Dodaj do ulubionych

Górnik-Wisła Płock, wtorek godz.19.00

IP: *.stk.vectranet.pl 21.05.07, 19:49
mecz o wszystko, byc albo nie byc w 1 lidze.
wszyscy na stadion!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zabrze Re: Górnik-Wisła Płock, wtorek godz.19.00 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.07, 20:05
      A po co? Żeby po meczu albo w trakcie albo nawet przed zarobić kamieniem w
      głowę? A może siedziskiem? Albo "bejsbolem"?
      Podziękujcie kibice zadymiarzom za te słowa.
      I sobie, jak nie chciało wam się reagować.
      • Gość: kibol Re: Górnik-Wisła Płock, wtorek godz.19.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 20:11
        kiedy będzie większa zadyma,jak górnik przegra?wygra?czy zremisuje? i dlaczego?
        • Gość: Eko Re: Górnik-Wisła Płock, wtorek godz.19.00 IP: *.zabrze.net.pl 21.05.07, 21:31
          czemu w Polsce panuje takie przekonanie, że idąc na mecz oberwie się kamieniem, będzie się świadkiem zadymy albo nasze auto może zostać zdemolowane przez pseudokibiców ? dlaczego? Chodze na wszystkie mecze Górnika od 3 lat, nikogo nigdy nie uderzyłem, nikt mnie nigdy nie uderzyły, a na stadionie czuje się wyjątkowo bezpieczny, a na trybunach panuje wyjątkowo rodzinna atmosfer.

WSZYSCY NA STADION ! CAŁE RODZINY !
    • Gość: bob Re: Górnik-Wisła Płock, wtorek godz.19.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:30
      a po ile bilet
      • Gość: Eko Re: Górnik-Wisła Płock, wtorek godz.19.00 IP: *.zabrze.net.pl 21.05.07, 21:32
        10 zł, dodam jeszcze, że będzie to mecz przyjaźni bo kibice Górnika i Wisły Płock mają sztame !
        • Gość: polo Re: Górnik-Wisła Płock, wtorek godz.19.00 IP: *.stk.vectranet.pl 21.05.07, 22:34
          ja chodze juz 20lat na Gornika i wlos mi z glowy nie spadl a wiec nie bojcie
          sie ludziska i wszyscy na stadion.
          moze pomozemy naszym miernym kopaczom dopingiem wygrac ten wazny mecz.
          • Gość: pytek Re: Górnik-Wisła Płock, wtorek godz.19.00 IP: *.stk.vectranet.pl 22.05.07, 08:48
            w jakiej cenie beda na dzisiejszy mecz bilety?
            • aka-jo Walka do konca!!! 22.05.07, 10:04
              Oby tylko walczyli....
              Moze w przyszlm sezonie derby z Ruchem sie obejrzy;)
              Do boju KSG!!!!!!!

Huligani to margines z którym powinna sie uporac Policja.
              • Gość: fsddsfsd Re: Walka do konca!!! IP: *.e-zabrze.pl 22.05.07, 18:13
                taaaakkk.. jasne.. ostatni mecz Legia Warszawa vs. Górnik Zabrze... okolice
                dworca; pelno policji, pełno wyzwisk, ryków i fruwających kamieni : / ;-)
    • Gość: PZPN Re: Górnik-Wisła Płock, wtorek godz.19.00 IP: *.3s.pl 22.05.07, 20:59
      Znając koleje losu to bedzie jak zwykle. DOŚĆ KORUPCJI
    • eichendorff Brawo Górnik! 22.05.07, 21:24
      Górnik się utrzymał, choć końcówka sezonu to mała nerwówka. Ale to nie jest
      teraz ważne. Ważne jest, że w przyszłym sezonie odbędą się wreszcie, po długiej
      przerwie
      W I E L K I E D E R B Y Ś L Ą S K A!!!
      Na Cichej w Chorzowie i na Roosevelta w Zabrzu!

Pozdrawia kibic Niebieskich!
    • Gość: polooo Re: Górnik-Wisła Płock, wtorek godz.19.00 IP: *.3s.pl 22.05.07, 23:56
      nie dobrze mi się robi jak słyszę kolejny raz - ostania szansa dla klubu, ja też
      tak chcę ostatnią szansę za 20 000 zł beznadziejnej gry .... Ludzie obudźmy się
      nie ma na szkoły, szpitale a tu wiecznie ostania szansa. BEZNADZIEJA DLA MNIE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka