Gość: KIBIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:52 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4064903.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szpieg To nie robota Pani Prezydent! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:55 Już to napisałem na tamtym forum: Pani Prezydent Zabrza nie ma tu nic do gadania, to nie był jej pomysł. To poseł Jędrych (Jędruch?) - nie wiem, jak się pisze - on kręci tą sprawą, był nawet w Zabrzu na sesji RM, żeby przypilnować, by radni PiSu dali kasę na Górnika...Tylko na razie nie wiadomo, czy robi to, bo ma jakiegoś biznesa (np. dogadał się z Panią Manią, że ta go poprze w następnych wyborach), czy po prostu nagle zapałał miłością do Zabrza ;-) Ale jeśli doprowadzi do tego, że Górnik zyska takiego inwestora - CHWAŁA MU ZA TO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: To nie robota Pani Prezydent! IP: *.org 18.04.07, 21:22 jak nie wszyscy dobrze o tym wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: GÓRNIK ma sponsora? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:17 taaaaaa sponsoruje go UM Zabrze. takiego poparcia nie mają szkoły ani szpitale. Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: GÓRNIK ma sponsora? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 00:14 dokładnie tak. Myślę, że ciężko zarobione przez piłkarzy pieniądze (nikt nie wie ile- pewnie średnia krajowa ALE W EURO)po tylu wygranych meczach, tylu zaciętych bitwach - SAMI POWINNI W TEN KLUB ZAINWESTOWAĆ. W końcu to przede wszystkim ich - nie ważne jaki ..... interes. Odpowiedz Link Zgłoś