Dodaj do ulubionych

dobre przedszkole

IP: *.stk.vectranet.pl 29.07.07, 13:22
Witam. Znacie dobre przedszkole w Zabrzu, takie do którego Wasze dziecko
chętnie chodzi, a wy jesteście spokojni o jego bezpieczeństwo? Właśnie
takiego szukam. Piszcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mama 6 latki Re: dobre przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 17:41
      Polecam P-9 Super położenie, duży wybieg na zielonej trawie, czyste, kolorowe
      sale jedzenie takie, że Córeczka prosi o takie same dania w domu. Pani Dyrektor
      uprawia swoją funkcję z zapałem i bardzo lubi dzieci - a one ją. Dobrze
      przygotowuje dzieci do szkoły, ale nie każe się uczyć pisać i podobnych historii
      na które jest czas w szkole. Polecam! Moje dziecko od 3 - latków tęskni za nim w
      soboty i niedziele, nie mówiąc o wakacjach.
    • Gość: karolina Re: dobre przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:54
      Faktycznie polozenie przedszkola jest super czyli jest to przedszkole 1
      oddzialowe w ktorym uczy tylko Pani Dyrektor?
      • Gość: mama Re: dobre przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 11:11
        Trzeba mieć dobre znajomości, żeby teraz szukać przedszkola i jeszcze wybierać.
        • Gość: zuza Re: dobre przedszkole IP: *.stk.vectranet.pl 31.07.07, 12:51
          nie mam znajomości, a moje dziecko nie zostało przyjęte do przedszkola. chce
          sie lepiej przygotowac na przyszły rok.co w tym dziwnego
          • Gość: mama Re: dobre przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 08:13
            Przez jeden rok przedszkole może ulec takiej zmianie, że wszystkie porady nie
            będą aktualne. Wystarczy np. nowa pani dyrektor, albo nowa nauczycielka, albo
            jakiś rodzic, który zepsuje panującą tam atmosferę, albo zmiany w oświacie,
            którym nie podoła przedszkole, albo otworzą jakieś nowoczesne itd.,itd....
            Tak więc szukanie porad rok wcześniej to chyba jakiś sondaż robiony w
            konkretnym celu.
    • Gość: gosc Re: dobre przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:47
      Kazde przedszkole jest super.
      • Gość: nemo Re: dobre przedszkole IP: *.stk.vectranet.pl 31.07.07, 17:57
        chyba poza 12 przy ul. Urbana, bo tam Pani dyrektor "na dzień dobry" potrafi
        każdego skutecznie zniechęcić
    • Gość: mama Re: dobre przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 18:45
      Droga Nemo po co zwracasz uwage na Pania Dyrektor dla mnie i dla mojego dziecka
      najwazniejsza jest wychowawczyni.
      • Gość: mama2 Re: dobre przedszkole IP: 81.210.91.* 31.07.07, 19:23
        Polecam przedszkole nr25 na ul.Cieszyńskiej.Wizualnie nie najpiękniejsze ale z
        roku na rok jest coraz lepiej.Najważniejsze jest to że cały personel jest
        życzliwy dzieciom ,które dobrze sie tam czują.Pole do popisu ma pani dyrektor
        ,która jest tam dopiero od roku i wprowadziła wiele dobrych zmian i myślę ,że
        będzie jeszcze lepiej.Naprawdę polecam:-)
    • Gość: zuza Re: dobre przedszkole IP: *.stk.vectranet.pl 01.08.07, 12:48
      dziękuję mamie6 i mamie2 za konkretna odpowiedz
    • Gość: mama 6 latki Re: dobre przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 20:27
      w 9 są wszyscy nauczyciele super a przedszkole jest 4 oddziałowe - przepraszam
      za niedomówienia pozdrawiam
    • Gość: Tata 1 :) Re: dobre przedszkole IP: *.jota.za.digi.pl 02.08.07, 23:43
      Ja o ile jeszcze mogę dołożyć swoje 2 gr to polecam przedszkole nr 1 przy ul.
      Reymonta, jest tam na prawdę sympatycznie miło i schludnie a pani dyrektor
      niemalże staje na głowie aby dzieci się nie nudziły np organizuje wycieczki
      autokarowe ( pokrywane ze składek rodzicielskich ) a na co dzień dzieci mają
      wiele zabaw koedukacyjnych w których bardzo chętnie uczestniczą są organizowane
      lekcje pokazowe więc jak oddasz córeczkę do tego przedszkola to z pewnością sama
      się przekonasz :)jedzenie bardzo urozmaicone i dziecko, nawet takie kapryśne jak
      moja córka chętnie jadało obiadki w przedszkolu. Na prawdę serdecznie polecam.
      ja woziłem córeczkę tam codziennie mimo że inne przedszkole mam pod nosem.
      Zapisy do tego przedszkola rozpoczynają się na początku kwietnia i miejsca
      szybko się wypełniają.

Dodam jeszcze że ze swojej strony bardzo odradzam ci przedszkole na ul.Fredry
      panie nie są za miłe a największa atrakcja dzieci to rysowanie na kartkach (
      chyba że się coś zmieniło) moja córka w ogóle nie chciała tam chodzić, a jak
      poszła do wesołej jedynki czyli do przedszkola na ul. Reymonta to wręcz była
      załamana że np. jest sobota i nie idzie dzisiaj do przedszkola.Pozdrawiam
      • Gość: mimka77 Re: dobre przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 00:30
        Witam :)
        Ja tez polecam Wesoła Jedyneczke ...Syn chodził przez trzy lata i wspominamy
        bardzo dobrze wszystkie panie i panujaca atmosfere ....Woziłam synka z odległej
        dzielnicy bo sama mam dobre wspomnienia z tego przedszkola jako chodzace tam
        kiedys dziecko ...Obawiam sie ze juz jest lista dzieciaczkow i moze byc
        komplet - zapisy sa na poczatku kwietnia .Warto zapytac >>>>pozdrawiam
        • Gość: mika77 Re: dobre przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 00:37
          Jesli moge cos dodac jeszcze ....wiem ze mamy tez chwala przedszkole przy
          ul .Matejki kolo parku jest tam podobnie jak w naszym przedszkolu nr.1 ...
          • Gość: sylwia Re: dobre przedszkole IP: *.stk.vectranet.pl 03.08.07, 09:01
            Przedszkole nr 23, na Ślęczka :) Przewspaniali pedagodzy, na każde pytanie
            odpowiedź :)
            • Gość: . Re: dobre przedszkole IP: 83.16.17.* 03.08.07, 21:08
              W naszym Zabrzu jest wiele super przedszkoli .... Panie dyrektorki sa pełne
              inicjatywy, pomysłów i energii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka