Dodaj do ulubionych

kosmetyczka w Zabrzu

IP: *.silesia-region.pl 26.05.09, 10:25
bardzo proszę o pomoc, czy możecie polecić dobrą kosmetyczkę w rozsądnej cenie? głównie zależy mi na oczyszczaniu twarzy, maseczki itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.ovh.net 26.05.09, 10:30
      Hmm, znam taką jedną ale nie z Zabrza.
      jest w Rudzie Śląskiej, moje kobiety są zadowolone.
      Jak chcesz to podrzucę tu adres.
      • Gość: ala Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.silesia-region.pl 26.05.09, 10:34
        jasne, będę wdzięczna za namiary :-)
        • 11student Re: kosmetyczka w Zabrzu 28.05.09, 19:20
          nie ma dobrych kosmetyczek ,nie łudżcie się...
    • Gość: aga Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 28.05.09, 19:26
      solarium i kosmetyczka na Hermisza 032 2786959
      • Gość: carlos Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 28.05.09, 19:36
        Własne wągry należy samemu sobie wyciskać.Nie wolno upokarzać kogoś
        (nawet mu za to płacąc)i zmuszać do takiej pracy.
        • Gość: małgosia Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 13:47
          Rybczyk na 3go Maja przy skrzyżowaniu z Lutra
          • basia.chylinska Re: kosmetyczka w Zabrzu 07.06.09, 21:42
            Swietna jest Aga na domkach w zabrzu, robi wszystko od tipsow(zele akryle) po maseczki, depilacje, maniciure, pediciure, i ma przystepne ceny a i robi makijaze ja mialam robiony przez nia na sesje slubna- cudeńko!!!
            Jak ktos by chcial to jej tel to
            Agnieszka 501516784
          • Gość: Lena Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 12:26
            Potwierdzam ze wszech miar, Pani Barbara Rybczyk jest znakomita,
            jeżeli chodzi o pielgnecje buzi z kłopotami, a nie malowanie czy
            bzdety-tipsy, potwierdzam pomoze wyleczy każda dolegliwosc. Osoby z
            problemami skórnymi twarzy wiedzą o co chodzi. A jezeli ktoś tu
            wpirniczy jakiś niskiego lotu komentarz to w....morde!
            • basia.chylinska Re: kosmetyczka w Zabrzu 08.06.09, 14:12
              coś ty taka cięta???!!!
              Pani Agnieszka o której pisałam we wcześniejszym wątku jest świetna w
              pielęgnacji twarzy, sama jestem dobrym przykładem. Ta kosmetyczka ma świetną
              rękę. A i ma jeszcze terapie ujędrniające i wyszczuplajace.
              • Gość: Lena Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 15:36
                Terapia wyszczuplająca twarzy????? doobre :-)
                • marekpiec.zabrze Re: kosmetyczka w Zabrzu 10.06.09, 22:06
                  Dziewczyny, nie zróbice sobie krzywdy :-)
                  • basia.chylinska Re: kosmetyczka w Zabrzu 10.06.09, 23:00
                    hmmm a ja myslalam ze dobra kosmetyczka nie tylko na twarzy sie zna...
                    • Gość: ola Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.83.230.50.16.debacom.pl.e-zabrze.pl 05.07.09, 20:29
                      Ta Pani Agnieszka przyjmuje na domkach ale gdzie konkretnie,mozna
                      wiedziec?
                      • Gość: frania Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.09, 01:52
                        jest jakiś numer do tej pani rybczyk ?
                        • Gość: 1 Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.09, 09:14
                          zdziera na czym się da,naciąga lecz efektów brak
    • Gość: żabka Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: 83.238.216.* 19.07.09, 16:14
      Ja ze swojej strony mogę polecić panie Olę z Luny na Slowackiego.
      Korzystam z ich usług już od kilku lat i raczej nie zmienię.
      namiary na firmę oraz cennik (maja przyzwoite ceny) masz na ich stronce kosmetyka.tk
      • Gość: Netka Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.opera-mini.net 24.07.09, 15:59
        Ja tez odwiedzam panie z luny-salon maja dobrze wyposażony,maja 2 stanowiska zabiegowe,a do tego osobne stanowisko do pedicure co jest u nas rzadkie ale jednak wymagane przez sanepid,do tego wszystko jednorazowe i obsluga doświadczona
    • Gość: pickwik Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.09, 23:26
      Uważajcie na warunki higienicze, bo łatwo złapać brodawczaka albo
      inny syf
    • Gość: ja Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 21:25
      pani basia rybczyk bierze 200 zl za czyszczenie twarzy......
      • Gość: klientka była Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 25.07.09, 09:27
        niestety nigdy nie ma dostępnego w widocznym miejscu cennika,niby Babor a
        zabiegi bardzo odbiegają od autoryzowanego salonu chociażby w Gliwicach,prawie
        nigdy nie udostępnia próbek kosmetyków ,które nakazuje kupić,a są w wysokich cenach,
      • zza_lady Re: kosmetyczka w Zabrzu 27.07.09, 12:51
        Niemożliwe! Aż tyle pieniędzy!
    • Gość: Sylwia Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.215.197.178-internet.zabrze.debacom.pl 15.11.13, 09:45
      Bardzo serdecznie polecam Panią Asie z Kopernika, rozsądne ceny, przyjemna atmosfera, cudowna kobieta, przykłada się do swojej pracy i podchodzi do każdego indywidualnie. Pieniądze są dobrze wydane i widać efety. Zabrze, Keplera 16, New York Beauty Salon Joanna Kozikowska 532 604 983
      • Gość: zadowolona Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.sileman.net.pl 15.11.13, 11:17
        Ja polecam KLUB LADY FIT -Staromoejska 72 , szczegolnie jesli ma sie dziecko ;) na dole mozna je zostawic jest frajda(sala zabaw dla dzieci) na gorze raj dla kobiety solarium , fitnes, tipsy i kosmetyka. Korzystam juz prawie 2 lata i po zabiegi wyszczuplajace lipodermologia ktora bardzo polecam, polecam tez kosmetyke ja korzystam i polecam . Dwie kosmetyczki , miłe i czytste gabinety dobry sprzet wiec ja polecam to !!!
        • Gość: zadowolona Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.ssh.gliwice.pl 27.03.14, 19:51
          ja szczególnie polecam gabinet kosmetyczny na de gaulle'a. od kilku lat chodzę tam do fryzjera - Elnett, i ostatnio dziewczyny otworzyły tam kosmetykę. kosmetyczka wygląda na młodą, ale bardzo milo mnie zaskoczyla. polecam mila atmosfera i fajne zabiegi
          • Gość: ilonaa Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.play-internet.pl 06.08.14, 11:04
            ja rowniez polecam Elnett na ul. de Gaulle'a. kosmetyczka tam swietnie wyksztalcona, doradzi, dobierze zabieg. polecila mi kolezanka i wykupilam zabieg mezterapie mikroiglowa jestem po 4 zabiegu. Nie jest super tanio ale tez nie najdrozej a Pani kosmetolog widac ze zna sie na rzeczy.
            • Gość: Ela Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: 88.156.99.* 09.02.15, 20:01
              A ja na zabiegi mezoterapii chodzę do Cosmovity na Wolności. Polecam bo jestem bardzo zadowolona zarówno z efektów jak i miłej obsługi.
    • Gość: Justys12 Re: kosmetyczka w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.18, 17:12
      Polecam Instytut Kosmetologi Estetycznej DERMETIS - kompleksowe usługi przy użyciu najnowszej technologii, miła atmosfera, przystępne ceny, wykwalifikowane kosmetyczki podchodzą do każdej klientki indywidualnie :) Nr tel: + 48 508 753 040
    • annamaaj123 Re: kosmetyczka w Zabrzu 29.09.22, 16:26
      Polecam oczyszczanie 3 etapowe w salonie Perfect Look Clinic przy ul. Wolności. Koszt w promocji to chyba 70zł, a rabaty mają dosyć często. Zresztą sprawdź sama ich stronę: perfectlook.clinic/gabinety/perfect-look-clinic-zabrze/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka