeba eliminować to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 14:44 Multimax czyli Michał E czyli "orange pl" jest byłym strażnikiem wywalonym z pracy za nieróbstwo, za nim wyleciało kilku innych, którzy nie zapomną że stracili swoje ciepłe posadki za kadencji obecnego komendanta. I wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimax Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.orange.pl 10.01.06, 16:00 Co ja pieprze to moja sprawa ale pieprze a nie tak jak ty brak pieprzenia chyba ci się udziela od początku(sorki pieprzenie debilki zapomnialem)(z takim wyglądem piegusku)a wystartować to chyba na debila roku i już przestań pisać sam do siebie i o sobie.A o konkretach bedziemy pisac jest co tylko najpierw czekam aż wydasz kaske na kampanie i wtopisz kilka groszy .Prawda ze fajny pomysl.A i gdzie te pozytywy przy takiej kasie wydanej na Straż Miejską powinno byc ich troche a nie kilka.I nie mów kto to ja bo i tak na 100% i gdy nie bedziesz wiedzieć kto co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enik Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:23 Multimax znień nick na multidebil bardziej do ciebie będzie pasował.A co osoby to jak wszyscy debilni mylisz się .A pieprzyć pieprzysz to fakt i dobrze że nie zaprzeczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimax Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.orange.pl 11.01.06, 00:15 Ja nie zmieniam nicków raz taki raz taki caly czas ten sam a pieprze bebilu roku bo mam czym a nie tak jak ty .I prosze cie debilu juz nie zmieniaj nicka (męskie żenskie masz klopoty i nie wiesz jaka z ciebie plec ale jak nic w spodniach to baba ale wyglad chlopa to nic nie martwiles się tyle lat o to wiec i dziś daj na luz) miej odwage choć o to cię nie podejrzewam skończ pisać na tym forum bo to nasze forum a nie forum do opisywania swoich chorych ambicji i nie gadaj tyle tylko startuj na Prezydenta już nie dlugo popiszemy sobie i nie tylko na lamach forum (i po tej wypowiedzi już wiesz kto pisze tak tak ) pozdrawiam choc nie wiem jak pozdrowic debila (roku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enik Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 08:05 muliticoś tam ty piszesz chyba po prochach albo po dynksie bo nie idzie z tego nic logicznego wyczytać.Mój tekst odebrałeś prawidłowo,chyba miałeś przebłysk świadomości.ale odpowiedź bez sensu.Napisz po trzeźwemu o co ci chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimax Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.orange.pl 11.01.06, 14:09 ja tez mam propozycje twojego nicka hiena i bardzo pasuje do twojej osobowosci pewno nie bedziesz wiedziec dlaczego ale my wiemy a debil to tez poasuje do ciebie bo nawet nie wiesz jak blisko juz do dnia x pozdrawiam i zbieraj kaske na wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 11.01.06, 16:44 niezła musiała być imprezka wczoraj... wnioskuje z twojej wypowiedzi że procenty jeszcze się nie ulotniły he he heeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enik Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:10 MASZ RACJE MULTICOŚTAM TO OCHLAJ POSPOLITY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawicowiec Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 19:51 Jeżeli prawdą jest, że multimax był strażnikiem miejskim to już chyba nic mnie nie zdziwi. Nie dziwi mnie również to, że już tym strażnikiem nie jesteś. Nie nadajesz się nawet do rozwożenia pizzy. Czy ty człowieku ośmieszasz się celowo a może naprawdę jesteś na głodzie ? Zastanów sie co ty piszesz, poczytaj sam sobie na głos jakie brednie wypisujesz, może coś przebłyśnie w główce. Poziom debilizmu nieznany w historii forum GW, nie dorówna mu nawet de-bill. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimax Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.orange.pl 11.01.06, 20:36 Prawicowiec tez niezly nick ale ip kompa niby inne ale juz to widzialem raz piszesz z pracy raz z domu a z ciebie taki prawicowiec pierwszy przyszedles do lewicy z kwiatami po wygranych wyborach i dupe lizales (lizesz do dzis)juz myj zabki bo juz niedlugo bedziesz znowu dupe lizac no i chore ambicje ze ci bedą lizac schowaj miedzy bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENIK Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:12 oj dobrał ci sie wiaterek do dupci dobrał że tak ci nie pasuje .I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimax Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.orange.pl 12.01.06, 00:30 och nie dobral za male rączki i branża nie ta wiek i osoba tez nia na straznika choc informacji wiele od Strazników o poczynaniach Rudych w naszym miescie ,do wyborów tylko. Pierwszy do odstrzalu zaraz po i to informacja naprawde pewna.I juz nie pisz z róznych nicków i IP znam ja ci ich troszke co uzywasz no i ta jedna sympatyzująca osoba (do ustalenia z DZ).Jestes naprawde malo inteligentny dla mnie mysląc ze ustalisz po wypowiedziach zawartych wczesniej i teraz ale kombinuj drogą eliminacju narazie to nie ani M.E. ani nie J.Z.jak przypuszczaleś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enik Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:17 a K.T. bo styl podobny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimax Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.orange.pl 12.01.06, 18:38 Ty sam nie wiesz ilu ludzi skrzywdzileś i szukasz S.M. nie pamietasz jak jezdzileś Taxi wszyscy z ciebie się śmiali kazdego podawales do Sądu juz wtedy wychodzil z ciebie wielki (...)zostalo tak do dzis .A swoją droga umiesz policzyc krzywdy powstale przez ciebie chyba już nie pamietasz.Maz jeszcze jakieś propozycje inicjalów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:57 Te, multi, ty chyba jeednak nie jesteś przy zdrowych zmysłach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polijka Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.elsat.net.pl 14.01.06, 20:21 chyba ten multi ma racje znam tego pana od strazy i jest paskudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimax Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.orange.pl 19.01.06, 16:39 pozostawie to bez wypowiedzi to nic nie da kto sie k...ą urodzil ten kanarkiem nie zdechnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linduś Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 19:14 multimaxie czemu w tobie tyle nienawiści do ludzi .Zły człowiek z ciebie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimax Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.orange.pl 19.01.06, 21:23 to nie zlość tylko jak widzę poczynania czlowieka ,który pisze brednie na innych zloci się jaki to on nie jest a tak naprawde czym jest hieną i coś wiem na ten temat slysze jak to temu to tej pod róznymi postaciami dopieka a sam jest taki jak wyglada czyli rudy falszywy skunks pisze i pisze na naszym forum o róznych o sobach a zopomnial jak być czlowiekiem ale przypomni sobie przypomni jak bedzie potrzebowal ludzkiego wspóczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banek Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 09:07 Multimax, ty jesteś naprawdę poje..y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimax Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.orange.pl 20.01.06, 19:18 wietrze i klika przestan byc wiekszym kretynem niz jesteś nie pisz i tyle Pelec juz o tym wie i ty sie dowiesz powoli powoli i zbieraj kaske na wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:47 Multimaxie nie wypada być takim typem jak ty.Czym ty różnisz się od tego na którego piszesz te oszczerstwa.Jesteś gorszy od niego bo tobie nikt nie ubliża a ty robisz to za każdym wpisem.Nie twój interes czy ktos będzie kandydował czy nie .Ważne żeby takie typy jak ty nie kandydowały bo zabrze skręciłby tyfus nienawiści.Wszyscy ci przeszkadzają idź do dobrego ortopedy może choć na nogi ci pomoże bo psychiatra nie ma co u ciebie zaczynać leczenia - juz za późno na głowę,ratuj stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimax Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.orange.pl 21.01.06, 12:42 wietrze i spólka czy naprawde nie mozesz się opanować nic wie wymagam skończ pier.....i nie pisz na tym forum bo to nasze forum a nie wiaterkowe i mysle ze to juz ostatni dopisek jesteś lepszy od de-billa bijesz go na glowe a jak chcesz to rozpoczniemy nowe tematy na tym forum po wczorajszej rozmowie z jednym ze Strażników znowu kilka nowinek się pojawilo rewelacja rewelacja poczekamy ale do wyborów juz kilka (set) jest i kilka doszlo nowych (technika