IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 19:04
Treść postu jest niedostępna.
Obserwuj wątek
    • mat.cz Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 15.11.07, 19:08
      czerwony kapturek
      • Gość: shantix Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 21:06
        Uhuhuhu, wszyscy się uśmiali...
      • Gość: polonistka Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.gprs.plus.pl 13.03.08, 17:53
        Ciekawe czy nazwa nawiązuje do antykoncepcji - kapturek - czy raczej
        chodzi o pewną kategorię klientów komuchów - czerwony. A siłują się
        wszyscy zapewne ostro
    • Gość: bronx silesia city center IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 21:16
      w silesii otworzyli Gymnasion - tylko dla kobiet. Dojazd 20 minut
      wiec chyba warto,
    • Gość: shantix Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 22:30
      Interesuje mnie tylko teren Zabrza. Nie mam czasu na godzinne dojazdy autobusami, niestety prawko w toku...
    • Gość: czika wkrótce otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 13:58
      dzisiaj byłem w Forum w Gliwicach i już niedługo otwierają tam
      fitnes club - na miesjcy będzie siłownia, jaccuzi, aerobik, scianka
      wspinaczkowa :) wreszcie będziemy mieli wybór :)

www.reinholdlifestyle.com

zobaczymy jak będzie i o ile fit - in obniży ceny w związku z ich
      wejściem
      • Gość: umowna Re: wkrótce otwarcie IP: *.gprs.plus.pl 11.03.08, 20:35
        Niestety do dzisiaj się nie otwozyli, mimo że zawarli umowy po 1500
        zł na miesiac! Skandal!!!
    • Gość: Kaja Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.07, 15:00
      Polecam Aktiv na Sobieskiego,ćwicze tam od niedawna i jestem
      zadowolona
    • Gość: tak Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 11.03.08, 08:59
      a jaki tam zaduch ,klimatyzacja działa tylko w przerwach,albo wogóle bo zawsze
      goraco i para spływa po lustrach,nie wspomne o pseudo szatni,gdzie do szafki
      zmieści się tylko obuwie i torba
      • Gość: Ala Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 10:47
        Na Boboli to pomyłka, do momentu kupna karnetu nawet miło a później
        kaszana, nie polecam!
        • Gość: ciekawski Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.08, 16:59
          Wychodzi na to, że siłownie są urządzone pod kątem meneli i
          bandziorów. Normalny człowiek nie ma tam czego szukać.
          • Gość: Angel Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 11.03.08, 23:40
            bez wazeliniarstwa: activ. sa tzw koksiarze,ale sa niezwykle
            sypatyczny,pan za lada(kosiarz:P)jest uprzejmy i pomocny,dowod: pan
            +40 wraz z kolezanka chciala zbic zbedne kg i pomogl im ulozyc plan
            trenigowy,oprocz silowni zajecia z fitnes,chodze tam miesiac,jest
            fajnie,spokojnie,warto przyjsc i przekonac sie,jeszcze jedno: TANIO!
            (brak strony www)
            • Gość: ciekawski Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.08, 15:05
              Ciągle tych siłowni za mało. Powinny być na zasadzie klubu
              zorganizowane i np. od 16 do 22 żeby karków, meneli i bandytów oraz
              innej swołoczy nie wpyszczali.
        • Gość: re Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 12.03.08, 17:27
          facet-chyba właściciel strasznie zarozumiały i niemiły,jakby robił łaske a jest
          odwrotnie,może niedługo to do niego dotrze,jak nie będzie miał klientów,bo coraz
          więcej opinii na mieście jest o coraz gorszym poziomie tego klubu,a zajęcia
          prowadzone są też coraz gorzej,i strasznie ciasno wszędzie ,w szatni,na sali
          ścisk i nie wiadomo kto jakie zajęcia prowadzi bo zmienia prowadzących i nic nie
          wiadomo
          • Gość: torpeda Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 12.03.08, 23:04
            zmienia prowadzących jak kochanki - na coraz młodsze
            • Gość: 1 Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 13.03.08, 19:29
              i coraz gorsze,zajęcia nieciekawe
            • Gość: Kamikadzę Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.gprs.plus.pl 14.03.08, 21:32
              Czuć tutaj zazdrosną kobiete...
              • Gość: ram Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 15.03.08, 07:49
                hahaha!!! O kogo zazdrosną? O tego zarozumiałego gbura? Współczujemy
                tylko jego żonie - to super babka ,że też jeszcze z takim palantem
                siedzi! Dawno by mu juz spakowała walizki i dała kopa w cztery
                litery, żeby spadał.
                • Gość: dziadek Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.08, 10:00
                  Miłość nie wybiera...
      • Gość: lula Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 31.12.08, 10:05
        A co jeszcze przynosisz na siłownię? Bo ja akurat tylko buty i ciuszki na
        zmianę... Może zostawiaj zakupy z Platana w bagażniku... Prawde mowiac nie
        widzialam silowni gdzie by byly jakies wieksze szafki...
    • 11student Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 22.07.08, 14:55
      komu to potrzebne...
      • zaborzanin1 Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 19.08.08, 20:38
        Znajoma była zachwycona tym Aktivem.
        • Gość: . Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 28.11.08, 18:24
          a ten Activ to gdzie jest?
          • Gość: lola Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 21:38
            a tak żeby schudnąc nie tylko cwiczyc to gdzie?
            • chilli-and-vanilla Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 29.11.08, 18:27
              takie rzeczy to tylko w Erze :]
            • Gość: ik Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 23:18
              Klub Lady fit na Staromiejskiej
              • Gość: bela Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 23:24
                nudny ten klub
          • Gość: lula Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 31.12.08, 10:03
            Na Sobieskiego 8, niedaleko szkoły podst nr 5
    • Gość: zbych Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 08:21
      tylko colloseum na mosirze: sprzęt jest nowy, klub dysponuje dwoma
      bierzniami, rowerkami, orbitrekami. Generalnie suuper
      • macie-jow Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 11.12.08, 20:20
        Bieżnia nie jest przez erzet, chyba że dużo biegasz i mało myślisz :-
        )
    • Gość: przemo Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 09.12.08, 20:05
      ACTIV Zarzbe???
      "ACTIV"-Sterydziarze, koksiarze, itp!
      To właśnie tam znajdziesz panów bez "karku"!
      Może i sprzęt super ale atmosfera do d...
      Dla pań polecam Fit In, właściciel może trochę nie "tego" ale sprzęt
      się poprawił, dużo nowego. Ćwiczę tam od ponad roku i atmosfera
      naprawdę super, a z szefem kontakt tylko przy wejściu i wyjściu, da
      sie przeżyć.
      Naprawdę polecam!!!
      • Gość: przemo Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 09.12.08, 20:09
        Jeszcze dodam: cztery bieżnie, trzy maszyny eliptyczne, 8 rowerków
        stacjonarnych i trzy "wiosła".
        • Gość: tips Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.gprs.plus.pl 13.12.08, 22:45
          Jak przedstawiają się ceny takich usług?
      • Gość: lula Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 31.12.08, 10:23
        Byłam już w wielu klubach fitness, więc mam troche porównania. Zawsze patrzyłam
        na trzy rzeczy - sprzęt, czystość i podejście do klienta. Opisze 3 najciekawsze
        przypadki.
        W Activie "trener-koksiarz" jest 3 razy w tygodniu i tylko przez kilka godzin.
        Wszystkim ustala ten sam plan ćwiczeń, pokaże jak co robić, a potem działaj se
        sama kobito - żadnego monitorowania postępów czy rozmowy o tym co by kto chciał
        osiągnąć. Chodziłam tam, bo było blisko.
        Siłownia nad basenem w Rudzie śl. (ul. Chryzantem) - sprzęt z jakiegoś
        niemieckiego komisu chyba, w 50% popsuty. Trenera nie uświadczysz. Za to mało
        ludzi i fajne widoki na pływających ludków w basenie :)
        Fit in - drogi, niestety...ale przynajmniej profesjonalnie. Pierwszy raz na
        siłowni - trener (chyba właściciel) siedział ze mną tak długo, jak była potrzeba
        tłumacząc co i jak. Nie wydał mi sie niemiły, raczej introwertyczny, ale dało
        się pogadać i pożartować. Ceny od 125 do 165 za miesiąc (ulgowe karnety są o 20
        zł tańsze), ale masz tam full serwis, tj siłke, gimnastyki, saune, znizke na
        solarium i inne bajery.
    • Gość: 111 Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 15.12.08, 18:28
      Polecam siłownię zaraz za Zaborzem. To coprawda juz Ruda Śląska ale
      zaraz na samym początku. Cenowo rewelacja a warunki też. Sauna i
      basen na miejszu :)
      • Gość: lula Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 31.12.08, 10:01
        Chodzi Ci pewnie o silownię nad basenem przy ul. chryzantem? Byłam tam kilka
        razy, wrażenia średnie. Na 3 maszyny eliptyczne dwie popsute. Na 8 rowerkow, 4
        popsute, w tym 2 zupełnie niesprawne wyglądają jak z jakiegoś niemieckiego
        skansenu sprzętu fitness...na 4 bieżnie z dwoma ciągle jakieś kłopoty. Ciężarki
        - porozrzucane wszędzie. Musisz pozaglądać pod każdy sprzęt żeby znaleźć szukane
        2 kg... ławeczki odrapane... Koksiarzy od czasu do czasu... No i cennik - pani
        za ladą śpiewa inne ceny niż wiszą na dupnym cenniku nad wejściem...
        Jak kto ś ma blisko, to niech sobie chodzi, mimo wszystko jest tam na czym się
        męczyć, ale jeśli komuś zależy na profesjonalnym sprzęcie, to niech szuka innej
        opcji.
    • Gość: Yogi Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 16.12.08, 16:19
      Activ też h...owy.. szef jebnięty, a szefowa popie...na ze sztucznymi cycami :-)
      Nie wiadomo z jakiego burdelu szef ją wyciągnął.
      Poza tym kombinatorzy i mafia paliwowa.
      Nie polecam.
      • Gość: nielubik Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.gprs.plus.pl 01.01.09, 22:10
        No nie przepadasz za tymi ludźmi? Mają kaskę. Nie tak jak ty
        • Gość: Yogi Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 02.01.09, 15:44
          Jeśli wyznacznikiem zamożności dla ciebie jest posiadanie aut
          wysokiej klasy to zapewniam cie że tego mi nie brakuje. Jestem
          posiadaczem siedmiu samochodów klasy wyższej i jestem prezesem
          pewnej dużej i znaczącej Zabrzańskiej firmy. Mój miesięczny dochód
          wynosi więcej niż tych wszystkich pacanów z Activa. I zapewniam że
          mam wszystko legalnie i za uczciwie zarobione pieniądze!!! A nie z
          krętactwa jak to szefostwo z tej siłowni.
          Do siłowni nie mam nic, jedynie do tej zepsutej pani Kasi ze
          sztucznymi cycami które pręży, niczym tandetne ku...sko.
          Szanowny pan szef Mariusz to pantofel owinięty wokół palca przez tą
          łąjdaczkę. i tyle...
          jest chamska, bezczelna i najprościej mówiąc, po prostu tępa.
          • Gość: ACTIV Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 10:48
            Witam YOGI ustaliłam już Twoje IP spotkamy się w sądzie!
          • Gość: aabbcc Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 14:06
            Może pomówmy o wyznaczniku twojej zazdrości i kulturze :)) Czym się
            nam jeszcze pochwalisz YOGI ? Wydawało mi sie, że został tutaj
            poruszony temat pewnych osób a nie klubu. Widać, że nie rozumiesz o
            co Pani pytała ... Wpuścić bydło na salony ...
            Nawiązując jednak do Studia ACTIV ... trener ? Oczywiście
            umięśniony - jak na trenera przystało !! Przesympatyczny, zawsze
            uśmiechniety ... Profesjonalny sprzęt, czysto i miła atmosfera :)
            Szczerze polecam
    • Gość: dqe Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.bater.net.pl 13.01.09, 13:04
      nie ma
      • Gość: coloseum Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 15.01.09, 17:19
        chcecie pocwiczyc w milej atmosferze, na nowym sprzecie i w
        klimatyzowanym pomieszczeniu to zapomnijcie o ACTIV'ie i FITin'ie.
        ja wybralem COLOSEUM. przede wszystkim tam jest najczysciej, wszyscy
        sa pozytywnie nastawieni. pelen profesjonalizm. otwarte 7 dni, ceny
        przyzwoite, duzy parking. he nawet plazma wisi... POLECAM!!!
        • Gość: ASD Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 15.01.09, 17:32
          Zgzdzam sie z Tobą w 100%. Odwiedziłem juz chyba wszystkie siłownie
          w mieście i nie znalazłem nic ciekawego, az tu nagle wyremontowane
          COLOSEUM na hali MOSiR w Zabrzu. Super i bez napinatorów
          • Gość: Shantix Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 22:35
            Ceny?
            • Gość: olek Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 23:37
              potwierdzam, colloseum jest ok.
              Co do cen to biorę tylko jednorazowe wejścia i najdrożej wychodzi 8
              zł, do godziny 15 za 6 zł tak więc tanio.
            • Gość: mała Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 18.01.09, 11:13
              chodze na COLOSEUM juz od 6 miesięcy i jest super. jezeli chodzi o
              ceny to sa naprawde konkurencyjne.
              karnet miesieczny dla panów 90zł- całodniowy (8-22)
              80zł- do godziny 15
              karnet miesieczny dla pań 70zł- całodniowy (8-22)
              60zł- do godz 15
              pozdrawiam i wytrwałości życze
              • nicpon_k Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 13.02.09, 19:25
                powracając do tematy siłowni dla kobiet, to czy akceptowałybyście w takiej siłowni trenerów facetów czy lepiej żeby to była kobieta i żaden facet nie miał wstępu?
                • Gość: olek Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 23:24
                  rozumiem że robisz ankiete bo planujesz otworzyć :)
                  hmm,,,robiąc tylko dla kobiet zyski będziesz miał znacznie mniejsze.

Tu raczej chodzi o sprzęt na siłowni. Jak będzie dużo maszyn, super
                  wyglądająych, całość zrobiona dodowato to siłą rzeczy kark nie
                  przyjdzie.

najważniejsza jest cena i godziny otwarcia - maks 100zl, czynne 7
                  dni w tygodniu
                  • nicpon_k Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 14.02.09, 19:29
                    dzięki za odpowiedz:) zyski będą mniejsze ale też mniej potrzeba kasy na
                    start...mam zamiar zainwestować tylko w sprzęt z którego kobiety będą
                    zadowolone, czyli na nogi brzuch pośladki głównie, oprócz tego jakieś
                    sztangietki no i sprzęt cardio oczywiście. W siłowni ogólnej musiało by być tego
                    dużo więcej...
                    • Gość: xtc Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 10:22
                      ja tam bardzo chętnie skorzystałabym z silowni tylko dla kobiet
                      nawet jakby bbyla droższa od innych.peszy mnie stado mięśniaków i
                      wprowadza w kompleksy :P między kobietami jest inaczej.no i w takich
                      silowniach sprzet jest inny.nastawiony glownie własnie na
                      kobiety.bieżnie rowerki steppery itd sztanga mi nie
                      potrzebna ;/niech ktos w zabrzu taka otworzy! :D
                      • Gość: Fustek Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: 195.94.210.* 01.04.09, 20:06
                        Ale ty konkretnie to facet jesteś? Czy kobieta pisząca o sobie jako
                        o mężczyźnie?
              • grubapupa Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 03.04.09, 21:38
                Fajne. Karnet Całodniowy na siułownię. To kiedy czytasz książki?
                Albo chodzisz do teatru?
                • Gość: Marzena Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: 95.160.229.* 05.04.09, 19:33
                  Polecam nową silownie na Hermisza. Ceny przystępne, fajny sprzet,
                  dogodne godziny otwarcia (6-24)przemiła i profesjonalna obsluga!
                  • Gość: opusik Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.gprs.plus.pl 06.04.09, 21:55
                    Jak obsługa jest "przemiła", to znaczy że ty jesteś od reklamy.
                    Sorrki!
                    • Gość: Marzena Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: 95.160.229.* 07.04.09, 12:40
                      Nie nie jestem od reklamy ale potrafie docenic milą obslugę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka