Gość: kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 10:53 Gdzie najlepiej kupic opony na lato. prosze o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewka Re: opony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 20:47 Nie na Hermisza... - zwłaszcza jak właściciel otworzył drugi zakład (chyba na Kochanowskiego obok nowej myjni). Teraz "szefem" pod nieobecność właściciela jest tam taki młody cwaniaczek któremu wydaje się że wszystko wie i wszystko umie. Zawsze byli mało przyjaźni dla klientów - brak cierpliwości, wieczny pośpiech właściciela (.... efekt braku orgnizacji), komentarze personelu dot. m.in. celowości stosowania zabezpieczeń na koła (bo to przecież dodatkowa robota dla nich) lub celowości umycia wszystkich zdjetych kół (... bo wg pana zakładacza/śrubkowego "... a po co"), zasłanianie ekranu wyważarki przy "trudniejszych" kołach, znudzone porozumiewawcze spojrzenia pomiędzy pracownikami i w efekcie takich zachowań klient który chce tam zostawić kasę czuje się jak intruz który nie wie czy go ładują w bambuko czy robią sobie z niego żarty. Na pytania pracownicy odpowiadaja niechętnie, a jeżeli już to z miną mędrców którzy z oponiarstwa mają co najmniej doktorat lub habilitację. Przecież ja jako kobieta nie muszę się na tym znać i chyba powinni mi rozwiać wszelkie wątpliwości jażeli jako klient takowe mam. Ja z kolei znam się na innych sprawach o których z kolei oni nie maja (i nie będą) mieć pojęcia. Banda zarozumiałych frustratów - OMIJAĆ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: opony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 21:43 ja kupilem na Paniowkach zadzwon i pytaj-(0-32)2386601 i kom.0601644599 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIER. Re: opony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 11:53 czy pani jest blądynką? bo nawet nie wiesz o czym piszesz kobieto!!! ja tam jestem klientem od 10 lat i dla nich nie ma trudnych kól jako jedyni w miescie potrafią wyważyć kazde koło.MAJĄ SPRZĘT I NIE MAJA Z TYM WIEKSZYCH PROBLEMÓW.MOŻE TO NIE ONI SĄ ZA MĄDRZY TYLKO PANI ZBYT TĘPA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Tylko internet www.ceneo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 18:38 Tam znajdziesz co cie interesuje, minimum 40 zl taniej na sztuce niz w naszych warsztatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: opony IP: 195.200.212.* 17.03.09, 07:26 Ewka może i jest blondynką (na pewno ładną) ale niestety MA RACJĘ. Sprzęt na Hermisza też może i maja dobry (choć już nie najnowszy) ale matole wczytaj się w tresć jej postu i zrozum, że pisze o PEDEJŚCIU DO KLIENTA, które było standardem w latch 70-tych. Trudne koło oczywiście zawsze mozna wywazyć - nawalisz kilogram ciązarków i klient zapłaci - nie pisała że nie wyważają - tylko że zasłaniaja ekran, a ja potwierdzę że robią tak (niektórzy) nawet przy dobrych kołach. Analogicznie wg Twojej logiki ktoś może napisac że najlepszym serwisem TOYOTY w Zabrzu jest JAN-OW-AN - bo jeździ tam i tylko tam np od 12 lat i nie ma porównania że w tym czasie gdzie indziej dużo się zmieniło i tak większośc posiadaczy TOYOT z Zabrza ucieka do Katowic lub Chorzowa. Podpisuję się pod wypowiedzią EWKI - OMIJAJCIE HERMISZA. Odpowiedz Link Zgłoś
wios-na14 Re: opony 02.09.15, 09:51 Mamy przy wózku widłowym opony firmy Prestige Tyres są bardzo wytrzymałe i puki co nic złego się nie dzieje. Ale dręczy mnie pytanie, czy można je oddać do wulkanizacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klama Re: opony IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.09, 00:53 Ewka,zaprzeczam każde twoje zdanie z zawodu jestem sam mechanikiem-obecnie jeżdżę na taxi od może 8 lat klientem warsztatu na Hermisza co do szefa cwaniaczka ,pracuje on tam chyba od początku kiedy poznałem ten warsztat-nie wydaje mi się żeby był jakimś młodym cwaniaczkiem,godnie zastępuje nieobecność właściciela,co do personelu tez nie mam żadnych zastrzeżeń, fachowa obsługa ,dobór dobrych gum da się na nich zarabiać pieniądze,znają się na rzeczy chłopaki ścierwa nie polecają. Służą fachowym doradztwem jeżeli chodzi o mechanikę czy elektronikę ,która tak się zmieniła w nowoczesnych samochodach .Co do sprzętu na warsztacie maja dobry,najlepszy w Zabrzu.polecam warsztat na Hermisza, może ty naprawdę jesteś blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzip Re: opony IP: 195.200.212.* 23.03.09, 07:19 To elektronikę też tam robią.... Zresztą wszyscy wiedzą że taksiarze to też przecież zarozumiałe cwaniaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szefowa Re: opony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 18:07 Prowadzę od lat zakład usługowy na terenie Zabrza i mam do czynienia z klientami. Pani Ewko, może mi pani wierzyć , że tacy klienci jak pani potrafią doprowadzić do frustracji. Nie ma się co dziwić pracownikom jakiegokolwiek zakładu, że różnie reagują na klientów, którzy chcą ich pouczać nie mając pojęcia o danej branży. Stojąc z boku wszystko wydaje się być bardzo łatwe i proste.A faceci droga Ewko nie zawsze reagują tak jak chcemy na trzepotanie rzęsami.... Czasmi przynosi to odwrotny skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kobietka Re: opony IP: 95.160.235.* 30.03.09, 20:33 nie zgodzę się z Tobą Ewo, mnie potraktowali tam bardzo konkretnie i rzeczowo, i w żadnym razie nie czułam się tam skrępowana, mimo że w innych zakładach tego typu to się zdarzało. a że ktoś stracił do Ciebie cierpliwość? wybacz ale jeśli setna osoba danego dnia przyjdzie do twojego miejsca pracy, zada ci setny raz to samo pytanie i na dodatek będzie Ciebie uczyła Twojego fachu to też byś straciła cierpliwość prawda? Ja Hermisza gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: opony IP: 94.254.210.* 30.03.09, 23:01 Nie zgodze sie z tobą , zakład na hermisza to jeden z najlepszych warsztatów oponiarskich w zabrzu. Jeżdże tam od 5 lat i jeszcze nigdy nie miałem tam żadnego problemu z samochodem jak i z ludzmi którzy tam pracują. Goście naprawde znają sie na robocie i z całą pewnością moge polecic ten zakład. A widząc wypowiedzi na forum to chyba z TOBĄ jest jakiś problem a nie z tym warsztatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wazi Re: opony IP: *.zabrze.net.pl 16.03.09, 20:44 w tym miescie sa tylko dwa warsztaty godne polecenia na kończycach i na hermisza/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Re: opony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 21:08 W Konczycach sa ceny z kosmosu, a na Hermisza nie wiem, ale ogolnie konczyce wszystkim odradzam. Sa tam 3 serwisy oponiarskie ale szkoda gadacm w jednym robi jakas uposledzona baba, w drugim handluja autami a w trzecim zeby dojechac to trzeba miec co najmniej jeepa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Re: opony IP: 195.94.210.* 20.03.09, 23:03 Przed Multikinem obokj parku JP II jest warsztat, gdzie robią dobrze i solidnie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: opony IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.03.09, 11:43 nie,nie,nie, moge tego czytac naprawde polecam opony na hermisza solidni ludzie ,sprawdzvie sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt Re: opony IP: *.microchip.3s.pl 31.03.09, 20:47 Nie mam doktoratu w dziedzinie oponiarstwa ale co nieco o branży wiem bo pracuję w niej od kilkunastu lat i zdarzyło się, że przez chwilę miałem serwis ogumienia. Znam też ok. 90% serwisów ogumienia na Śląsku. Nie odważyłbym się nigdy porównać swojej fachowości, do fachowości właściciela serwisu na Hermisza. Raczej, w razie potrzeby zasięgam rady. Olej post Ewki bo niepotrzebnie wyrządziła nim krzywdę. Skorzystaj przekornie z usług tego serwisu a nie będziesz żałował. Jestem bytomianinem i przekładam dwa razy do roku opony w kilku samochodach. Mam możliwość zrobić to bliżej miejsca zamieszkania a jednak jeżdżę do Zabrza i zapewniam, że właściciel serwisu nie jest moją rodziną. Powoduje mną wyłącznie fachowość obsługi i porządny, często kalibrowany sprzęt. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlak_ Re: opony IP: *.za.digi.pl 01.04.09, 11:22 A co sądzicie o zakładzie "Dębica" na rogu Szczęść Boże Mehoffera? Mam wbity kołek w opone i ucieka mi powietrze. Korzystał ktoś z ich usług? Odpowiedz Link Zgłoś
krepelx Re: opony 01.04.09, 23:01 jest ok. szybka i profesjonalna obsługa a dla stałych klientów duże rabaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatak Re: opony IP: *.gprs.plus.pl 03.04.09, 20:28 Stacja Michelina na Wolności tuż przy granicy z Gliwicami. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: opony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 08:18 bladego pojęcia o oponach nie mają. a naprawic to juz katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Re: opony IP: 195.94.210.* 16.04.09, 22:53 To gdzie można kupić tanie opony i założyć je fachowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry chlopak Re: opony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 07:34 polecam hermisza i nowy warsztat na kochanowskiego,natomiast nie polecam warsztatu obok salonu mazdy na maciejowie. Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: opony 11.08.09, 20:51 Jak już piszecie o Maciejowie, to polecam dojechać do końca ul. Wolności. Tam jest budka z oponami. Robią solidnie i można liczyć na poradę fachowca Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Co kogo zachwyca 12.08.09, 21:14 Przecież DOBRY CHLOPAK pisze właśnie o tym warsztacie, że go nie poleca, bo na Maciejowie za salonem Mazdy firmy PRO-MOT jest akurat ta budka z oponami, która ciebie zachwyciła :-) Odpowiedz Link Zgłoś