zbierania do teczek jest ci znana )i jezeli chodzi o lekarza czy czlowiek,który tak jak ty się zachowuje nie powinien udac sie do lekarza specjalisty masz tak zwany syndrom porzucenia (od dziecinstwa odrzucany przez spoleczenstwo ze wzgledu na kolor wlosów nie pamietasz jak to bylo od najmlodszych lat w szkole nikt cie nie tolerowal a teraz chcesz byc wielkim katem spoleczenstwa ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimax Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.orange.pl 21.01.06, 12:44 i odnosnie nicków pisz pod jednym mnie nie zmylisz raz tak raz tak po co rozdwojenie jazni masz ale na ile osób sam juz nie wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enik Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 15:09 Mam do ciebie prośbę jak możesz to wyślij swoje zdjęcie bo składam rower i nie wiem jak wygląda pedał.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimax Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.orange.pl 22.01.06, 17:24 pojeb... cię calkiem w lustro sobie zobacz jak szukasz no i chyba nie do mnie nie ta plec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:11 coś mało tych ofert? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 10:45 Wiaterek gwiazdą sezonu ? Jestem za, choć podobno myśli o prezydenturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.01.06, 17:49 Ja mysle ze to Nauczyciele i Nauczycielki,Matki i Ojcowie,Lekarze i Lekarki..... Za to ze jeszcze sobie radza zyc w naszym Super Miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawicowiec Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:44 Dla mnie człowiekiem roku są dwie osoby : Tadeusz Wita i Borys Budka , natomiast największym rozczarowaniem roku są Urszula Potyka i Roman Urbańczyk. Uzasadnienie w tym przypadku raczej nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:59 Coś mało kandydatur na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eendriu Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 10:07 Proponuje tego Pana z Mikulczyc,który bezinteresownie ratuje ludziom zdrowie.Nagroda ,oczywiście ,wręczona incognito.Taki przykład,więcej nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:54 Tadeusz Wita, jako jednyny poseł z Zabrza powinien szczycić sie tym tytułem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banek Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 09:09 Mój antytyp to Boucek Halina, największy przekręt ostatnich lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.Zabrze.Net.pl 21.01.06, 18:15 zauważcie, wszyscy odpowiadający "multimaxowi" mają ten sam "IP:" trochę to dziwne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimax Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.orange.pl 24.01.06, 22:09 do Obserwatora tak i do tego ten pacan jest caly rudy z piegami i przedstawia sie jako On lub Ona ale raczej to coś to Ono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubi Roman Urbańczyk IP: 212.182.32.* 24.01.06, 18:41 Uzasadnienie: W tym roku wrócił do wielkiej polityki w Zabrzu. Został oczyszczony przez prokuraturę z zarzutów wymyślonych przez jego wrogów. Poza tym nie został doceniony za 12 lat na stanowisku Prezydenta. W tym czasie powstała oczyszczalnia ścieków, nowe wysypisko, nowe drogi (a zwłaszcza Urbańczykstasse, czyli połączenie północy i południa Zabrza), Mulikino, centrum pocztowe DHL oraz inne liczne firmy, które stworzyły tysiące miejsc pracy. Przez ostatnie lata był opluwany przez lewicowe media, które teraz zmieniają front. Czyżby czuły zmianę przy władzy w Zabrzu. Mam nadzieję, że w tym roku Pan Urbańczyk wygra wybory i znów będzie Prezydentem Zabrza. Prawica zwycięży, tak jak w całym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadźka Re: Roman Urbańczyk IP: *.debacom.pl 24.01.06, 20:59 O - mój Boże !!! Odpowiedz Link Zgłoś
konczyce Re: Roman Urbańczyk 24.01.06, 22:16 Nie przesadzajcie, Urbańczyk jest spalony w tym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:46 moze ksiadz probosz z wojciecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIURWA Re: Kto w Zabrzu "Człowiekiem Roku 2005" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 01:29 Ewunia Stawska-Supr Kobieta wszchczasów! Co nie wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś