Dodaj do ulubionych

Osiedle Nad Kanałem

IP: *.wislaNET.pl 10.09.06, 19:30
CO powiecie o osiedlu Nad Kanałem w Zabrzu. Chce sobie tam kupic mieszkanie.
Chciałbym sie tez dowiedizec czy to fajna okolica, czy raczej odradzacie...
Z gory bardzo dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: tralalala Re: Osiedle Nad Kanałem IP: *.stk.vectranet.pl 10.09.06, 20:24
      syf
      • Gość: good Re: Osiedle Nad Kanałem IP: 212.106.128.* 10.09.06, 21:32
        zgadzam się, włamania do mieszkań, włamania do samochodów, młodzież - blokersi
        ogólnie syf
    • Gość: kanał Re: Osiedle Nad Kanałem IP: 217.11.130.* 11.09.06, 09:00
      Sam fakt mieszkania "nad kanałem " juz dołuje generalnie jeden z moich błędów
      życiowych kupienie mieszkania w tym miejscu - syf, smród i wilgoć po stronie
      plusó dobre miejsce wypadowe na rower ( maciejów i lasy ) pozatym szukaj jak
      ja szukam gdziś na obrzezach miasta
      • Gość: gość Re: Osiedle Nad Kanałem IP: *.zabrze.net.pl 11.09.06, 13:20
        Nie zgodzę się z przedmówcami, mieszkam na osiedlu od początku jego powstania,
        jest to małe osiedle z różnorodną zabudową 3 wieżowce reszta domów
        czteropiętrowa (można wybierać), generalnie na osiedlu jest spokojnie, doskonałe
        położenie blisko do centrum Gliwic i Zabrza do starej autostrady do M1 i
        kąpieliska leśnego oraz parku, dwa place zabaw dla najmłodszych, w tym jeden
        tzw. park rodzinny. W porównaniu do innych zabrzańskich blokowisk to osiedle
        wypada najlepiej Pozdrawiam mieszkaniec
        • Gość: Telefonik Re: Osiedle Nad Kanałem IP: *.wislaNET.pl 11.09.06, 14:38
          Trzy opinie złe, jedna dobra...:(((
    • Gość: agaa Re: Osiedle Nad Kanałem IP: *.ingbank.pl 18.09.06, 13:47
      W porównaniu z innymi osiedlami - polecam.
      Mieszkam w bloku z mieszkaniami dwupiętrowymi- fajni sąsiedzi, bez większych
      problemów z mieszkaniem, blisko do lasu w Maciejowie, blisko na zakupy. Owszem
      są włamania do aut, ale są sporadyczne- w ciągu 16 lat mieszkania raz nam się
      zdarzyło. Nieprzyjemne są bandy gó..arzy wystających na klatkach bloków - ale
      jak się opatrzeć z nimi to wiadomo który jeden z drugim.
      Myślę, ze jeszcz można to osiedle na plus zaliczyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka