Dodaj do ulubionych

Wesele w restauracji "Pod Kasztanami"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 12:43
Hej

chciałam prosić o opinie na temat restauracji "Pod Kasztanami" w
Zabrzu. W zeszłym roku byłam tam na weselu i wszystko było ok,
dlatego zdecydowałam się zamowić salę na własne wesele. Jednak teraz
słyszę coraz więcej negatywnych opinii szczególnie na temat
jedzenia. Mogę jeszcze zrezygnować przed wpłaceniem zaliczki dlatego
będę wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami z tą restauracją.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: misiakowa Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.chello.pl 12.11.08, 12:59
      Miałam w zeszłym roku i powiem ze..OK...ale podobno sie
      pozmieniało .. :-)
    • Gość: malina Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 14:40
      kiedys bylo ok,ostatnio bylam tam na komuni czyli w maju i byl problem z
      jedzeniem bylo stanowczo za malo podanie w stosunku do ilosci osob.(pusto na
      stole),a mam porownanie z inna restauracja i komunia w niej .za kilka dni tez
      tam bede na duzej uroczystosci wiec podziele sie spostrzezeniem juz w poniedzialek
    • Gość: ania Re: Zrezygnuj nie warto IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.08, 18:13
      Jedzenie w śladowych ilościach i do tego nic wymyślnego.Rozbudowa
      tego Kasztanowego Kompelksu idzie niestety kosztem jakości usług dla
      klientów. Zapewnie nie będziesz zadowolona. też miałam w maju
      komunię i było głodno ,chłodno i daleko do ideału i ceny usług.
    • Gość: AKEK Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 13.11.08, 00:15
      Uciekaj kobito tam nędza i syf żarcie do dupy i malo a kase ciągną
      że łeb boli, teraz na franciszkańskiej , klasyka i inne knajpy te
      kasztany to chłam 2 od końca, jeszcze gorsza stara szkoła.
    • sielke1981 Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" 13.11.08, 19:51
      byłam na weselu we wrześniu. Para młoda była bardzo niezadowolona - niestety
      umówione menu daleko odbiegało od rzeczywistości. Na słotach nie pojawiły się w
      ogóle niektóre potrawy, tych które podano było znacznie mniej niż ilość za którą
      zapłacono. A umowa mówiła o pakowaniu jedzonka, które zostać miało po
      uroczystości (śladowe ilości)...
      Para młoda czuła się oszukana, skończyło się awanturą przy rozliczaniu się. Ja
      bym sobie oszczędziła nerwów i wstydu przed gośćmi.
      Mogę zdecydowanie polecić Restaurację Słoneczną przy Hotelu Diament - z klasą,
      uczciwie a cena jak w Kasztanach
      • Gość: fatalnie Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 14.06.09, 09:58
        Po komuni na obiad ,duzi gosci bylo chore,moja rodzina z niemiec mi
        godala by u nas na landzie własciciela takiej speluny by sądu dali i
        on by miał wyrok.
    • Gość: Ami Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 13.11.08, 21:20
      w styczniu robilo się 100 dniówkę , ludzie nedza oszukali
      młodzież,malo zimne i niedobre.Barszcz wstretny dewolaj zimny,płyta
      syf.
      • Gość: zabrzanka Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 21:15
        Bzdury wypisujecie! W sierpniu robiłam wesele w Kasztanach i było super!
        Jedzenie zgodne z zamówieniem, gorące i jak zawsze pyszne. Organizacja
        profesjonalna, a co następnego dnia wyjęto z lodówek popakowane i przygotowane
        dla nas jako pozostałości przyprawiło mnie o zawrót głowy- jedzenia dla pułku
        wojska. Cena adekwatna do jakości.Zdecydowanie polecam!!!
        • Gość: Zenerk Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 14.11.08, 22:17
          To pisała ta wyblakła Ula z Kasztanów prwa reka kelnera Sentanego ha
          ha ha złodzieje.
          • Gość: Fustek Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 195.94.210.* 13.12.08, 23:11
            Śmiałe oskarżenie?! A dowody...
            • Gość: mops Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.zabrze.net.pl 15.12.08, 17:44
              dowody? przejdź się tam raz i zaryzykuj obiad, będziesz miał dowody
              • Gość: kultura Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 16.12.08, 14:07
                spotkanie opłatkowe ludzi kultury, barszcz cienki i zimny i ryba z
                oscmi , nawet kawa do dupy
          • Gość: kasia Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.chello.pl 07.07.09, 00:33
            nie wiem co jest bardziej żałosne Ty czy Twój komenatarz....
            Dobrze, że są Bary Mleczne
        • Gość: zawiedziona Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 83.230.31.* 21.01.09, 13:21
          czesc miałam tam studniówke no i nie polecam bardzo malo jedzenia
          odsługa no obleci sama jestem kelnerką i wiem jak wyglądaja imprezy
          w innych restauracjach niedawno byłam takze na weselu i powiem
          szczerze wyszlam głodna na stole były pustki jezeli chcesz tam
          zrobic wesele to stanowczo odradzam bo jezeli goście wyjdą głogni z
          twojego wesela to to bedzie straszny wstyd oczywiscie twój nie
          restauracji bo wyjdzie na to ze tak zamówione bylo z tego co wiem
          to zmienili sie tam kucharze dlatego jedzenie jest tam takie a nie
          inne czyli nie dobre w małych ilościach a miesa na obiad podawane
          były zimne a na weselu najwazniejszy jest obiad zeby jedzenia bylo
          było dużo zeby było gorace i dobre takze obsługa sie liczy
          • Gość: karol Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 11:45
            owszem zmienili sie kucharze a szczególnie jeden im sie udał Arnold ze Skarżyska, tam aż pojechał bo myślał , że tam fama za nim nie dojdzie :)), a tu zonk!!! ćoż się dziwić ,że żarcie słabe i go mało jak to alkoholik ulubiony smak wody ognistej to żołądkowa tak 10 to codziennie ma ze sobą, a że mało to trzeba mieć na tą wódkę więc trzeba klienta naciągnąć!!! gratulacje dla właścicieli za "kucharza" i wogóle za całokształt!!! brawo!!!
            • Gość: były kucharz Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 83.230.31.* 22.01.09, 12:21
              jeden tez był taki co pryszcze nad jedzeniem wyciskał i rak nawet
              nie mył feeeeeeeeee
              • Gość: gość Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.183.134.97.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.11.13, 18:45
            • Gość: do karola Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 83.230.31.* 22.01.09, 12:23
              a dziwisz sie ze alkocholika na kuchnie przyjeli bynajmniej szef
              miał z kim chlapnąć heheheheh bo szef to do aa słyszałam ze sie
              nadaje
              • Gość: ;) Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 27.07.09, 22:15
                Alkoholik droga koleżanko pisze się przez "h" a nie "ch" (jak to napisałaś) ;)
                skoro masz problemy z ortografią to lepiej nie wypowiadaj się na forum, bo to widocznie miejsce nie dla Ciebie.
                Miałam tam w czerwcu wesele i było idealnie. Wyśmienite jedzenie, pięknie udekorowana sala, miła i sympatyczna obsługa. Wszystko smaczne! Goście byli zachwyceni.
                śmieszne są te komentarze.
                Szczerze polecam to miejsce!!!
      • Gość: pik Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.stk.vectranet.pl 04.10.09, 10:48
        A najbardziej krytyczny i niezadowolony jest tutaj jaden gość z IP za.digi.pl.Zauważcie to i pomyślcie. Ten gostek ciągle siedzi w kasztanach.Chyba ma stały abonament :) Kiedyś już jeden taki sie wypowiadał i okazało sie,że to właściciel konkurencyjnej knajpki tzw. Brazylijskiej,która z Brazylią ma tyle co ja z papieżem.A w Kasztanach? Za co zapłacisz to dostaniesz.Ja wiem,że niektórzy to by za 20 zeta chcieli szampana i to oryginalnego.Głupich nie sieją,sami sie rodzą.
    • Gość: Swistakbb Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 79.139.4.* 19.01.09, 21:53
      Wczoraj byłem tam na studniówce i moją wrażenia są kiepskie
      Żarcie wygląda ślicznie ale jest go naprawde bardzo mało , zimne i średnio
      smaczne , nic poza jadalnym. Parkiet masakrycznie mały , obsługa też nie
      rewelacyjna. Szczerze odradzam za tą cene 260 zł za pare na studniówke a prawie
      200 osób było...
      • Gość: ja Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 83.230.18.* 07.06.09, 14:43
        Od lat studniówki pod kasztanami są po 90zł.
        Teraz się zastanów kto tu zrobił dobry biznes, kto wziął resztę kasy?
      • Gość: zadowolona Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 01.07.09, 21:17
        studniówka kosztuje 90 złotych od osoby i tylko ta kwota wpływa do restauracji. Resztę stanowi fotograf i dj skąd w ostateczności płaciłeś 260! Zanim zaczniesz wypisywać takie bzdury upewnij się wcześniej za co płacisz i ile!
        Byłam na studniówce 17 stycznia, czyli dzień wcześniej od ciebie i byłam naprawdę zachwycona. Świetna impreza, znakomity nastrój. Polecam
    • thermospeed Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" 20.01.09, 23:26
      paskudne miejsce
      • Gość: Emilia Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 13:48
        ja tez mialam studniowke pod kasztanami 4 lata temu co prawda ale wrazenie okropne... placilismy 350 zl od pary ..wybralismy to miejsce bo ladne ale okazalo sie ze nic poza tym.. kelnerzy chodzili pijani..jedzenia bylo bardzo malo ..stoly parawie caly czas puste staly tylko pol litrowe butelki z napojami ..tragedia...
        • Gość: zawiedziona Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 83.230.31.* 21.01.09, 14:54
          napoje iii orzeszki badz chipsy:))))
          • Gość: katia Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 94.254.186.* 21.01.09, 15:16
            też tam byłam na weselu i nie polecam. I nawet nie chodzi o jedzenie, bo z tym
            może nie było tragicznie (choć żadna rewelacja), ale ten wystrój i kelnerzy jak
            z PRL-u..
            A polecam np. Klasykę, gdzie też byłam na weselu i mam porównanie, świetny
            wystrój, dobre jedzonko, całkiem nieźle jak na zabrzańskie realia.
            • Gość: nadia Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 18:41
              w klasyce to można jedynie stype urządzic ,masakra !
    • Gość: mysza Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.stk.vectranet.pl 26.01.09, 16:51
      bardzo pozytywnie oceniam restaurację "Pod kasztanami"-miałam tam
      wesele i zapewniam-wszystko było rewelacyjne, od jedzenia aż po
      dyskretną i bardzo uprzejmą obsługę. Jedzenie było bardzo smaczne,
      zróżnicowane i w dużych ilościach, naprawdę rewelka. Poza tym ładny
      wystrój sal i miła atmosfera.Wieli plus!
    • Gość: gość Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.zabrze.net.pl 26.01.09, 20:18
      Polecam restaurację SŁONECZNĄ przy hotelu DIAMENT-robilam tam
      wesele było super!Jedzenie wyśmienite,obsluga bardzo miła,ceny
      przystepne.
      • Gość: Mario Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 62.168.39.* 20.04.09, 20:24
        Też robiliśmy wesele w Słonecznej - co do potraw są w porządku, ale ilość jedzenia jest dramatycznie mała ... Zimną płytą, która jest wg Słonecznej przeznaczona na 6-8 osób, bez problemu zjedzą 2 osoby (biorąc pod uwagę, że jedzą także wszystkie ciepłe potrawy).
        Sałatka z avocado i szyjkami rakowymi to kapusta z 3 kawałkami avocado posypana z wierzchu drobinkami szyjek ...
        Także przez większość czasu goście siedzieli przy opróżnionych stołach, nie mając nic do przekąszenia.
        Wszystkim naszym znajomym, którzy mieli przyjęcie weselne w innych restauracjach zawsze zostawało jedzenia i było pakowane na wynos. U nas nic nie zostało - nawet z potraw, które podawane były późno, kiedy część gości już wyjechała...
        Po najdroższym menu spodziewaliśmy się czegoś więcej - jesteśmy zawiedzeni...
        Jeśli Twoi goście są na DIECIE to polecam ;-)
    • Gość: asia Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 195.205.196.* 04.06.09, 15:54
      Kiedy czytam te negatywne opinie o "Kasztanach" to mam wrażenie, że
      piszecie o zupełnie innej restauracji. Miałam w tym roku komunię w
      Kasztanach i było rewelacyjnie. Jedzenie pyszne, podane na czas.
      Ciepłe. Obsługa bardzo miła. Jedzenia zostało tyle, że obdzieliłam
      nim jeszcze kilku moich gości. Do tego dzieciaki nie nudzą się przy
      stołach bo mają zapewnione w cenie różne atrakcje (klauni, kucyki,
      dmuchany zamek do skakania).Ja i moi goście byliśmy bardzo
      zadowoleni
      • Gość: ja Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 83.230.18.* 07.06.09, 12:43
        Konkurencji przeszkadza że pod kasztanami ciężko znaleźć wolny termin
        ;-) wesela na 2010 już są porezerwowane!
        A to chyba jest najlepsza rekomendacja ;-)

Inna sprawa że jak klient chce impreza za 60zł od osoby to czego się
        spodziewacie? Zanim wystawi się negatywną opinię warto zapytać
        zamawiającego imprezę jakie menu za jaką kwotę zamówił!

Zamawiający skąpi na zamówieniu a niedobory zwala na knajpę :D
        heheheh żałosne!
        • Gość: SWIAREK Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 07.06.09, 21:46
          w INNEJ KNAJPIE ZA 80 ZŁ SUPER, A U wAS H...OWY OBIAD NIE NA WESELU
      • Gość: Bond Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 20.06.09, 21:56
        To pisała ta Ula z Kasztanóf żona UBEKA.
    • Gość: jo Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 95.160.250.* 04.06.09, 16:24
      Byłem na trzech weselach w tej knajpie i beznadzieja!!!! Mało
      jedzenia. Właściciel sępi na wszystkim. Nie warto !!!!
      • Gość: as Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 95.160.240.* 04.06.09, 16:58
        Ja byłem na licznych imprezach " Pod Kasztanami " sam tez robiłem w
        tej restauracji wesele. I moge z czystym sumieniem polecić lokal.
    • Gość: stary Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.centertel.pl 06.06.09, 21:12
      mialem wesele po kasztanami 9 lat temu.potem bylem jeszcze raz u
      kumpla na weselu jakies 5 lat temu.spostrzezenia:zastawa b.ladna,
      podane wszystko naprawde ladnie, jeden kelner total najebany(u mnie
      na weselu) tort nie do zjedzenia-twardy jak z gipsu-podobno od
      rokera/kierata-jedzenie srednie ale na pewno jest go za malo.chyba
      jednak troche za drogo.
      • Gość: Koneser jedzonka. Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 06.06.09, 22:57
        Ten co to ma to chytry gosc i te jedzenie, jak bezchlebiu w
        sezonie ,syf drogi syf.
        • Gość: Super Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 12:16
          POlecam kasztany - super jedzenie - w wystarczajacych ilościach,
          miła obsługa ;))
          Zadowolona
    • Gość: zadowolony Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.chello.pl 10.06.09, 22:53
      miałem tam chrzciny, wszystko super, a jedzenia do domu dostaliśmy
      jeszcze na kilka dni.

nie wiem czemu piszecie tu takie bzdury że jest tam coś nie tak.

Polecam każdemu aby sam sprawdził!
      • Gość: spytajcie! Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 11.06.09, 21:03
        Spytajcie Fotgrara Makara miał sraczke 4 dni,syf.
        • Gość: misakowa Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 95.160.240.* 11.06.09, 21:30
          Bo Makar to syf.. :-)
    • Gość: tony Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 95.160.242.* 12.06.09, 08:18
      Ja nie polecam, na moim 4 osoby były zatrute. Jedzenie nie zbyt smaczne. Polecam
      Balaton, tam jest jedzenia dużo i wyśmienite.
      • Gość: trują Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 12.06.09, 09:20
        Napewno szpragi jadleś, ja po szparagach z kasztanów 3 dni chory,
        czemu oni nakie z salmonelą dają.
        • Gość: :> Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 83.230.18.* 12.06.09, 20:32
          jakby to była prawda to dawno sanepid itp to zamykają!

skończcie kłamać!
          • Gość: Zajebiaszczo Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.chello.pl 20.06.09, 00:03
            Witam Chciałbym podzielić się moją opinią bardzo często jadam w restauracji pod
            kasztanami niestety zawsze mi smakuje o dziwo to co wy tutaj wypisujecie jest po
            prostu śmieszne i nie mija się z prawdą byłem na kilku też imprezach i zazwyczaj
            wszyscy wychodzili zadowoleni nie była to nigdy żadna LIPA WG mnie te bzdury
            wypisują ludzie z konkurencji boli ich to że nie mogą się z nimi równać tak
            uważam po prostu JA ale mam propozycję proszę pójść na obiad w obojętnie który
            dzień i sami zobaczycie tę czystość schludność i powagę miejsca bardzo ujmuje
            mnie to miejsce tak że swoim wyglądem. Lecz mam tylko jedno spostrzeżenie otóż
            dania są wykonywane powoli zazwyczaj muszę czekać ok 10-15 minut a chciałbym
            szybciej i ceny też nie są takie straszne ale mogły by być niższe. Dziękuję i
            bardzo polecam to miejsce :)
            • Gość: Zenek. Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 20.06.09, 21:52
              Tam chłam i drogo chcesz chorowac to idż tam na obiad ,i weż
              tabletki węgla , bo sraczka cie nie ominie, tam i kelnerki
              brzydkie , kiedys było supcio teraz lipa , jeno grajek super.
            • Gość: cisowa Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.09, 20:26
              Nie jest to klasa pałacyku w Promnicach, ale smacznie żywią
    • Gość: a Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 83.230.14.* 27.06.09, 20:28
      ja jestesm zadowolona - moi goście również:)
      • Gość: zenek Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 27.06.09, 20:57
        Smiechu warte, popytaj ludzi co komunie mieli,malo drogo, niedobre
        ino tort dzieci jady i coke piły ale to nie produkty kasztanów,
        jednym slowem,nędza i dziadostwo.
        • Gość: Małgorzata Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.adsl.net.t-com.hr 02.07.09, 10:49
          Ile osób tyle opinii.
          Chciałam wesele zamówić na październik, dowiedziałam się że w tym roku
          terminów brak.
          O czymś to chyba świadczy.
          • Gość: hubert Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 02.07.09, 22:25
            Pażdziernik wolne 2 sale co ty ciolasz ,!dzis dzwoniłem !spytaj na
            Górniku rok temu tam robili impreze syffffffffffffff.brak klimy ,
            kible osrane dno.
            • Gość: myśliciel Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.chello.pl 07.07.09, 00:06
              za toalety i klimatyzacje powinien być odpowiedzialny Górnik, a nie restauracja...
            • Gość: ... Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 27.07.09, 21:57
              brudne ubikacje to raczej wina gości, którzy widocznie nie potrafią się kulturalnie zachować i ewentualnie posprzątać po sobie. :) to co piszesz jest śmieszne więc nie widzę sensu aby to jeszcze komentować.
              • Gość: ... Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.gl.digi.pl 25.11.13, 15:32
                :)
    • Gość: po weselu Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.chello.pl 07.07.09, 00:12
      Byłam na weselu 4.07 na sali balowej i było idealnie: zespół,jedzenie,miła i dyskretna obsługa, duża napojów, jedzenia jeszcze więcej-ok 2 skończylismy jeść :-) Organizacja pierwsza klasa!
      Śmieszne są te komentarze, podejrzewam że ludzi którzy "Restauracje Pod Kasztanami" widzieli tylko od zewnątrz....
      • Gość: przed weselem Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.stk.vectranet.pl 10.07.09, 21:07
        My planujemy wesele na przyszły rok, ale jesteśmy ciekawi jakie tam są w ogóle
        ceny???? Wesele będzie skromne na ok. 40 osób.
        • marekpiec.zabrze Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" 29.07.09, 21:33
          Co najmniej po 100 zł za osobę trzeba przygotować, taniej się nie da!
          • Gość: farelka Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.reset.3s.pl 31.07.09, 16:41
            byłam w maju na urodzinach i niestety, muszę przyznać że było dość.. skromnie. W
            porównaniu do lat zeszłych poziom niestety spadł. Mało jedzenia, niedoprawione,
            długie oczekiwanie.. niestety, potrzebne również było zwracanie uwagi o
            posprzątanie ze stołów, doniesienie alkoholu i napojów...
            • Gość: ola Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.06.14, 09:30
              za urodziny płacił solenizant wiec do niego co kasztany miały dołozyc??
              • Gość: Jurek Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.212.43.104-internet.zabrze.debacom.pl 01.07.14, 11:41
                dokładnie ;-)
      • Gość: podstawiony!! Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 01.08.09, 17:12
        A ja bylem tydzien póżniej , literatki brudne, rosół letni ,kało a w
        niedziele chorowałem.
    • Gość: gość weselny Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 212.106.138.* 03.08.09, 09:07
      - psełdo-działająca klima ktora niby działa a ze wszystkich sie leje
      - jedzenia bardzo bardzo skromnie, brakowało klusek i mięsa na
      obiedzie
      - na kolacje była łyszka kaszy gryczanej z kapustą kiszoną i
      plasterkiem gotowanej szynki,
      + goscie podjadali sobie w konciku kiełbas i wędlin ktory byl w rogu
      sali
      + ładny ogródek wieczorem stoliczki z obrusem i swieczki, polowa
      gosci cale wesele spedzila w ogrodku
      + ładna sala
      • Gość: tez.gosc Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.polsl.pl 03.08.09, 10:20
        Menu chyba klient sam układa.
        Więc nie widzę to problemu restauracji.
        Może środki były skromne to i menu skromne.

• Gość: asia Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.3s.pl 15.09.09, 20:42
      12.09.2009 miałam w tej restauracji wesele.Chciałam zaprzeczyć tym
      wszystkim plotkom które tu sa wypisane.Jedzenie w dużych ilościach i
      bardzo smaczne, pięknie podane, obsługa na wysokim poziomie. Polecam
      z czystym sumieniem tę restaurację,wszyscy goście byli zachwyceni:)

• Gość: Panna Młoda Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 195.82.182.* 16.09.09, 19:01
        A ja szczerze odradzam.
        • Gość: helmut Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 17.09.09, 07:53
          impreza w Hucie Zabrze ambasador Columbi a tu syf zimne żarcie nie
          dobre mało!nędza ten Spentany to cwaniak samych lewych pracowników
          ma gdzie U.S.robi kase na lewo szpicel , kapucha MO.
    • Gość: AŚKA GLIWICE Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 15:17
      ja kilka miesiecy temu mialam swoje wesele w Klubie muzycznym 4ART w
      Gliwicach. Impreza byla bardzo udana, obsługa miła i bardzo dobre
      jedzenie za niewielkie pieniądze. Jestem bardzo zadowolona i
      naprawdę gorąco polecam.
      • Gość: AŚKA GLIWICE Re: Wesele w restauracji 4ART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 15:19
        ja kilka miesiecy temu mialam swoje wesele w Klubie muzycznym 4ART w
        Gliwicach. Impreza byla bardzo udana, obsługa miła i bardzo dobre
        jedzenie za niewielkie pieniądze. Jestem bardzo zadowolona i
        naprawdę gorąco polecam.
        • Gość: E Tam Re: Wesele w restauracji 4ART IP: *.za.digi.pl 19.09.09, 22:26
          Kasztany to syf i oszuscii ta Ula żona gliny i kapucha spetany .
          • Gość: częsty klient Re: Wesele w restauracji 4ART IP: *.sk1.zabrze.pl 20.09.09, 07:56
            OOOO ale brzydkie słowa!
            Powiedz to publicznie krzykaczu, bo na razie jesteś sam jak
            donosicielska menda rodem z PRL :D

W maju tam się bawiłem na weselu, przednia impreza. Polecam

Często jestem tam na doktoratach, zawsze jest bardzo wysoki poziom
            usługi.

Ale tak to jest, im się lepszym jest w danej branży, tym więcej
            konkurencja stara się złego powiedzieć.
      • Gość: byly pracownik Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.chello.pl 20.09.09, 08:23
        Tyle niby negatywnych opinii i na temat cateringu i na temat komunii
        i wesel. A prawda jest taka ze najwieksze sale sa juz w przyszlym
        roku zajete na wesela, komunie zapisywane sa juz na 2012 rok a
        cateringi kasztanowe nadal są wysoko cenione, więc mozna sie domyslic
        kto pisze negatywne opinie. A co do menu to Ci, ktorzy zamawiaja
        impreze ustalaja menu wiec jak jest kasza czy co tam innego to
        zwracajcie sie do Panstwa mlodych, tudziez ich rodzicow z pretensjami
        w sprawie menu. A klusek i ziemniakow na pewno nie zabraklo bo sa
        stale dokladane, wiec prosze nie sciemniac. Co do obslugi to
        oczywiscie kasztany sie staraja na ile moga ale czlowiek jest tylko
        czlowiekiem i szefostwo nie jest w stanie zapanowac nad wszystkimi
        pracownikami chocby nie wiem jak bardzo sie staral. A bez gości
        takich, jak Ci ktorzy tu pisza negatywy, kasztany nie zbankrutuja.
        • Gość: Asia:) Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 21:02
          hehe dobrze powiedziane!!! ZGADZAM SIĘ:) ehh ta konkurencja wszystko byle po
          trupach. Wstydzicie się!!
          • Gość: jarek Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: 83.230.18.* 02.10.09, 06:20
            Nieważne jak ważne że się mówi :D
          • bagnet3 Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" 05.10.09, 18:46
            to nie konkurencja.Chyba nie spożywałeś posiłków w tym lokalu i nie miałeś po
            tym śmierdzącym,starym żarciu trzydniowej sraczki.Spróbuj raz.
    • Gość: Zel Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.eimperium.pl 13.10.09, 10:43
      Witam

Jestem bardzo zadowolona z restauracji.
      Obsługa miła, jedzenie smaczne- jak na nasz budżet bawet bardzo. Świetnie
      zorganizowana impreza.
      DZIĘKUJE :)
      • Gość: Gosc Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.za.digi.pl 13.10.09, 11:32
        Na samo wsponienie mi sie obija,stęchłe buraki i smierdzcy żurek.
    • Gość: agnieszka Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.play-internet.pl 24.05.13, 10:12
      sama robiłam wesele pod kasztanami chrzciny i jeszcze inne imprezy , jestem zadowolona z tej restauracji , jedzenie jest bardzo dobre , ceny nie sa wcale wygorowane, to co zostanie dostajesz do domu , jest bardzo dużo cieplych posilokow w ciągu imprezy
    • ogienek1967 Impreza, sylwester 2013/2014 03.01.14, 17:58
      Żenada i jeszcze raz Żenada, jeśli w zeszłym roku był udany sylwester, bo był open bar do rana, miejsce do tańczenia, ora małe Cole Fanty itp. napoje a teraz obsługa obsługiwała gości weselnych na sali gdzie w ubiegłym roku tańczono, następnie obsługiwano Vipów na piętrze, a na końcu plebs z dołu gorącą kolację wydawano do 22 fajnie, no nie, a miejsca do tańczenia to było może 0,5m/2 na parę, Wiski w open barze skończyło się o 21.
      Przy szatniach palono papierosy smród dostawał się na salę i w nasze ubrania, po kilku prośbach obsługa zareagowała, szatnia to mistrzostwo masz numerek a pani proponuje ci kilka kurtek i pyta, która jest pana lub pani. NIGDY WIĘCEJ TAKI SYLWESTER A WESELE A MOŻNA LEPSZE ZROBIĆ NA DWORCU PKP
      • Gość: Polonista Re: Impreza, sylwester 2013/2014 IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.01.14, 18:14
        Nigdy więcej to ty tak nie pisz bo ledwo zrozumieć można ten bełkot.
        • Gość: Matematyk Re: Impreza, sylwester 2013/2014 IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.01.14, 18:42
          Jeśli chodzi o składnie i interpunkcję, to oba posty są sobie podobne.
          • Gość: fac Re: Impreza, sylwester 2013/2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 20:57
            Hehehe, vectra i składnia?
            hehehehehehehehehehe
            błehehehehehehehehehe
            buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa
            • Gość: Ubaw Re: Impreza, sylwester 2013/2014 IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.01.14, 21:21
              hehee, hahahha, hohohohoho
              • Gość: fac Re: Impreza, sylwester 2013/2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.14, 21:41
                nieźle,nieźle!
                Nie napisałaś hahaha przez "ch"
                • Gość: Chacha Re: Impreza, sylwester 2013/2014 IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.01.14, 23:22
                  Coś jeszcze potrafisz trolu z neostrady?
    • Gość: Jurek Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.wieszowanet.pl 29.06.14, 12:15
      Restauracja super,
      menu i ilości są takie jakie zamawia organizator ;-)

Te wszystkie złe opinie to albo konkurencja, która jest ogromna albo osoby, które myślą iż jak organizator zapłaci parę złoty od osoby to od razu wszystkiego ma być full...

Jak godziwie zapłacisz to i masz totalny wypas, pomyślcie dlaczego tak trudno tam o wolne terminy? ;-)

polecam www.kasztanyzabrze.pl

• Gość: Ania w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.14, 10:17
        Niestety, smród z papierosów jest prawdziwy. Byłam tam na innej imprezie niż wesele, ale to palenie przy szatni/toaletach to masakra. Nie dosyć, że smród idzie na salę, "obejmuje" cię w drodze do wc, to wszystkie płaszcze tak przesiąkły tym zapachem, że trzeba było dać do czyszczenia.
      • Gość: Andrzej Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.14, 00:30
        Wielokrotnie korzystałem z Restauracji Pod Kasztanami. Jedzenie smaczne np Kluski Slaskie żeberkami obsluga milą parking na miejscu sale przestronne i klimatyzowane ceny jak na taki lokal uniarkowane, Drozej jak w barze mlecznym taniej jak u innej konkurencji smaczne jak w slaskim domu
        • Gość: Gosc Re: Wesele w restauracji "Pod Kasztanami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.14, 18:19
          To jakis zart:( restauracja brudna,smierdzaca a jedzenie tragedia!czesto jadam w restauracjach ale w gorszej nie bylam!jedzenie bez smaku,nie swieze,smierdzace!a ceny za to cos jak z kosmosu!!!lepiej ja unikac duzym lukiem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka