Dodaj do ulubionych

czy moglibyscie polecic dentyste?

31.01.06, 00:09
Chcialabym poprosic o polecenie dentysty lub dentyski w Zabrzu lub
okolicach,chodzi mi nie tylko o zaplombowanie zemba ale tez o kosmetyke, co
by ladnie usmiech wygladal, pozdrawiam zabrzan
Obserwuj wątek
    • Gość: Pater noster Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.clan.pl 31.01.06, 01:30
      Ewa Śnit-Masny, ul. 3 Maja 55, tel.0322717998
      • Gość: Zawiedziona Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 11.02.06, 13:37
        O nie Pani Śnit nie radzę. "Spaprała" mi żąb. Niepotrzebnie jak sie okazało
        upiłowała mi pół zęba, na którym umocowana była protezka. Pozatym
        beznadziejnie "leczyłą" ząb mojego męża... A w dodatku jest b.droga.
        Polecam dr Pelca. Róg Roosevelta i 3 Maja.
    • Gość: moomoo Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:48
      dr Smyła. Przyjmuje w M1
    • we_st Re: czy moglibyscie polecic dentyste? 31.01.06, 21:12
      Urszula Gondek ul.ślęczka 8(koło Kwadrtatu)
      • galela Re: czy moglibyscie polecic dentyste? 31.01.06, 23:25
        A coś więcej o tej pani, bo blisko mam.
        • Gość: gosc Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:06
          dr Smyła jest obrzydliwie droga i nic nadzwyczajnego nie robi
      • jestsuper2 Re: czy moglibyscie polecic dentyste? 02.03.06, 22:57
        Przeczytałam post dotyczący Pani Anny Antoniszyn róg Roosevelta i
        Buchenwaldczyków i muszę przyznać , że Pani stomatolog jest przemiłą osobą ,
        dokładną i naprawdę było rewelacyjnie.U Pani Doktor byłam dzisiaj 02,03,2006
        i jestem zachwycona .Polecam.
    • Gość: Kaja Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.stk.net.pl 01.02.06, 08:32
      Zgadzam sie z przedmówczynią- ta pani jest straaaasznie doga, ale zęby robi
      bardo dokładnie i solidnie, jest to chyba najlepsza lekarka w Zabrzu.
    • Gość: super ekspres Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 09:10
      Szok! Justyna W. w najlepsze boruje, plombuje i zakłada koronki na zęby
      pacjentom w warszawskim mieszkaniu przy ul. Przytyk, a nie ma do tego żadnych
      uprawnień!

Nie jest lekarzem, nie ma nawet wyższego wykształcenia! - Jakim prawem ta
      kobieta mi w ogóle do buzi zaglądała! - oburza się Renata Nazaruk (27 l.), jedna
      z poszkodowanych przez Justynę W.
      Kuszące ceny

Renata trafiła do Justyny W. przez przypadek. Przechodziła obok bloku przy ul.
      Przytyk i zobaczyła tam wywieszkę: plomby już od 50 zł. To ją skusiło. Lekarka
      zaplombowała jej ząb, biorąc za to 50 zł. - Razem z tą plombą odpadło mi pół
      zęba! - nie kryje irytacji Renata. Nie zrezygnowała jednak z usług stomatolog. -
      Pomyślałam, że i lekarzom czasem trafiają się pomyłki - opowiada.
      Przecież to nie lekarka!

Gdy Renacie pękła lewa piątka, Justyna W. zadecydowała: nie plombujemy,
      zakładamy koronkę! Z góry za leczenie zęba wzięła 450 złotych. - Chodziłam do
      niej przez 1,5 roku, bo co włożyła koronkę, zaraz odpadała. Zakładała mi ją pięć
      razy, nie potrafiła dopasować koloru zęba ani rozmiaru. Robiły mi się zgorzele,
      wszystko bolało, a w końcu stwierdziła u mnie wadę kości - łapie się za głowę
      Renata.

W piaskownicy mamom innych dzieci Renata pożaliła się na swoje kłopoty z zębami.
      Wtedy usłyszała: gdzie ty chodzisz? To nie jest lekarka! Renata złożyła
      zawiadomienie do prokuratury.
      Kilkadziesiąt ofiar

Rok temu do Justyny W. trafiła też Anna. - Wydałam 3 tys. zł na mostek. Nie mogę
      go teraz nosić! - denerwuje się kobieta. Wtóruje jej Agnieszka. - Kiedy
      skarżyłam się, że po założeniu plomby boli mnie ząb i chyba gnije, Justyna W.
      powiedziała, że musi boleć, bo to jest leczenie i żebym przyszła za pół roku.
      Gdy plombę zrobioną przez W. zobaczył inny lekarz, złapał się za głowę - mówi.

Takich osób jak te poszkodowane kobiety jest według naszych szacunków nawet
      kilkadziesiąt.

Tymczasem Justyna W. bez skrępowania bawi się w panią doktor. Wypisuje recepty,
      podpisując się na nich: chirurg stomatolog II stopnia.
      Nie ma jej w rejestrze

Wczoraj odwiedziliśmy gabinet dentystki-sadystki. Nikogo w nim nie było. Ale
      wiemy, że jeszcze w środę przyjmowała pacjentów! - Justyna W. nie jest lekarzem
      i nie figuruje w rejestrze lekarzy - potwierdza Janina Barbachowska, okręgowy
      rzecznik odpowiedzialności zawodowej.

O Justynie W. policja i prokuratura wie od 9 miesięcy i nic. A można jej zakazać
      wykonywania zawodu. - Z pewnością taki zakaz moglibyśmy wyegzekwować - mówi
      Paweł Nowak, szef Prokuratury-Rejonowej Warszawa-Żoliborz. Na pytanie, dlaczego
      tak się nie stało, odpowiada: Rzeczywiście, prokurator prowadzący sprawę nie
      zwrócił uwagi, że tak można. Będę z nim rozmawiał.
      autor: Agata Rowińska
    • aneczka_zabrze Re: czy moglibyscie polecic dentyste? 02.02.06, 14:26
      jest jedna swietna dentystke:)nazywa sie ania zawilska i przyjmuje na ul.
      traugutta(akademia medyczna)Ma kontrakt z kasa chorych i bierze naprawde
      niewiele:)))polecam ze wszystkich dentystow w okolicy ktorych znam .dzieki niej
      przelamalam swoj lek przed wiertlem dentystycznym i jego dzwiekiem;)wlasnie
      dzis ide zapisac sie na kolejna wizyte .pozdrawiam
    • neliiii Re: czy moglibyscie polecic dentyste? 02.02.06, 16:16
      Dla mnie najlepszą i najdokładniejszą jest pani stomatolog M.Izworska
      przyjmuje w Postępie na ul.Wolności.Idż i się przekonaj.Pozdrawiam.
    • Gość: Pacjent Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:47
      Tylko Dr Studziński - wspaniały dentysta. Przyjmuje we wtorki i czwartki w
      poradni przy ul. Wolności. Na przeciw POWEN -u
      • Gość: obserwator Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.zabrze.net.pl 04.02.06, 17:11
        ja polecam gabinet na rogu Roosevelta, Buchenwaldczyków, szybko,
        nowocześnie,bardzo tanio lub na koszt NFZ (tzw. kasa chorych), z tym, że chyba
        nie codziennie? na pewno w czwartki po południu, bo ja tak chodziłem.
    • Gość: pacient Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:40
      jest swietna dentystka ,delikatna bardzo dobry fachowiec ,gabinet na
      ul.slowackiego 2
      • Gość: gosc Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.zabrze.net.pl 07.02.06, 15:18
        interwencja.interia.pl/news?inf=715298
        • Gość: Jo Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.02.06, 16:17
          To Jest dopiero zycie:)
          Prznosny zaklad dentystyczny;)
          • Gość: olala Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.stk.net.pl 10.02.06, 22:02
            a ja polecam dr Marka Swobode, który ma 2 gabinety na zaborzu i pawłowie- jest
            rzesympatyczny i delikatny i co najwazniejsze tani!!! ja i moi znajomi i
            znajomi znajomych są bardzo zadowoleni z usług.
    • Gość: basia Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:29
      A ja polecam dr Minkowską, która przyjmuje w Zabrzu- kończycach, niedaleko
      przystanku Kończyce Miła. Moim zdaniem dokładna i fachowa.
      • Gość: Agniecha Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: 82.160.79.* 11.02.06, 18:52
        Ja też polecam dr Studzińskiego. Doskonały stomatolog, ogromna kultura osobista.
        Poradnia na K. Miarki.
    • Gość: zab Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 18:29
      a kto dobrze leczy kanaly zebowe?
    • Gość: Jo Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.02.06, 20:24
      No i ktorego wybierasz??
      • Gość: adm Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.zabrze.net.pl 19.02.06, 22:24
        Jo , coś taki ciekawski, przecież to autoreklama, poczekaj, za dwa miesiące
        znów ten wątek wróci, zauważ ile razy już on wraca.
    • Gość: MilkA Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.dynamic-ra-06.vectranet.pl 25.09.16, 20:52
      Dobry wieczor. Kto mi poleci dentyste na teraz.. błagam o pomoc :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka