Gość: Shantix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 19:04 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shantix Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 21:06 Uhuhuhu, wszyscy się uśmiali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.gprs.plus.pl 13.03.08, 17:53 Ciekawe czy nazwa nawiązuje do antykoncepcji - kapturek - czy raczej chodzi o pewną kategorię klientów komuchów - czerwony. A siłują się wszyscy zapewne ostro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronx silesia city center IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 21:16 w silesii otworzyli Gymnasion - tylko dla kobiet. Dojazd 20 minut wiec chyba warto, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shantix Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 22:30 Interesuje mnie tylko teren Zabrza. Nie mam czasu na godzinne dojazdy autobusami, niestety prawko w toku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czika wkrótce otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 13:58 dzisiaj byłem w Forum w Gliwicach i już niedługo otwierają tam fitnes club - na miesjcy będzie siłownia, jaccuzi, aerobik, scianka wspinaczkowa :) wreszcie będziemy mieli wybór :) www.reinholdlifestyle.com zobaczymy jak będzie i o ile fit - in obniży ceny w związku z ich wejściem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umowna Re: wkrótce otwarcie IP: *.gprs.plus.pl 11.03.08, 20:35 Niestety do dzisiaj się nie otwozyli, mimo że zawarli umowy po 1500 zł na miesiac! Skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 24.11.07, 15:00 Polecam Aktiv na Sobieskiego,ćwicze tam od niedawna i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 11.03.08, 08:59 a jaki tam zaduch ,klimatyzacja działa tylko w przerwach,albo wogóle bo zawsze goraco i para spływa po lustrach,nie wspomne o pseudo szatni,gdzie do szafki zmieści się tylko obuwie i torba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 10:47 Na Boboli to pomyłka, do momentu kupna karnetu nawet miło a później kaszana, nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.08, 16:59 Wychodzi na to, że siłownie są urządzone pod kątem meneli i bandziorów. Normalny człowiek nie ma tam czego szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 11.03.08, 23:40 bez wazeliniarstwa: activ. sa tzw koksiarze,ale sa niezwykle sypatyczny,pan za lada(kosiarz:P)jest uprzejmy i pomocny,dowod: pan +40 wraz z kolezanka chciala zbic zbedne kg i pomogl im ulozyc plan trenigowy,oprocz silowni zajecia z fitnes,chodze tam miesiac,jest fajnie,spokojnie,warto przyjsc i przekonac sie,jeszcze jedno: TANIO! (brak strony www) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.08, 15:05 Ciągle tych siłowni za mało. Powinny być na zasadzie klubu zorganizowane i np. od 16 do 22 żeby karków, meneli i bandytów oraz innej swołoczy nie wpyszczali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 12.03.08, 17:27 facet-chyba właściciel strasznie zarozumiały i niemiły,jakby robił łaske a jest odwrotnie,może niedługo to do niego dotrze,jak nie będzie miał klientów,bo coraz więcej opinii na mieście jest o coraz gorszym poziomie tego klubu,a zajęcia prowadzone są też coraz gorzej,i strasznie ciasno wszędzie ,w szatni,na sali ścisk i nie wiadomo kto jakie zajęcia prowadzi bo zmienia prowadzących i nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torpeda Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 12.03.08, 23:04 zmienia prowadzących jak kochanki - na coraz młodsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 13.03.08, 19:29 i coraz gorsze,zajęcia nieciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamikadzę Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.gprs.plus.pl 14.03.08, 21:32 Czuć tutaj zazdrosną kobiete... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 15.03.08, 07:49 hahaha!!! O kogo zazdrosną? O tego zarozumiałego gbura? Współczujemy tylko jego żonie - to super babka ,że też jeszcze z takim palantem siedzi! Dawno by mu juz spakowała walizki i dała kopa w cztery litery, żeby spadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.08, 10:00 Miłość nie wybiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 31.12.08, 10:05 A co jeszcze przynosisz na siłownię? Bo ja akurat tylko buty i ciuszki na zmianę... Może zostawiaj zakupy z Platana w bagażniku... Prawde mowiac nie widzialam silowni gdzie by byly jakies wieksze szafki... Odpowiedz Link Zgłoś
11student Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 22.07.08, 14:55 komu to potrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
zaborzanin1 Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 19.08.08, 20:38 Znajoma była zachwycona tym Aktivem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 28.11.08, 18:24 a ten Activ to gdzie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 21:38 a tak żeby schudnąc nie tylko cwiczyc to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 29.11.08, 18:27 takie rzeczy to tylko w Erze :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 23:18 Klub Lady fit na Staromiejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 23:24 nudny ten klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 31.12.08, 10:03 Na Sobieskiego 8, niedaleko szkoły podst nr 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 08:21 tylko colloseum na mosirze: sprzęt jest nowy, klub dysponuje dwoma bierzniami, rowerkami, orbitrekami. Generalnie suuper Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 11.12.08, 20:20 Bieżnia nie jest przez erzet, chyba że dużo biegasz i mało myślisz :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 09.12.08, 20:05 ACTIV Zarzbe??? "ACTIV"-Sterydziarze, koksiarze, itp! To właśnie tam znajdziesz panów bez "karku"! Może i sprzęt super ale atmosfera do d... Dla pań polecam Fit In, właściciel może trochę nie "tego" ale sprzęt się poprawił, dużo nowego. Ćwiczę tam od ponad roku i atmosfera naprawdę super, a z szefem kontakt tylko przy wejściu i wyjściu, da sie przeżyć. Naprawdę polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 09.12.08, 20:09 Jeszcze dodam: cztery bieżnie, trzy maszyny eliptyczne, 8 rowerków stacjonarnych i trzy "wiosła". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tips Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.gprs.plus.pl 13.12.08, 22:45 Jak przedstawiają się ceny takich usług? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 31.12.08, 10:23 Byłam już w wielu klubach fitness, więc mam troche porównania. Zawsze patrzyłam na trzy rzeczy - sprzęt, czystość i podejście do klienta. Opisze 3 najciekawsze przypadki. W Activie "trener-koksiarz" jest 3 razy w tygodniu i tylko przez kilka godzin. Wszystkim ustala ten sam plan ćwiczeń, pokaże jak co robić, a potem działaj se sama kobito - żadnego monitorowania postępów czy rozmowy o tym co by kto chciał osiągnąć. Chodziłam tam, bo było blisko. Siłownia nad basenem w Rudzie śl. (ul. Chryzantem) - sprzęt z jakiegoś niemieckiego komisu chyba, w 50% popsuty. Trenera nie uświadczysz. Za to mało ludzi i fajne widoki na pływających ludków w basenie :) Fit in - drogi, niestety...ale przynajmniej profesjonalnie. Pierwszy raz na siłowni - trener (chyba właściciel) siedział ze mną tak długo, jak była potrzeba tłumacząc co i jak. Nie wydał mi sie niemiły, raczej introwertyczny, ale dało się pogadać i pożartować. Ceny od 125 do 165 za miesiąc (ulgowe karnety są o 20 zł tańsze), ale masz tam full serwis, tj siłke, gimnastyki, saune, znizke na solarium i inne bajery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 15.12.08, 18:28 Polecam siłownię zaraz za Zaborzem. To coprawda juz Ruda Śląska ale zaraz na samym początku. Cenowo rewelacja a warunki też. Sauna i basen na miejszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.zabrze.net.pl 31.12.08, 10:01 Chodzi Ci pewnie o silownię nad basenem przy ul. chryzantem? Byłam tam kilka razy, wrażenia średnie. Na 3 maszyny eliptyczne dwie popsute. Na 8 rowerkow, 4 popsute, w tym 2 zupełnie niesprawne wyglądają jak z jakiegoś niemieckiego skansenu sprzętu fitness...na 4 bieżnie z dwoma ciągle jakieś kłopoty. Ciężarki - porozrzucane wszędzie. Musisz pozaglądać pod każdy sprzęt żeby znaleźć szukane 2 kg... ławeczki odrapane... Koksiarzy od czasu do czasu... No i cennik - pani za ladą śpiewa inne ceny niż wiszą na dupnym cenniku nad wejściem... Jak kto ś ma blisko, to niech sobie chodzi, mimo wszystko jest tam na czym się męczyć, ale jeśli komuś zależy na profesjonalnym sprzęcie, to niech szuka innej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 16.12.08, 16:19 Activ też h...owy.. szef jebnięty, a szefowa popie...na ze sztucznymi cycami :-) Nie wiadomo z jakiego burdelu szef ją wyciągnął. Poza tym kombinatorzy i mafia paliwowa. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielubik Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.gprs.plus.pl 01.01.09, 22:10 No nie przepadasz za tymi ludźmi? Mają kaskę. Nie tak jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 02.01.09, 15:44 Jeśli wyznacznikiem zamożności dla ciebie jest posiadanie aut wysokiej klasy to zapewniam cie że tego mi nie brakuje. Jestem posiadaczem siedmiu samochodów klasy wyższej i jestem prezesem pewnej dużej i znaczącej Zabrzańskiej firmy. Mój miesięczny dochód wynosi więcej niż tych wszystkich pacanów z Activa. I zapewniam że mam wszystko legalnie i za uczciwie zarobione pieniądze!!! A nie z krętactwa jak to szefostwo z tej siłowni. Do siłowni nie mam nic, jedynie do tej zepsutej pani Kasi ze sztucznymi cycami które pręży, niczym tandetne ku...sko. Szanowny pan szef Mariusz to pantofel owinięty wokół palca przez tą łąjdaczkę. i tyle... jest chamska, bezczelna i najprościej mówiąc, po prostu tępa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACTIV Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 10:48 Witam YOGI ustaliłam już Twoje IP spotkamy się w sądzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabbcc Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 14:06 Może pomówmy o wyznaczniku twojej zazdrości i kulturze :)) Czym się nam jeszcze pochwalisz YOGI ? Wydawało mi sie, że został tutaj poruszony temat pewnych osób a nie klubu. Widać, że nie rozumiesz o co Pani pytała ... Wpuścić bydło na salony ... Nawiązując jednak do Studia ACTIV ... trener ? Oczywiście umięśniony - jak na trenera przystało !! Przesympatyczny, zawsze uśmiechniety ... Profesjonalny sprzęt, czysto i miła atmosfera :) Szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dqe Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.bater.net.pl 13.01.09, 13:04 nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coloseum Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 15.01.09, 17:19 chcecie pocwiczyc w milej atmosferze, na nowym sprzecie i w klimatyzowanym pomieszczeniu to zapomnijcie o ACTIV'ie i FITin'ie. ja wybralem COLOSEUM. przede wszystkim tam jest najczysciej, wszyscy sa pozytywnie nastawieni. pelen profesjonalizm. otwarte 7 dni, ceny przyzwoite, duzy parking. he nawet plazma wisi... POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASD Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 15.01.09, 17:32 Zgzdzam sie z Tobą w 100%. Odwiedziłem juz chyba wszystkie siłownie w mieście i nie znalazłem nic ciekawego, az tu nagle wyremontowane COLOSEUM na hali MOSiR w Zabrzu. Super i bez napinatorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shantix Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 22:35 Ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 23:37 potwierdzam, colloseum jest ok. Co do cen to biorę tylko jednorazowe wejścia i najdrożej wychodzi 8 zł, do godziny 15 za 6 zł tak więc tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.stk.vectranet.pl 18.01.09, 11:13 chodze na COLOSEUM juz od 6 miesięcy i jest super. jezeli chodzi o ceny to sa naprawde konkurencyjne. karnet miesieczny dla panów 90zł- całodniowy (8-22) 80zł- do godziny 15 karnet miesieczny dla pań 70zł- całodniowy (8-22) 60zł- do godz 15 pozdrawiam i wytrwałości życze Odpowiedz Link Zgłoś
nicpon_k Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 13.02.09, 19:25 powracając do tematy siłowni dla kobiet, to czy akceptowałybyście w takiej siłowni trenerów facetów czy lepiej żeby to była kobieta i żaden facet nie miał wstępu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 23:24 rozumiem że robisz ankiete bo planujesz otworzyć :) hmm,,,robiąc tylko dla kobiet zyski będziesz miał znacznie mniejsze. Tu raczej chodzi o sprzęt na siłowni. Jak będzie dużo maszyn, super wyglądająych, całość zrobiona dodowato to siłą rzeczy kark nie przyjdzie. najważniejsza jest cena i godziny otwarcia - maks 100zl, czynne 7 dni w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
nicpon_k Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 14.02.09, 19:29 dzięki za odpowiedz:) zyski będą mniejsze ale też mniej potrzeba kasy na start...mam zamiar zainwestować tylko w sprzęt z którego kobiety będą zadowolone, czyli na nogi brzuch pośladki głównie, oprócz tego jakieś sztangietki no i sprzęt cardio oczywiście. W siłowni ogólnej musiało by być tego dużo więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtc Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 10:22 ja tam bardzo chętnie skorzystałabym z silowni tylko dla kobiet nawet jakby bbyla droższa od innych.peszy mnie stado mięśniaków i wprowadza w kompleksy :P między kobietami jest inaczej.no i w takich silowniach sprzet jest inny.nastawiony glownie własnie na kobiety.bieżnie rowerki steppery itd sztanga mi nie potrzebna ;/niech ktos w zabrzu taka otworzy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: 195.94.210.* 01.04.09, 20:06 Ale ty konkretnie to facet jesteś? Czy kobieta pisząca o sobie jako o mężczyźnie? Odpowiedz Link Zgłoś
grubapupa Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety 03.04.09, 21:38 Fajne. Karnet Całodniowy na siułownię. To kiedy czytasz książki? Albo chodzisz do teatru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: 95.160.229.* 05.04.09, 19:33 Polecam nową silownie na Hermisza. Ceny przystępne, fajny sprzet, dogodne godziny otwarcia (6-24)przemiła i profesjonalna obsluga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opusik Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: *.gprs.plus.pl 06.04.09, 21:55 Jak obsługa jest "przemiła", to znaczy że ty jesteś od reklamy. Sorrki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Siłownia w Zabrzu dla kobiety IP: 95.160.229.* 07.04.09, 12:40 Nie nie jestem od reklamy ale potrafie docenic milą obslugę! Odpowiedz Link Zgłoś