Dodaj do ulubionych

GÓRNIK ma sponsora?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:52
miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4064903.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Szpieg To nie robota Pani Prezydent! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:55
      Już to napisałem na tamtym forum:

Pani Prezydent Zabrza nie ma tu nic do gadania, to nie był jej pomysł. To poseł
      Jędrych (Jędruch?) - nie wiem, jak się pisze - on kręci tą sprawą, był nawet w
      Zabrzu na sesji RM, żeby przypilnować, by radni PiSu dali kasę na
      Górnika...Tylko na razie nie wiadomo, czy robi to, bo ma jakiegoś biznesa (np.
      dogadał się z Panią Manią, że ta go poprze w następnych wyborach), czy po prostu
      nagle zapałał miłością do Zabrza ;-) Ale jeśli doprowadzi do tego, że Górnik
      zyska takiego inwestora - CHWAŁA MU ZA TO!
      • Gość: ja Re: To nie robota Pani Prezydent! IP: *.org 18.04.07, 21:22
        jak nie wszyscy dobrze o tym wiedzą
    • Gość: kojot Re: GÓRNIK ma sponsora? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:17
      taaaaaa sponsoruje go UM Zabrze. takiego poparcia nie mają szkoły ani szpitale. Beznadzieja.
    • Gość: koks Re: GÓRNIK ma sponsora? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 00:14
      dokładnie tak. Myślę, że ciężko zarobione przez piłkarzy pieniądze (nikt nie wie ile- pewnie średnia krajowa ALE W EURO)po tylu wygranych meczach, tylu zaciętych bitwach - SAMI POWINNI W TEN KLUB ZAINWESTOWAĆ. W końcu to przede wszystkim ich - nie ważne jaki ..... interes.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka