Gość: Telefonik IP: *.wislaNET.pl 10.09.06, 19:30 CO powiecie o osiedlu Nad Kanałem w Zabrzu. Chce sobie tam kupic mieszkanie. Chciałbym sie tez dowiedizec czy to fajna okolica, czy raczej odradzacie... Z gory bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tralalala Re: Osiedle Nad Kanałem IP: *.stk.vectranet.pl 10.09.06, 20:24 syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good Re: Osiedle Nad Kanałem IP: 212.106.128.* 10.09.06, 21:32 zgadzam się, włamania do mieszkań, włamania do samochodów, młodzież - blokersi ogólnie syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanał Re: Osiedle Nad Kanałem IP: 217.11.130.* 11.09.06, 09:00 Sam fakt mieszkania "nad kanałem " juz dołuje generalnie jeden z moich błędów życiowych kupienie mieszkania w tym miejscu - syf, smród i wilgoć po stronie plusó dobre miejsce wypadowe na rower ( maciejów i lasy ) pozatym szukaj jak ja szukam gdziś na obrzezach miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Osiedle Nad Kanałem IP: *.zabrze.net.pl 11.09.06, 13:20 Nie zgodzę się z przedmówcami, mieszkam na osiedlu od początku jego powstania, jest to małe osiedle z różnorodną zabudową 3 wieżowce reszta domów czteropiętrowa (można wybierać), generalnie na osiedlu jest spokojnie, doskonałe położenie blisko do centrum Gliwic i Zabrza do starej autostrady do M1 i kąpieliska leśnego oraz parku, dwa place zabaw dla najmłodszych, w tym jeden tzw. park rodzinny. W porównaniu do innych zabrzańskich blokowisk to osiedle wypada najlepiej Pozdrawiam mieszkaniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telefonik Re: Osiedle Nad Kanałem IP: *.wislaNET.pl 11.09.06, 14:38 Trzy opinie złe, jedna dobra...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaa Re: Osiedle Nad Kanałem IP: *.ingbank.pl 18.09.06, 13:47 W porównaniu z innymi osiedlami - polecam. Mieszkam w bloku z mieszkaniami dwupiętrowymi- fajni sąsiedzi, bez większych problemów z mieszkaniem, blisko do lasu w Maciejowie, blisko na zakupy. Owszem są włamania do aut, ale są sporadyczne- w ciągu 16 lat mieszkania raz nam się zdarzyło. Nieprzyjemne są bandy gó..arzy wystających na klatkach bloków - ale jak się opatrzeć z nimi to wiadomo który jeden z drugim. Myślę, ze jeszcz można to osiedle na plus zaliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś