Gość: nina IP: 83.230.14.* 03.06.08, 23:14 Mam pytanko - mianowicie czy ktoś kupował zwierzaczka w tym sklepie - czy były potem z zwierzaczkiem problemy zdrowotne??? Słyszałam negatywne opinie na temat tego sklepu więc proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TUŚKA Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 09:43 Kupiłam z Mężem rybkę - Welonkę. Niestety okazało się, że jest chora. Wyskoczyły jej takie czarne plamki najpierw na płetwch, a potem już wszędzie je miała. Mąż poszedł do sklepu i sprzedali Mu "lekarstwo", ale niestety nie pomogło i po paru dniach zdechła. teraz znów chcemy sobie kupić zwierzaczka, ale nie wiem gdzie, bo napewno tm już nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: *.gprs.plus.pl 04.06.08, 10:34 kupowanie zwierzatek w marketowych sklepach to niezaleznie w ktorym markecie bys tego nie zrobila to i tak masz prawie pewne ze bedzie cos nie tak - szczegolnie sie to tyczy psow i kotow. Co do rybek jest kilka sklepow w Zabrzu bardzo dobrych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TUŚKA Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 14:45 A jaki sklep w Zabrzu możesz polecić? chce znów kupić rybkę i chciałabym mieć ją dłużej niż 3 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: 83.230.14.* 04.06.08, 23:16 Zadałam pytanie gdyż kupiłam dziecku kroliczka ktory zdechł po niecałych 48 godzinach i nie wiedziałam czy to pechowy przypadek czy więcej takich przypadków mieli klienci tego sklepu - nie chciałam uwieżyć w to że nie są przebadane przez weterynarza . Dziękuję a powyższe opinie potwierdzają się z tymi tw.ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: 83.230.14.* 06.06.08, 21:39 ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zaborzanin1 Re: Sklep Zoologiczny w Platanie 06.06.08, 22:44 Zwierzątek - powiedzmy tak- myślących, to w supermarketach kupować nie warto. One jako szczeniaki czy kocięta wymagają wychowania. Przykłądu suki czy kotki lub opieki człowieka. A w supermarketowych sklepach zoologoicznych - dosłownie - leżą i robią pod siebie. Uwsteczniają się! Zdecydowanie lepiej jest kupować takie zwierzaki u hodowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melodia Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.08, 14:44 Masz rację! Powinien być zakaz sprzedaży zwierząt w sklepach! Odpowiedz Link Zgłoś
grubapupa Re: Sklep Zoologiczny w Platanie 07.06.08, 21:03 Węża to można w sklepie kupić. I trzymać w kieszeni :-) Ale takiego przyjaciela jak pies, kot czy królik, to raczej nie. Bo to nie jest towar, który gdy minie termin wazności, to się utylizuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mhhmmm Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: 83.230.8.* 03.10.08, 18:49 Własciwie to ja nie kupowałam:P Chce tam kupic rybke ale nie wiem czy tam bd ok:) Mam 2 szynszyle ktore kupowałam w silesi z zoologicznym i jest z nimi wszystko dobrze:) A co mam zrobic kupic rybke w platanie czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejo Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 11:36 ja kupiłem rybki w platanie i zyjom do dzisiaj a mam je prawie rok;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: *.stk.vectranet.pl 03.10.08, 20:29 Ja polecam sklep zoologiczny w Sośnicy,ceny przystępne,duży wybór,kupowałam tam rybki i inne akcesoria i wszysko było ok. Natomiast nigdy nic nie kupię w zoologicznych w których niehumanitarnie przetrzymuje sie rybki(bojowniki) w kubkach...strasznie żal mi tych rybek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: 195.94.210.* 05.10.08, 21:09 Rybki to mały pikuś przy np. psach. Pieski trzeba kupować wyłącznie w hodowlach albo od ludzi, którzy mają szczeniaki. Nigdy w sklepach zoologicznych w supermarketach! Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Sklep Zoologiczny w Platanie 07.10.08, 19:51 Zgadzam się z tymi hodowlami. Ba jak szczeniak robi pod siebie przez miesiąc siedzac na wystawie sklepu, to jest to smutne i żałosne. A poza tym psiak taki niczego się nie uczy. Głupieje... Odpowiedz Link Zgłoś
thermospeed Re: Sklep Zoologiczny w Platanie 07.10.08, 22:01 No jo żech kupował karme i jak całą zjadłem to miałem straszne rewelacje żołądkowe . Tak że szczerze odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pigy Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: *.gprs.plus.pl 08.10.08, 18:49 A karma była dla psów czy kotów? Bo jeśli dla kotów to wszystko jasne. Ale psia mi nieźle wchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Sklep Zoologiczny w Platanie 08.10.08, 20:49 Pokarm dla świnki morskiej - polecam! Ma dużo witamin i soli mineralnych - tylko strasznie włazi w zęby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pigy Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: *.gprs.plus.pl 08.10.08, 21:49 Świeże świerszcze sprzedawane w plastikowych - eleganckich a jakże - opakowaniach wchodzą niczym chrupki o smaku żywego boczku. A też do dostania w Platanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 14:23 To jest karma dla zwierzą czy dla ludzi? Ponoć prażona szarańcza jest mniam-mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: 83.230.31.* 16.01.09, 13:02 ja kupiłam tam wiewiórke ziemną po kilku dniach zdechla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 20:15 Kupiłam w tym sklepie papużkę i nie mam z nią żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusik Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: *.gprs.plus.pl 10.02.09, 23:13 Kupowanie zwierząt w sklepach zoologicznych w supermarketach, to jest głupota. Psa trzeba kupić w hodowli, a nie w sklepie. Kota można dostać od znajomych itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: 95.160.231.* 11.02.09, 17:58 ja tez kupilem rybke w platanie. na święta. to był karp - bardzo smaczny był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Sklep Zoologiczny w Platanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 11:35 Zamowilem na poczatku stycznia słonine, po miesiacu otrzymale informacje ze jest kryzys i w afryce ciezko teraz o dobrego dostawce. Mozna podobno dostac w chorzowskim zoo ale trzeba poczekac az ktorys zdechnie bo zabijac na razie nie moga. Odpowiedz Link Zgłoś