Gość: olek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:34 Bravo,tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! IP: *.za.digi.pl 30.10.06, 20:11 popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
jano313 Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! 30.10.06, 21:52 popieram kandydature P. Nawrata - konkretny młody facet,komunikatywny, ścisły umysł oby tylko nie wplątał się w układy, które go moga zniszczyć. Chociaz jako sportowiec powinien mieć mocny kręgosłup. Ja jestem za!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slavo25 Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! 31.10.06, 16:23 'Jako sportowiec' ? Prosze o sprecyzowanie dyscypliny, bo na plakatach widze grubego jegomoscia ze swoja szczesliwa rodzinka. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jano313 Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! 01.11.06, 21:55 ta dyscyplina to judo.A z tą grubością to lekka przesada/. Odpowiedz Link Zgłoś
slavo25 Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! 02.11.06, 09:29 Aha, czyli strach sie bac. Ok, niech Ci bedzie, z plakatow spoglada na nas lekko tegawy jegomosc. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:42 Jak może nie wplątać się w układy????????? Przecież ON SAM JEST UKŁADEM, MARIONETKĄ, bezwolą KUKIEŁKĄ w rękach innych. To pionek w rękach Urbańczyka. To jest NIKT, PIONEK wzięty do ręki przez innych graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! IP: *.za.digi.pl 31.10.06, 21:32 obserwatorze, twój chory styl poznam zawsze masz obsesję na punkcie Urbańczyka ale na szczęscie to nie ty będziesz decydować o tym na kogo będziemy głosować więc daruj sobie te wypociny są nudne i oklepane. Wyszoruj groby, zapal znicze pomyśl o bliskich którzy odeszli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aserty Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:01 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
zabrzezabrze Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! 01.11.06, 08:31 Popieram! Ma mój głos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nico Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! IP: *.stk.vectranet.pl 01.11.06, 09:08 Nie popieram!! Niech się zajmuję swoja rodzinką a nie się pcha do polityki!! Nawrat-NIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 01:13 Ja mówię TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:02 A ja mówię jak najbardziej TAK! Łebski facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:33 Pewnie wygra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! IP: *.za.digi.pl 03.11.06, 09:40 Ja także jestem jak najbardziej za :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:58 A ja bedę głosować na Marisza Wójtowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnium Re: Aleksander Nawrat na Prezydenta! IP: *.za.digi.pl 03.11.06, 12:45 Argumentem Wójtowicza jest to że dużo dobrego zrobił dla przychodni naszego miasta jako związkowiec (Porozumienie Zielonogórskie). Już wtedy wiedział że to kapitał potrzebny do wyborów. Teraz opowiada że dalej będzie działał i pomoże służbie zdrowia. Tylko jak. Jako Prezydent Miasta będzie lobował za przychodniami? Przychodnie tzw. rejonowe lub NZOZ są przecież poza budżetem miasta !!!!!!! Przecież sam jest właścicielem swojej prywatnej. Każdy wybrany Kierownik przychodn gdy dla jego interesu będzie coś korzystne będzie się tłumaczył przez całą kadencję. A Prezydent ? Paranoja. Głosujmy na ludzi od tego by działali i załatwiali sprawy dla mieszkańców a nie dla swojej kieszeni ( patrz plakaty Rafał Marek trzyma się za serce czy za portfel ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nela21 Aleksander Nawra t= Roman Urbańczyk? IP: *.stk.vectranet.pl 03.11.06, 13:07 Czy to prawda, że Nawrat jest kandydatem Urbańczyka na prezydenta Zabrza?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsd Re: Aleksander Nawra t= Roman Urbańczyk? IP: *.Kuso.osi.pl 03.11.06, 19:28 TAK to prawda,są bliskimi znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit Re: Aleksander Nawra t= Roman Urbańczyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:01 Dobrze że nie słyszałaś go dzisiaj. Brał udział ten cały Wójtowicz w debacie. Wereta zamiatał wszystkimi. Witę z tą jego Warszawą położył dosłownie na łopatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Aleksander Nawrat to Nawrat IP: *.za.digi.pl 03.11.06, 20:01 Przypuszczam, że Urbańczyk zna i to osobiście waszystkich kandydatów na Prezydenta w naszym mieście a niektorych bardzo dobrze i co z tego wynika może mi ktos odpowie? Nie wiem który to już kandydat postrzegany jako człowiek Urbańczyka, czy to aby nie jakaś obsesja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadźka Aleksander Nawrat spalony. IP: *.debacom.pl 03.11.06, 20:29 Po dzisiejszej debacie trzeba spóścić na naukowca zasłonę milczenia... skończmy z tym wątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś