Gość: chłopak_88 IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.09, 22:13 Znacie jakieś fajne miejsce, gdzie można wybrać się z sympatią na walentynki w naszym "cudownym i pełnym atrakcji" Zabrzu ? Z góry dzięki za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zza_lady Re: Walentynki 08.02.09, 20:08 Mnie zaprosił chłopak do cukierni VAN Helden czy jakośtam w Platanie Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Walentynki 08.02.09, 22:07 a czemu się ograniczać do zabrza? - proponuję coś oryginalnego - np. seans w planetarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipka Re: Walentynki IP: *.gprs.plus.pl 09.02.09, 20:59 A w Planetarium co można robić? Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Walentynki 09.02.09, 21:14 są ciekawe senase - różne do wyboru, poza tym jest ciemno ;) w dodatku można zabłysnąć pomysłem no i inteligencją - chociaż w dzisiejszych czasach to chyba nie imponuje zbytnio dziewczynom, sądząc po tym kto jest uważany za idoli tudzież gwiazdy młodego pokolenia (jola ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 21:23 spijcie się lub kupcie coś w sklepach z dopalaczami i korzystajcie całą noc :) najlepie pokój w Ibisie wynająć i heja :) oczywiście nie rób niespodzianki tylko oficjalnie - ma być hardkorowo i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 22:16 ja stwiedzilem ze wole wydac te 500zl ktore i tak bym w sumie wydal na walentynki i zamiast pojsc do jakiejs super restauracji i innych rozrywek, po prostu kupilem bilety lotnicze do Sztokcholmu za 376zl w dwie strony i lecimy na 5 godzin tam - pozwiedzamy, zjemy i wieczorem w katowicach. Cos innego i na pewno bardziej wartego niz wydanie ich tutaj wsrod tlumow ludzi ktorzy raz w roku biora dziewczyne do kina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak_88 Re: Walentynki IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 22:21 To tak po pierwsze planetarium raczej nie :P jakoś mi ten pomysł nie podchodzi, to raczej powinna być jakaś kameralna kafejka, gdzie można wypić dobrą kawę lub czekoladę, zjeść jakieś ciacho fajne :) No do Sztokholmu to trochę mnie nie stać, mam dopiero niecałe 17 lat :D Pozdrawiam i czekam na propozycje P.S. może być okolica np. Gliwice, ale nie za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.09, 00:25 jesli chcesz pysznej czekolady i dobrej obslugi do tego mimo wszystko "kameralnie" to polecam Ci czekolade z Mt. Blanc - to jest zamknieta za szklem kafejka w silesii - chyba najlepsza czekolada i jej "odmiany" w calej aglomeracji a w dodatku obsluga super! Jesli chcesz blizej - to zostaje Ci pizzeria Tukan chociaz nie wiem czy znajdziesz tam jeszcze wolne miejsca no i Sorrento... Sa jeszcze restauracja Klasyka i Zabrzanski Gosciniec ale ostrzegam ze jest tam dosc drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak_88 Re: Walentynki IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.09, 22:41 Hmm...no właśnie najbardziej boję się tego tłumu... A możesz polecić jakąś dobrą lodziarnię ? ;) Jest jedna na Kończycach, z tym że tam są miejsca do siedzenia tylko na zewnątrz skromnego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej do Johnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 23:10 te, Johny, te 500 zl to ci nie starczy jak sam bus z lotniska do centrum kosztuje tyle co lot samolotem. Z tysiaka minimum musisz liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: do Johnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 09:02 no niestety takie realia, chyba ze umie sie troche pokombinowac i jechac nie busem lotniskowym (cena za dwie osoby w dwie strony okolo 250zl) a zwyklym podmiejskim. 26 (ok.13zl) koron wtedy wychodzi :)ale niestety masz racje jesli by np sie chcialo dodatkowo pojsc do muzeum jakiegos, super restauracji i przy okazji kupic jakies pamiatki to i ten 1000zl to za malo by bylo - takie ceny! Ale sam fakt zeby sobie pospacerowac po uliczkach zabytkowych, zobaczyc port i poczuc mimalnie Skandynawie to juz cos w dodatku "bezcenne" :-0) Odpowiedz Link Zgłoś