Gość: zuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 22:22 kiedys z nim bylam potem wyszlo jak wyszlo teraz sie spotykamy dalej go kocham ale on ma dziewczyne :( smutno mi :( co zrobic zeby go miec spowrotem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: co zrobic? :( IP: *.e-zabrze.pl 29.08.07, 22:56 pozbyc sie tej dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: co zrobic? :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 08:22 oj zuza.. to nie wróci, jest tylu fajnych chłopców.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: co zrobic? :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 11:05 olej to...widocznie chlopak chce tylko sie z tobą 'przyjaznic' (chociaz uwazam ze taka przyjaźń jest nie możliwa ) Musisz sie z tym pogodzić, boleć będzie ale wierz mi że przejdzie ci. Ja jestem po 3 letnim związku...rozstanie bolało ale z czasem przestało. Najlepszym lekarstwem na stara milosc jest NOWA! oklepane ale prawdziwe. Rób takie rzeczy jakich nie robilaś będąc z nim, wychodź ze znajomymi, baw sie... Na chłopaku świat sie nie kończy. Pomyśl że niektóre małżenstwa rozpadają sie i po 25latach...zostawia mąż żone z dziecmi...ONA DOPIERO MA PROBLEM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganz Re: co zrobic? :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 16:18 odwal się od niego, on ma dziewczyne. Czy ty mając chłopaka chciałabyś any jego eks o niego walczyła ?? i już masz odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaina Re: co zrobic? :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:15 haha ale smieszne hahaha ja tam na Twoim miejscu olalabym to czy ma dziewczyne czy nie bo dla mnie najwazniejsze jest moje szczescie a nie jakies lasencji a z drugiej strony przypomina mi to pewna bardzo podobna sytuacje i uwierz ze ten facet skoro spotyka sie z toba i z nia to nie jest wart zadnej! tacy jak on w zyciu nie beda szczesliwi :) Takze Zuza glowa do gory jak bedzie chcial to bedzie z toba jak nie to z czasem sam dojdzie do tego co starcil :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś