Dodaj do ulubionych

Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:30
Witam,
Zaczynam wątek moze mało ciekawy bo dotyczy malo ciekawej debaty w kinie Roma,
w zabrzu dnia 3.11.06. Sama formula debaty niskich lotów. 1,5 minuty dla
kazdego kandydata. Ponoc ustalilo to 6 czy 7 komitetów. Nie podano jakich. Nie
bede uzywal mocnych slow. Ale ta debata polegala na odczytaniu swoich ulotek
wyborczych + zanotowano kilka pomyłek wynikajacych moze ze stresu co smieszne
czy nie jest jakos zrozumiale. I tyle. Jeden góral cos ciagle krzyczał w tle
wiec bylo smiesznie.
Poszedlem bo nie wiedzialem na kogo glosowac. Chcialem sie przekonac czy moze
ktos bedzie. I powiem szczerze jedna osoba odstawala od innych. Nie chodzi o
program, ale jakos intuicjnie powiem szczerze to odbieram. I powiem wprost.
Reszta poza panem Nawratem to banda frajerów. Przepraszam Pania Szulik za to
okreslenie. ALe szanowni Panstwo...naprawde jak was sluchalem to stwierdzilem
ze nie ma w zabrzu kandydatow wyrazistych...Pan Nawrat mlody i moze rokuje
nadzieje. W zachwyt tez nie popadam bo poza tym co widzialem i odczulem nic
nie wiem wiecej. Troche poczytalem na stronie Pana Nawrata i chyba zaglosuje
na niego a reszta?

Pani Szulik - malo wyrazista
Pan Postolski - wcale nie bezpartyjny a PSL. A potej partii to sie mozna
wszystkiego spodziewac, Pan Wita - Pisowiec bez twarzy. Jak mozna tak szastac
wyborcami, skoro wybrali go do sejmu niech spelni obowiazek do konca. Pan
Cupial ma juz swoje lata i niech da sobie spokoj. Nie mamy sielanki w zabrzu
by na niego kandydowac. Pan Rafal Marek i Wojtowicz to powiem szczerze jak dla
mnie PO. Oboje bo to calem Razem dla Zabrza, Pan Budka Pelec to przeciez PO
(trzej muszkieterowie przypomne). Pan Wereta - no duzo mowi, gestykuluje i
robi smieszne miny i tyle. A Pan Nawrat - przyszedl chory, powiedzial pare
konkretow, smial sie z innych. Podoba mi sie takie szczere poczucie humoru.
Nie byl jakis wypickowany jak panowie PO. Normalny mlody gosciu. Nie wiem czy
sterowany przez Urbanczyka. Nawet jesli to moze cos sie dowiedziec o
prezydenturze. Urbanczyka nie lubie. Ale na Nawrata bede glosowal bo reszta
nie zasluguje na glos. Są poprostu cieńcy.
Pozdrawiam wszystkich i zachecam do jednego. GLOSUJCIE W WYBORACH. NIECH
FREKWENCJA BEDZIE WYSOKA !
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: 202.101.6.* 03.11.06, 21:42
      Aleś ty głupi lub naiwny.
      • Gość: widz Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:50
        widzę że odczucia ludzi są róże i dobrze zachęcam wszystkich do wzięcia udziału
        w wyborach niezaleznie na kogo głosuje. Mnie przekonał Pan Wójtowicz, reszta
        wypadła blado, a Nawrat ( pokładałem w nim nadzieje) zawiódł mnie nic mądrego i
        ciekawego nie powiedział ( moze stres, ale w końcu ubiega się o urząd prezydenta
        i takie wpadki jak swój własny wiek (podał 24 ) no cóż tylko nie Nawrat , ale
        to jest moja opinia
      • Gość: dziękujemy Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:52
        My dziękujemy rodzinom zabrzańskim i starej gwardi Urbańczyków DOŚĆ , BASTA
        pora na właściwe wybory
        • Gość: wyborcaZ Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: *.za.digi.pl 03.11.06, 22:31
          Też byłem widzialem, słuchałem i co by nie powiedzieć jedyny liczacy się gościu
          to Nawrat pomimo przejęzyczenia z wiekiem. Reszta nijaka żadne wysokie loty.
          Kto bacznie obserwuje i nie ma własnych komitetów czy innych układów napewno
          poprze Nawrata. Wielka szkoda, że czas wypowiedzi był ograniczony i nie mozna
          było zadawać pytań to byłoby ciekawe.
          • jano313 Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 03.11.06, 22:34
            jestem jak najbardziej za Nawratem - przynajmniej jakas gwiazdka na niebie sie
            pojawiła
          • Gość: uśmiech Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:37
            hi hi hi Nawrat Prezydentem w moich oczoch stracił ale Rodziny zabrzańskie
            brońcie go to wasze prawo ja przestałem go popierać po tej debacie
            • Gość: Ed Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:09
              Dajcie już spokój panu Nawratowi. Siedział taki wystraszony bo Mu kazali żal
              było na chłopa patrzec a co dopiero Go słuchać.
    • Gość: ona Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 18:46
      Jestem za Panem Nawratem, konkretny, rzeczowy, a przy tym młody, świeży i
      nieskażony tym całym śmierdzącym światem polityki!!! Będę głosować właśnie na
      niego.
      • Gość: ateista Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: *.eranet.pl 04.11.06, 19:04
        świeżością zaraził go Pan Urbańczyk, czy też może Pan Holewa?
    • Gość: beta Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 19:11
      Coś nowego, trza się naradzić.
      • Gość: hen Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: 61.183.11.* 04.11.06, 19:38
        Ludzie! Nawrat to świeżością nie grzeszy! Urbańczyk go obsmrodził! To jest jego
        marionetka! Chcecie wchodzić dwa razy do tej samej rzeki?
    • Gość: asia Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 10:50
      trafiłeś w samo sedno.

Pozdrawiam
      • Gość: asia Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 10:53
        To znaczy Zabrzanin trafił - autor tego wątku.

Tylko NAWRAT sie wybija. Reszta to mizeria.

Głosuję na NAWRATA!
        • Gość: Jaskółkowa Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: *.debacom.pl 05.11.06, 11:01
          Jasne - Nawrat, z głupią miną, niczym dziecko specjalnej troski...Pomylił nawet
          własny wiek. Durne tłumaczenie co do spóźnienia i możliwości wcześniejszego
          wyjścia... obciach. Chociaż młody to jednak typ rozkojarzonego naukowca,
          brakowało tylko aby przyszedł w dwóch różnych butach (a te buty jakby pożyczone
          od emeryta :))
          W czasie tej nieszczęsnej debaty nawet jego promotor RU, miał chyba wątpliwości
          czy dobrze zrobił wystawiając go.
          • Gość: Towarzysz Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: *.zabrze.net.pl 05.11.06, 13:47
            Byłem w kinie Roma. Jestem całkowicie zawiedziony "mądrością oraz superwiedzą"
            kandydatów na prezydenta. Tragicznie wypadł Jerzy Wereta. Brak kultury oraz
            kompetencji. Szulikowa oraz Wójtowicz nie mają pojęcia o zarządzaniu oraz
            prawie. Nalepiej to chyba wypadł Tadeusz Wita a daleko za nim Rafał Marek.
            Nawrat to tylko teoria praktyki brak.
            • Gość: ktoś Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: *.za.digi.pl 05.11.06, 15:50
              każdy z tut. wypowiadających się popiera swojego kandydata przy okazji
              obsmarowywując przeciwników.Bo jakim cudem po tak superkrótkiej wypowiedzi
              mozna kogos ocenić. Możemy najwyżej mówic o wrażeniu jakie wywarli kandydaci.
              Myslę, że doczekamy się debaty z prawdziwego zdarzenia kiedy dojdzie do drugiej
              tury. Może wtedy będziemy podchodzić mniej emocjonalnie a bardziej rozsadnie i
              wybierzemy lepszego oby tylko nie wybieralismy pomiędzy złem mniejszym, a
              większym.
    • Gość: kontur Re: Debata Prezydencka - Kino ROMA 3_11_06 IP: *.stk.vectranet.pl 05.11.06, 21:56
      W tym wszystkim najlepiej wypadł Wereta.Jedyny co się zna.Reszta to tło na
      którym J.Wereta dobrze wygladał.To tyle.
    • Gość: Miki Re: Debata Prezydencka, ale IP: *.stk.vectranet.pl 05.11.06, 23:49
      Polecam
      1. Debata prezydencka i już po ........
      2. Debata prezydencka i już po cz.II
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka