Gość: Petr IP: *.zabrze.net.pl 04.03.07, 19:07 odszedl kolejny WIELKI MUZYK Żegnaj mała Żegnaj mała jestem tam Żegnaj mała Z aniołami dzisiaj gram Cóż innego mogłem zrobić cóż Słuchaj, to dla ciebie z aniołami gram Ten swój blues Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wietka Re: Zmarl Tadeusz Nalepa 04.03.07, 19:12 Ci najlepsi zbyt szybko odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kiedy byłem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:20 kiedy byłem małym chłopcem, hej! [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal54 Re: Kiedy byłem, IP: *.stk.vectranet.pl 05.03.07, 09:21 Oni zaraz przyjdą tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezatu Re: Zmarl Tadeusz Nalepa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:18 Wysłuchaj mojej pieśni Panie, do Ciebie wznoszę dzisiaj głos. Ty jesteś wszędzie, wszystkim jesteś Ty, lecz kamieniem nie bądź mi. Do Ciebie pieśnią wołam Panie, bo ponoć wszystko możesz dać, więc błagam daj mi szansę jeszcze raz, daj mi ją ostatni raz. Wystarczy żebyś skinął ręką, wystarczy jedna Twoja myśl, a zacznę życie swoje jeszcze raz, więc o boski błagam gest. Do Ciebie pieśń tę wznoszę Panie, czy słyszysz mój błagalny głos? Raz jeszcze daj mi od początku iść, daj mi życie jeszcze raz. Już nie zmarnuję ani chwili, bo dni straconych gorycz znam, więc błagam daj mi szansę jeszcze raz, daj mi ją ostatni raz. A jeśli życia dać nie możesz, to spraw bym przeżyła jeszcze raz tę miłość, która już wygasła w nas, spraw bym przeżyła jeszcze raz. Do Ciebie pieśnią wołam Panie, do Ciebie wznoszę dzisiaj głos - mój głos. Ty chlebem, ptakiem, słońcem możesz być, więc kamieniem nie bądź mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chuchollek Re: Zmarl Tadeusz Nalepa IP: *.com.pl 05.03.07, 23:05 Byłem na Jego koncercie bodaj w 1983 roku w 'domu kultury' Kopalni Guido. Potem grał Dżem. Jak widać - do tej pory to pamiętam. Cześć pamięci tego, który nawet z łaski swojej zagrał w tym mieście. Ten o tobie film T.Nalepa-B.Loebl Wystarczy cichy wiatru szept wystarczy biały konar brzozy i już we mnie kręci się ten o tobie film znów idziesz ze mną drogą znów słyszę twoje słowa co są jak prochy na sen na bardzo długi sen znów idziesz ze mną drogą znów słyszę twoje słowa co są jak prochy na sen na bardzo długi sen wystarczy czyjś daleki śmiech wystarczy liścia nikły promyk i już we mnie kręci się ten nasz wspólny film znów idziesz ze mną drogą znów słyszę twoje słowa co są jak prochy na sen na bardzo długi sen znów idziesz ze mną drogą znów słyszę twoje słowa co są jak prochy na sen na bardzo długi sen Wystarczy cichy wiatru szept wystarczy biały konar brzozy i już we mnie kręci się ten o tobie film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc woseba Re: Zmarl Tadeusz Nalepa IP: *.zabrze.net.pl 06.03.07, 22:42 Spotkamy sie "Na drugim brzegu teczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa razzi Re: Zmarl Tadeusz Nalepa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 23:29 na utworach tadeusza uczylem sie grac bluesa. zagra teraz wszechwiecznemu. pamietaj o nas, my pamietamy o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś