Dodaj do ulubionych

Wybierz PiS!

20.08.11, 07:37
Otwarła się strona wyborcza naszej partii na którom serdecznie wszystkich zapraszam.

wybierzpis.org.pl/
Pan Prezes Kaczyński będzie tam codziennie wpisywał co zrobi dla Polski i Polaków gdy jego partia zwycięży wybory.
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Wybierz PiS! 20.08.11, 07:40
      www.skubi.net/IV-RP-6.jpg
      • lumpior Re: Wybierz PiS! 20.08.11, 07:41
        i.pinger.pl/pgr169/2fed7d2c0002c6a649a3df2c/kropka+nad+i.jpg
    • atak_bezecny Do tego namawiasz? Wybierz PiSorg...ię? 20.08.11, 07:44

• lionold Re: Otwarła się strona naszej partii. Ale Mieeetek 20.08.11, 09:36
      na KTÓROM, bo jeżeli nas zapraszasz w ogóle "na stronę" to się wal.
    • dystans4 Re: Wybierz PiS! 20.08.11, 09:39
      Bym przeczytał jakieś poezje (heroik...) na ten temat. O Panu Prezesie, jak na kocie Aliku wjeżdża do Belwederu, do Pałacu Prezydenckiego. Bohaterskiej obronie Pałacu przed atakiem lemingów, o którym obrońców ostrzegł alarm podniesiony przez stado gęsi (gęsi?) i wybitnej w tym roli Nelly.
      Dla Artysty Prawdziwego Polaka pole do popisu jest. Warto się starać.
      Życzę sukcesów
      buldog.
    • szwampuch58 Re: Wybierz PiS! 20.08.11, 11:25
      "co zrobi dla Polski i Polaków"
      zniknie?
    • porbs Pytania! 21.08.11, 13:59
      Czy jak tylko Pis dojdzie do władzy będę mógł w końcu poczuć wolność w obrębie własnej osoby i swoich dzieci. Kiedy moja wolność zagraża wolności innych osób zgoda muszę ograniczyć swoją wolność. Co w wypadku kiedy moja wolność i wolność moich dzieci nie wpływa na wolność nikogo innego? Czy pis w takich obszarach będzie zamordystyczny jak cała reszta przez ostatnie lata (łacznie z ...Pisem)? Czy będę mógł w końcu sam zdecydować o tym czy:

a) Ubezpieczyć się
      b) Jeździć w pasach w aucie
      c) Kiedy posłać własne dziecko do szkoły (o ile w ogóle mam chęć posłać)
      d) Moje dziecko w szkole ma mieć pięć Języków Polskich i cztery matematyki i jedną przyrodę czy sześć Przyród i w ogóle na matematyke chodzić nie musi.
      e) Odkładać na emeryturę i ile odkładać na emeryturę i jak odkładać emeryturę

W każdym powyższym przykładzie jak zrobie coś źle to zaszkodzę tylko sobie lub swoim dzieciom. Chce jednak mieć możliwość bycia dużym chłopcem i owe decyzje podejmować sam. Czy PiS nadal będzie chciało wiedzieć lepiej niż ja w powyższych punktach co jest dla mnie dobre? Czy musze być przez rządzących traktowany jak pięcioletnie dziecko?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka