zykfryd_kielbasa 25.01.13, 20:00 Za ile dni Uwierz w pasach? I żadnych chwytów poniżej pasa przyśpieszających jak ostatnio. Za ile sam się spali? wpisujcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiss_me_ass Re: Zakłady 25.01.13, 20:06 ja w pasach nigdy nie byłem, a bym się z tobą założył ale coś mi mówi że jesteś bezrobotny i na gazecie spędzasz pół życia więc z czego mi zapłacisz lub czym? puszek nie przyjmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zykfryd_kielbasa Re: Zakłady 25.01.13, 20:10 no ale tylko pół, a nie całe jak ty więc się nie martw nigdy nie byłeś, nigdy nie stalkingowałeś. czyli co wszystko zmyślenia jak to że jesteś milionerem? Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_me_ass Re: Zakłady 25.01.13, 20:15 zawsze byłem milionerem !!! przynajmniej puszek nie muszę zbierać a ja ciebie telara stalkinguje? a kogo stalkingowałem? ex.mile? Odpowiedz Link Zgłoś
zykfryd_kielbasa Re: Zakłady 25.01.13, 20:21 dobrze wiesz kogo. teraz to tylko dales sie podpuscic pani ditcie, ktora resentymenty wobec szczura ma. bo ja ci nie daje mocy sprawczych w tym stadzie w odroznieniu od kolegi goscia. ty tylko na tym tracisz. ona ma swoj interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakłady Re: Zakłady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 20:16 przecież on te pasy wymyśla. Jestem w pasach, piszę do was będąc w pasach. a za dwie godziny wychodzi taki sam ozdrowiały Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Zakłady 25.01.13, 20:32 <teraz to tylko dales sie podpuscic pani ditcie, ktora resentymenty wobec szczura ma> A mam bo pominąwszy te panie mściwe-"litościwe" z wyższych sfer to kupę fajnych ludzi na szczurze było. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Zakłady 25.01.13, 20:37 A było. Żadnej kiełbasy tam nie widziałam, ale Elena Cyganka była, jeśli imion nie pomyliłam, cyniczny, inteligentny wet, i to chyba jedyny mężczyzna tam był, gdy czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Zakłady 25.01.13, 21:36 Ona ,ta elena cyganka piękną melodię dostała od tego człowiek jaguara ale nie mogę jej znależć.O wilkach,Wolven czy coś? Możesz mi poszukać Szpile ??? Help bo lubie tę piosenkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Zakłady 25.01.13, 21:43 Będę szukała. Póki co, to chyba na czasie? Wolf sounds Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_me_ass Re: Zakłady 25.01.13, 21:43 a na tym mogę pisać??? musze zmienić bo nie będę miał takiego brzydkiego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Zakłady 25.01.13, 21:46 każdy Twój nick jest zajebiaszczy, jak mówi słodka Madau :) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.vinci Re: Zakłady 25.01.13, 21:50 o ten jak mi znowu gazeta hasła nie spapra:) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.vinci Re: Zakłady 25.01.13, 22:07 Gość portalu: zakłady napisał(a): > przecież on te pasy wymyśla. > > Jestem w pasach, piszę do was będąc w pasach. > > > a za dwie godziny wychodzi taki sam ozdrowiały uświadomie ciebie kolego, czy wymyślam czy nie ty tego nie będziesz wiedział, wiedzą natomiast osoby z którymi piszę ponieważ nie wszystkie mają ze mną kontakt telefoniczny kontaktuję się i przedstawiam niektóre sprawy gdzieś indziej a wy towarzyszu czy towarzyszko możecie sobie gdybać co jest fikcją a co prawdą.Jak to się mówi naiwniacy łykają wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś