Gość: ktosik IP: *.bluewin.ch 19.10.01, 18:03 a czy ktos z was chodzi do II LO ???? bo ja tak..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tree Re: II LO IP: 217.153.42.* 22.10.01, 15:37 skończyłem kilkanaście lat temu naukę w "dwójce". Słodkie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojto Re: II LO IP: 63.207.180.* 23.10.01, 04:43 Ja, chodzilem i bardzo mile wspominam te czsy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: II LO IP: *.bluewin.ch 23.10.01, 14:58 do tree i Wojto : "znamy sie tylko z widzenia...." to pewne..... ale jaja...... moja matura byla w 1992... fakt, slodkie czasy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
ravensburg Re: II LO 07.11.01, 01:42 Gość portalu: tree napisał(a): > skończyłem kilkanaście lat temu naukę w "dwójce". Słodkie czasy. Czy 2 to Hilffka na Zanduwie niedaleko Staloka i Huty Zabrze ? Jesli tak to takze przed 15 lat temu tam chodzilem. Moze tutaj sie ktos z tych czasöw znajdzie :-) obecnie siedze w Niemcach ->>> NUDY !!! DAREK (RAVEN) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: II LO 07.11.01, 05:52 ravensburg napisał(a): > Czy 2 to Hilffka na Zanduwie niedaleko Staloka i Huty Zabrze ? II LO = drugie liceum ogólnokształcące - ul. d. Świerczewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrus Re: II LO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 23:19 Pewnie razem spotykaliśmy się czasami na przystankach 720 , bo moja matura była vis a vis w ZSMech-Bud , słodkie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabrizio Re: II LO IP: *.uni.opole.pl 24.11.01, 09:14 Ja skończyłem II LO kilka lat temu. Mam piękne wspomnienia. Pozdrawiam wszystkich obecnych uczniów i nauczycieli. Fabrizio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walus Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.02, 23:13 Matura 76 rok IV c (mat-fiz profil).Pozdrowienia dla Prof. Lacznej i Prof. Motylewicz oraz bylego i terazniejszego grona nauczycielskiego , uczniow i absolwentow.. Pomyslnosci dla wszystkich przyszlych maturzystow!! Szczegolnie serdecznie i goraco pozdrawiam moje byle kolezanki a teraz Profesorki II LO "Karola " i "Myszke". Dla mnie osobiscie to najlepsza szkola Europy!! Odpowiedz Link Zgłoś