Dodaj do ulubionych

Wpisz kandydata do googla

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:02
Wpisałam wszystkich kandydatów do googla. Rafał Marek oprócz własnej strony i
stron o wyborach nie występuje. Tadeszu Wita figuruje wyłącznie na stronach
Sejmowych, swojego biura i na stronach Nowin Zabrzańskich, bo przeprowadzono
z nim wywiad.
Aleksander Nawrat na stronach uczelni i własnych wyborczych.
Małgorzata Mańka-Szulik na kilkudziesieciu stronach poświęconych jej różnym
przedsięwzięciom.
Przeanalizujecie te strony i zobaczycie co kto robił w ostatnim czasie, a kto
nic nie robił i tylko ględzi. Google nie kłamie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gordi( Re: Wpisz kandydata do googla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:03
      racja
    • Gość: adam Re: Wpisz kandydata do googla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:58
      Masz rację, chciałem głosować ma Witę, a będę głosował na Mańkę-Szulik.
      • Gość: cuthbert Re: Wpisz kandydata do googla IP: *.debacom.pl 05.11.06, 19:07
        Zapraszam na stronę:
        www.mariuszwojtowicz.pl/
    • Gość: karol Re: Wpisz kandydata do googla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:15
      Byłem. Nie znalazłem tam niczego, co by zachęciło do głosowania na Wójtowicza.
      Wręcz przeciwnie. Lekarz pownienien leczyć ludzi. Co z przysiegą Hipokratesa?
      Też nie zamierza Pan być jej wiernym? To podobno już Pańskie kolejne
      niedotrzymanie obietnic.
      • Gość: wyborca Re: Wpisz kandydata do googla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:19
        w myśl niektórych dyrektor szkoły powinień tam zostać , jeżeli tak będziemy
        rozumować to każdemu znajdziemy takie tłumaczenie
      • Gość: ja Re: Wpisz kandydata do googla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:39
        Jest kiepskim lekarzem i nie będzie dobrym prezydentem.
        • Gość: cuthbert Wójtowicz IP: *.debacom.pl 05.11.06, 21:11
          Łatwo napisać o kimś, że jest kiepski. To może podaj fakty. Inaczej każdego
          możesz łatwo obrazić albo rzucić potwarz. Wiem, że tu nie jest miejsce na
          przypominanie o odpowiedzialności za słowo, gdyż prawie wszyscy się opluwają i
          szkalują. Jednakże ja nie zamierzam żadnego kandydata oczerniać. Dlatego napiszę
          ponownie, że to właśnie Mariusz WóJTOWICZ jest nadzieją tego zapyziałego miasta.
          Po prostu tylko on ze swoimi ludźmi wspolnymi siłami zmienią Zabrze. Zobaczycie ;)
    • zgobi Re: Wpisz kandydata do googla 05.11.06, 21:16
      Droga Moniko, wszystko miałoby sens, gdyby nie drobne kwestie informatyczne,
      jak Np indeksowanie stron w googlach, wiec to raczej nie wynik czyjegoś
      działania na scenie politycznej, a umiejętności informatycznych projektanta
      strony, czy żądzy wiedzy użytkowników googl'a.

Pozdrawiam
    • Gość: dorota Re: Wpisz kandydata do googla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:25
      tak Małgorzata Szulik jest ok
    • Gość: Da_Ko Re: Jest jeszcze nowszy sondaż IP: *.stk.vectranet.pl 05.11.06, 23:16
      Jest sondaż. Jeśli wierzysz sondażomto,
      to Pani Małgorzacie dziękujemy...
      ------------------------------
      • Gość: aga Re: Jest jeszcze nowszy sondaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:54
        sondaż wyssany z palca.
    • zgobi Re: Wpisz kandydata do googla 08.11.06, 22:48
      Droga Pani Moniko , chcę Pani przekazać, iż właściwe ( informatyczne) podejście
      powoduje, iż w wyszukiwarce google będą pojawiać się i znikać strony naszych
      kandydatów , i tak np proponuje teraz wpis w googlach Justyna Żak .

Pozdrawiam

• Gość: vera Re: Wpisz kandydata do googla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 00:48
      No tak, google nie kłamie. Pani Szulik to najlpeszy wybór.
    • Gość: tomasz Re: Wpisz kandydata do googla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 07:56
      Zajęło mi to 20 minut, ale już wiem na kogo głosować. Google nie kłamie. Pani
      Małgorzato, ma Pani mój głos.
    • Gość: xxx Re: A po co ? IP: 217.11.130.* 09.11.06, 08:52
      Ale się uaktywnili/ły zwolennicy Wielkiej Matki. Chyba strach im dupę ściska,
      że taka kosztowna inwestycja może się nie zwrócić. I jeszcze smród bio-worków
      ciągnie się z oddali.
      Robienie szumu i reklamy wokół własnej postaci to jeszcze nie działalność. To
      żałosna próba zaistnienia w mediach. Już premier Pawlak mawiał, że dobra kura
      gdacze po zniesieniu jaja, a nie odwrotnie.
      Błogosławieni cisi, albowiem do nich należy królestwo niebieskie, czy jakoś tak.
      • zgobi Re: A po co ? 09.11.06, 09:18
        Naprawde co niektóre osoby nie wiedzą o czym piszą ,afera workowa o której mowa
        nie dotyczy naszej kandydatki :))

No ale .....

Ważne by komuś dopiec :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka