roro13 31.01.06, 00:09 Chcialabym poprosic o polecenie dentysty lub dentyski w Zabrzu lub okolicach,chodzi mi nie tylko o zaplombowanie zemba ale tez o kosmetyke, co by ladnie usmiech wygladal, pozdrawiam zabrzan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pater noster Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.clan.pl 31.01.06, 01:30 Ewa Śnit-Masny, ul. 3 Maja 55, tel.0322717998 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziona Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 11.02.06, 13:37 O nie Pani Śnit nie radzę. "Spaprała" mi żąb. Niepotrzebnie jak sie okazało upiłowała mi pół zęba, na którym umocowana była protezka. Pozatym beznadziejnie "leczyłą" ząb mojego męża... A w dodatku jest b.droga. Polecam dr Pelca. Róg Roosevelta i 3 Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moomoo Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:48 dr Smyła. Przyjmuje w M1 Odpowiedz Link Zgłoś
we_st Re: czy moglibyscie polecic dentyste? 31.01.06, 21:12 Urszula Gondek ul.ślęczka 8(koło Kwadrtatu) Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: czy moglibyscie polecic dentyste? 31.01.06, 23:25 A coś więcej o tej pani, bo blisko mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:06 dr Smyła jest obrzydliwie droga i nic nadzwyczajnego nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
jestsuper2 Re: czy moglibyscie polecic dentyste? 02.03.06, 22:57 Przeczytałam post dotyczący Pani Anny Antoniszyn róg Roosevelta i Buchenwaldczyków i muszę przyznać , że Pani stomatolog jest przemiłą osobą , dokładną i naprawdę było rewelacyjnie.U Pani Doktor byłam dzisiaj 02,03,2006 i jestem zachwycona .Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.stk.net.pl 01.02.06, 08:32 Zgadzam sie z przedmówczynią- ta pani jest straaaasznie doga, ale zęby robi bardo dokładnie i solidnie, jest to chyba najlepsza lekarka w Zabrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super ekspres Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 09:10 Szok! Justyna W. w najlepsze boruje, plombuje i zakłada koronki na zęby pacjentom w warszawskim mieszkaniu przy ul. Przytyk, a nie ma do tego żadnych uprawnień! Nie jest lekarzem, nie ma nawet wyższego wykształcenia! - Jakim prawem ta kobieta mi w ogóle do buzi zaglądała! - oburza się Renata Nazaruk (27 l.), jedna z poszkodowanych przez Justynę W. Kuszące ceny Renata trafiła do Justyny W. przez przypadek. Przechodziła obok bloku przy ul. Przytyk i zobaczyła tam wywieszkę: plomby już od 50 zł. To ją skusiło. Lekarka zaplombowała jej ząb, biorąc za to 50 zł. - Razem z tą plombą odpadło mi pół zęba! - nie kryje irytacji Renata. Nie zrezygnowała jednak z usług stomatolog. - Pomyślałam, że i lekarzom czasem trafiają się pomyłki - opowiada. Przecież to nie lekarka! Gdy Renacie pękła lewa piątka, Justyna W. zadecydowała: nie plombujemy, zakładamy koronkę! Z góry za leczenie zęba wzięła 450 złotych. - Chodziłam do niej przez 1,5 roku, bo co włożyła koronkę, zaraz odpadała. Zakładała mi ją pięć razy, nie potrafiła dopasować koloru zęba ani rozmiaru. Robiły mi się zgorzele, wszystko bolało, a w końcu stwierdziła u mnie wadę kości - łapie się za głowę Renata. W piaskownicy mamom innych dzieci Renata pożaliła się na swoje kłopoty z zębami. Wtedy usłyszała: gdzie ty chodzisz? To nie jest lekarka! Renata złożyła zawiadomienie do prokuratury. Kilkadziesiąt ofiar Rok temu do Justyny W. trafiła też Anna. - Wydałam 3 tys. zł na mostek. Nie mogę go teraz nosić! - denerwuje się kobieta. Wtóruje jej Agnieszka. - Kiedy skarżyłam się, że po założeniu plomby boli mnie ząb i chyba gnije, Justyna W. powiedziała, że musi boleć, bo to jest leczenie i żebym przyszła za pół roku. Gdy plombę zrobioną przez W. zobaczył inny lekarz, złapał się za głowę - mówi. Takich osób jak te poszkodowane kobiety jest według naszych szacunków nawet kilkadziesiąt. Tymczasem Justyna W. bez skrępowania bawi się w panią doktor. Wypisuje recepty, podpisując się na nich: chirurg stomatolog II stopnia. Nie ma jej w rejestrze Wczoraj odwiedziliśmy gabinet dentystki-sadystki. Nikogo w nim nie było. Ale wiemy, że jeszcze w środę przyjmowała pacjentów! - Justyna W. nie jest lekarzem i nie figuruje w rejestrze lekarzy - potwierdza Janina Barbachowska, okręgowy rzecznik odpowiedzialności zawodowej. O Justynie W. policja i prokuratura wie od 9 miesięcy i nic. A można jej zakazać wykonywania zawodu. - Z pewnością taki zakaz moglibyśmy wyegzekwować - mówi Paweł Nowak, szef Prokuratury-Rejonowej Warszawa-Żoliborz. Na pytanie, dlaczego tak się nie stało, odpowiada: Rzeczywiście, prokurator prowadzący sprawę nie zwrócił uwagi, że tak można. Będę z nim rozmawiał. autor: Agata Rowińska Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka_zabrze Re: czy moglibyscie polecic dentyste? 02.02.06, 14:26 jest jedna swietna dentystke:)nazywa sie ania zawilska i przyjmuje na ul. traugutta(akademia medyczna)Ma kontrakt z kasa chorych i bierze naprawde niewiele:)))polecam ze wszystkich dentystow w okolicy ktorych znam .dzieki niej przelamalam swoj lek przed wiertlem dentystycznym i jego dzwiekiem;)wlasnie dzis ide zapisac sie na kolejna wizyte .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neliiii Re: czy moglibyscie polecic dentyste? 02.02.06, 16:16 Dla mnie najlepszą i najdokładniejszą jest pani stomatolog M.Izworska przyjmuje w Postępie na ul.Wolności.Idż i się przekonaj.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:47 Tylko Dr Studziński - wspaniały dentysta. Przyjmuje we wtorki i czwartki w poradni przy ul. Wolności. Na przeciw POWEN -u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.zabrze.net.pl 04.02.06, 17:11 ja polecam gabinet na rogu Roosevelta, Buchenwaldczyków, szybko, nowocześnie,bardzo tanio lub na koszt NFZ (tzw. kasa chorych), z tym, że chyba nie codziennie? na pewno w czwartki po południu, bo ja tak chodziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacient Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:40 jest swietna dentystka ,delikatna bardzo dobry fachowiec ,gabinet na ul.slowackiego 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.zabrze.net.pl 07.02.06, 15:18 interwencja.interia.pl/news?inf=715298 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.02.06, 16:17 To Jest dopiero zycie:) Prznosny zaklad dentystyczny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.stk.net.pl 10.02.06, 22:02 a ja polecam dr Marka Swobode, który ma 2 gabinety na zaborzu i pawłowie- jest rzesympatyczny i delikatny i co najwazniejsze tani!!! ja i moi znajomi i znajomi znajomych są bardzo zadowoleni z usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:29 A ja polecam dr Minkowską, która przyjmuje w Zabrzu- kończycach, niedaleko przystanku Kończyce Miła. Moim zdaniem dokładna i fachowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: 82.160.79.* 11.02.06, 18:52 Ja też polecam dr Studzińskiego. Doskonały stomatolog, ogromna kultura osobista. Poradnia na K. Miarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zab Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 18:29 a kto dobrze leczy kanaly zebowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.02.06, 20:24 No i ktorego wybierasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.zabrze.net.pl 19.02.06, 22:24 Jo , coś taki ciekawski, przecież to autoreklama, poczekaj, za dwa miesiące znów ten wątek wróci, zauważ ile razy już on wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MilkA Re: czy moglibyscie polecic dentyste? IP: *.dynamic-ra-06.vectranet.pl 25.09.16, 20:52 Dobry wieczor. Kto mi poleci dentyste na teraz.. błagam o pomoc :-( Odpowiedz Link Zgłoś