Dodaj do ulubionych

Panowie Lewandowski i Zamysłowski

21.11.06, 04:54
Zwracam się do Panów (kolejność alfabetyczna) jako do PR sztabów wyborczych.
Przekażcie Panowie kandydatom, że opinie, które zebrałem na ich temat są
nijakie. Nie są to wyróżniające się osobistości.
Bardziej wyrazista jest pani Małgorzata. Potrafiła stworzyć pewien ruch
społeczny, ale niestety wszystkie jego działania koncentrują się głównie na
osobie pani Małgorzaty. Na nasz mieszkańców temat ruch skutecznych wypowiada
się nader anemicznie. Kandydatce brakuje wizji społeczno-gospodarczej. Jest
miła i inteligentna ale też egocentryczna.
Pan Rafał, jak powiadają jego bliscy znajomi, jest bardzo koleżeński i
komunikatywny. Nie jest jednak zawodowo zżyty z Zabrzem. Jest poza jego
problematyką. Jest przeciętnym mieszkańcem miasta, niczym nie wyróżnia się.
Reasumując, są to mili inteligentni ludzie, jednak niczym nie imponują, nie
błyszczą, nie zachwycają, nie szokują. Dadzą sobie radę z zarządzaniem
miastem, ale kto z nich ma być prezydentem, to dla przeciętnego zabrzanina
jest wszystko jedno. Może niech walczą między sobą ich najbliżsi.
Ja wyborami głowy sobie zaprzatać nie będę. Dzień święty święcić zamierzam
albo do hipermarketu się wybiorę.
de Bill
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Panowie Lewandowski i Zamysłowski IP: 195.205.44.* 21.11.06, 09:57
      kurna, sedno sprawy...
      • Gość: ecik Re: Panowie Lewandowski i Zamysłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:34
        sto procent prawdy, tez w niedzile bede odpoczwal, a jezeli mnie wyciagna to
        skresle obu
    • Gość: Zygzak Re: Panowie Lewandowski i Zamysłowski IP: *.debacom.pl 21.11.06, 11:00
      No i jak tu wierzyć partiom?
      Oczywiście w świetle tego co napisał de-bill.
      O ile Pani Małgorzata sama desygnowała się na kandydata z mocnym postanowieniem
      wygrania, o tyle Pan Rafał został namaszczony przez p. Donalda Tuska.
      Jakież to braki kadr w terenie musi mieć taka partia, że bierze kandydatów z
      tzw. łapanki. Człowiek niczym nie wyróżniający się, urzędnik jakich wielu -
      naraz ma robioną kampanię prezydencką za setki tysięcy złotych!
      Tą ścieżką partyjną to i z listonosza można zrobić prezydenta (z całym
      szacunkiem dla doręczycieli).
      Tusk jest mściwym, zakłamanym intrygantem realizującym swe cele po trupach.
      Namaszczając p. Marka zrobił mu krzywdę, bo być może całkiem porządny człowiek
      długo nie będzie się mógł uwolnić od tego całego platformianego gówna - ale to
      jest cena za wchodzenie do wątpliwego towarzystwa jakim jest nie tylko PO, ale
      i każda jedna partia.
      De-bill ma rację - dla ludzi myślących nie ma wyboru w najbliższą niedzielę.
      Też będę dzień święty święcić.
      • Gość: Aga Re: Panowie Lewandowski i Zamysłowski IP: *.za.digi.pl 21.11.06, 11:18
        no nie moge co ty myslisz ze ci ludzie maja po 5 lat i jak Tusk im powie zeby
        kandydowali to oni ida? Ile w tobie złości. Smutno na to patrzec
        • Gość: Krzysztof Re: Panowie Lewandowski i Zamysłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:42
          Szanowny Panie,
          choć nie zgadzam się z Pana opinią nt. p. Małgorzaty Mańki - Szulik, to
          oczywiście ją przekażę. Obecnie jeszcze odbywają się spotkania z mieszkańcami.
          Po godz. 20.300 odbędzie zebranie sztabu.
          Pozdrawiam,
          Krzysztof Lewandowski
          • Gość: mimi Re: Panowie Lewandowski i Zamysłowski IP: *.MikNET.osi.pl 21.11.06, 22:07
            A ja popieram panią Malgorzatę i na pewno na nia zagłosuję - może to Jej Pan
            przekazać, pełnomocniku. I dziwię sie, że mieszkańcy Zabrza chowają głowe w
            piasek, gdy mają wybierać prezydenta swojego miasta, które biedne, oj biedne
            jest w ostatnich latach i dość ma już desantów z Gliwic, że nie wymienie z
            nazwiska, o kogo chodzi...
            • Gość: Wyborca Re: Panowie Lewandowski i Zamysłowski IP: *.stk.vectranet.pl 21.11.06, 22:29
              Ale ja chcę desant! koniecznie! nie chcę tej wstrętnej baby za prezydenta! co za
              poraszka! ci co głosowali na nią juz zmienili zdanie. Teraz głosują na Rafała Marka.
              • Gość: Zygzak Re: Panowie Lewandowski i Zamysłowski IP: *.debacom.pl 21.11.06, 22:41
                Ty biedna PORASZKO! I biedny ten Marek że ma taki elektorat.
                Ten wyraz pisze się przez "ż" - tłuku jeden
              • de-bill Re: Panowie Lewandowski i Zamysłowski 22.11.06, 00:45
                Wyborco, nie jesteś tu żadnym bezkarnym władcą, żebyś obrażał kogokolwiek. A
                już napewno nie masz najmniejszego prawa ubliżać pani Małgorzacie Szulikowej.
                Jest osobą niezwykle aktywną, oddaną sprawom społecznym i swojej pracy. Pisząc
                o zaletach i wadach kandydatów, chciałem wywołać dyskusję o sensie dokonywania
                wyboru z dwojga osób równorzędnych przez ludzi bliżej ich nie znających, a
                kierujących się dyrektywami swoich partii albo, co gorsze, inwektywami typu "ta
                wstrętna baba". I w ten sposób zakłócasz mi wolną niedzielę. Bedę musiał bronić
                osoby krzywdzonej przez durni - pójdę razem z moją rodziną zagłosować na
                Małgosię. Sam jesteś wstrętny, Wyborco!
                de Bill
                • Gość: kasia Re: Panowie Lewandowski i Zamysłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 07:21
                  de-bill jestes lizudem. Fuj !
                  • Gość: zbyszek Re: Panowie Lewandowski i Zamysłowski IP: 212.106.159.* 22.11.06, 07:48
                    ludzie uspokójcie się już w końcu
          • Gość: fala Re: Panowie Lewandowski i Zamysłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 18:13
            popierasz, bo masz pewny wyższy stołek.
    • 1ty losowac 22.11.06, 19:53
      moze to sposób i mało kosztowny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka