19.11.12, 01:38
Kiedy w czerwcu miałem takzwaną psychozę( odmienny stan świadomości) Często jeździłem samochodem wieczorami a właściwie szalałem, na liczniku średnia 200, wiedziałem że mogę bo pisałem o tym kiedy była policja prze demną,lub jakiś radiowóz w pobliżu w radiu słyszałem syrenę policyjną w tle muzyki i zwalniałem po czym znowu przyspieszałem kiedy ich minełem:) czułem się wolny jak ptak nie do złapania a przy tym leciała zawsze moja ulubiona piosenka:)
www.youtube.com/watch?v=k4xjSzOX6PM
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Psychoza 19.11.12, 01:50
      Tzn wiedziałem że gdzieś jest policja ale nie wiedziałem gdzie, czasem pewnie tajniacy bo nie widziałem oznakowanych a z kolei w dzień na maxxie zawsze wiedziałem gdzie stoja z radarem bo mi w radiu wyskakiwał napis MANDAT, no i widzicie teraz czemu nazywam ten stan odmienna świadomością.
      • uwierz_w_to Re: Psychoza 19.11.12, 01:51
        tzn. na maxie lub innej stacji zależy czego słuchałem:)
        • uwierz_w_to Re: Psychoza 19.11.12, 01:54
          Co jeszcze czułem,jeździłem extremalnie dosłownie na granicy mozliwości, ale tylko kiedy nie stważałem zagorożenia innym, wiedziałem że nie zginę, że nie teraz że to mi nie jest pisane,dosłownie to czułem.
          • uwierz_w_to Re: Psychoza 19.11.12, 01:55
            aha i dwa razy mi toważyszyły taznwane UFO raz w dzień a raz w nocy:)
            • uwierz_w_to Re: Psychoza 19.11.12, 02:01
              Były też akcje przejedźam koło komisariatu oczywiście zwalniam i wiadomo wsześniej syreny w radiu po czym prze demnie wyjeżdża passat i jedzie wolno ja za nim nie przyspieszam i w tym momęcie speeker w radiu mówi do mnie ze śmiechem cos w tym stylu No tak z Policja nie ma żartów, jadę dalej śmigam znowu ostro ale dogonił mnie jakis samochód na lewym pasie i w tym momęcie znowu seeker w radiu patrz na lewo:) no za cholerę nie potrafię tego wytłumaczyć:)
              • uwierz_w_to Re: Psychoza 19.11.12, 02:03
                nie to było speeker do mnie uwaga na lewo.
                • ditta12 Re: Psychoza 19.11.12, 14:28
                  Po co to piszesz.I tak Ci nikt nie uwierzy kto tego sam nie doświadczył na własnej skórze.To jak groch o ścianę.
                  Cokolwiek byś nie napisał to okazuje się ze jest nie o schizofrenii...............
                  www.youtube.com/watch?v=cq2paBCLSSc
                  .........powiesz mi że to obciach ze mam schizofrenię............
                  itd.
                  • uwierz_w_to Re: Psychoza 19.11.12, 15:30
                    Nie muszą wierzyć:) piszę bo chcę:) a czy ktoś powie czy to schizofrenia czy nie mnie to ryra:)
                    • ditta12 Re: Psychoza 19.11.12, 15:53
                      uwierz_w_to napisał:
                      <a czy ktoś powie czy to schizofrenia czy ni
                      > e mnie to ryra:)>
                      Dla mnie jest o psychozie i doznaniach w niej bo mam podobnie gdy spiker w radio do mnie mówi(nie wiem czemu tak słyszę)i to ma sens gdy mówi.Tak odbieram.Podobnie jak Ty.Wtedy inaczej nie mogę słyszeć bo jak niby mam to wyłączyć?Są jednak tacy dla których jest to powód do śmiechu. Pytanie, co ja tutaj robię.
                      • uwierz_w_to Re: Psychoza 19.11.12, 20:12
                        No tak ditta żeby tylko speeker mówił,tak sobie ale on mówił a ja to widziałem, np: uważaj na lewo samochód, noc pusta ulica a po lewej mnie dogania,takich numerów było sporo.Zresztą jak wytłumaczyć syreny w radiu?, wiem że coś z ta świadomością się dzieje ale co?, nie potrafie tego wyjaśnić bo jak? nie czytałem ani nie słyszałem o podobnym przypadku, albo w radiu wyskakuje napis mandat,jdę a 200 metrów dalej stoją z raderem no cyrk.
                        • uwierz_w_to Re: Psychoza 19.11.12, 20:13
                          Pamiętam ja do żony policja będzie stała i stała a ona skąd wiesz:), tak nie raz było w trasie, nie mówiąc o syrenach i radiowozach zapraz pojawiających się.
                          • ditta12 Re: Psychoza 19.11.12, 20:22
                            Bo to wszystko tak bardzo do siebie pasuje,tak "dzieje się na jawie" ze trudno uwierzyć że może być psikusem mózgu.Czemu nawet muzyka odnosi się do mnie?Nie potrafię tego ubrać w słowa ale mam wewnętrzne przekonanie i przymus takiego przekonania bo zaraz dzieje się coś co jeszcze bardziej mnie w to wkręca.Duchy.
                            • uwierz_w_to Re: Psychoza 20.11.12, 00:06
                              ditta12 napisała:

> Bo to wszystko tak bardzo do siebie pasuje,tak "dzieje się na jawie" ze trudno
                              > uwierzyć że może być psikusem mózgu.Czemu nawet muzyka odnosi się do mnie?Nie p
                              > otrafię tego ubrać w słowa ale mam wewnętrzne przekonanie i przymus takiego prz
                              > ekonania bo zaraz dzieje się coś co jeszcze bardziej mnie w to wkręca.Duchy.

Ditta to nie psikus mózgu:) żeby to były przesłyszenia przewidzenia ale nie na jawie i namacalne.
                              Ja się zastanawiam tylko dlaczego jak i kto to robi,czy my tu na tej ziemi jesteśmy na różnych poziomach świadomości? jak 4 gęstość czy 5 a może 6, nie doszedłem jeszcze do tego ale to kwestia czasu.
                              • ditta12 Re: Psychoza 20.11.12, 12:39
                                <żeby to były przesłyszenia przewidzenia ale nie na jawie i namacalne.>
                                Tu się z Tobą zgodzę.To wręcz namacalne co się wtedy dzieje.
    • Gość: gosciu Re: Psychoza IP: *.tktelekom.pl 20.11.12, 14:38
      Re: nazewnictwo:)
      uwierz_w_to 05.11.12, 17:11 Odpowiedz
      lakier na mordzie i parchy wymalowane smierdzące na czerwono,zdejmie skarpety przepocone a tam czerwone paznokcie spocone.:)
      • uwierz_w_to Re: Psychoza 20.11.12, 14:41
        No ditta to spokojnie czuć, co się dzieje a teraz jeszcze ten zamachowiec.
        • ditta12 Re: Psychoza 20.11.12, 14:42
          Bombowy gościu,no nie? :D:D:D
      • Gość: go Re: Psychoza IP: *.tktelekom.pl 20.11.12, 14:42

varna771 06.11.12, 17:14 Odpowiedz
        marian_poryp napisał:

> Ty Varna chyba lubisz poezje
        > ja kocham
        > prawie tak samo jak kocham
        > zwierza czlowieczego
        > od kotow wole psa ale
        > wyscielam im miserczki zima
        > z karma i to nie tania jakas
        > tylko dobra na kocie nerki
        > Zwierzeta nam pokazuje
        > gdzie jestesmy w tym wszechswiexcie
        > mnie to koi bardzo
        Oj tak lubię, nawet bardzo:) zwierzęta również lubię, a psy kocham! mam sznaucera średniego Aarona, jest mądry za Panią:)

uwierz_w_to 07.11.12, 02:24 Odpowiedz
        średni sznacerek w sam raz do ujeżdżania:), święto zmarłych ulubiony dzień nekrofilia i te sparwy hłe hłe....

uwierz_w_to 07.11.12, 02:26 Odpowiedz
        ale luja dalajlama hłe hłe hłe....
        uwierz_w_to 07.11.12, 02:30 Odpowiedz
        .....nynynynynynyny struna się napina komuś puszczą nerwy trla lalalala....hłe hłe hłe.

uwierz_w_to 07.11.12, 02:32 Odpowiedz
        dzyndzylicha piździcha, panie lekarzu jestem niewyżyta seksualnie mążmnie nie zapsakaja, to konia se pani kup hłe hłe hłe.

uwierz_w_to 07.11.12, 02:35 Odpowiedz
        paenie lekarzu koń tez mnie nie zaspakaja, to już nie wiem pini co do radzić, weś pani z brędzlochą po ulicach na golasa lataj.

Re: nazewnictwo:)IP: *.dynamic.chello.pl
        Gość: paj-hi-wo 15.11.12, 15:12 Odpowiedz
        uwierz_w_to napisał:

> paenie lekarzu koń tez mnie nie zaspakaja, to już nie wiem pini co do radzić, w
        > eś pani z brędzlochą po ulicach na golasa lataj.

Ale to inteligentne i dowcipne. Bardzo się nadaje na forum dla chorych na schizofrenie.

Gość: paj-hi-wo 14.11.12, 14:26 Odpowiedz
        uwierz_w_to napisał:

> średni sznacerek w sam raz do ujeżdżania:), święto zmarłych ulubiony dzień nek
        > rofilia i te sparwy hłe hłe....

Widac, że dobrze znasz się na seksie ze sznaucerkami. Do tego na nekrofilii. Ty naprawde jestes znawcą od wszystkiego, od religii, konca świata, seksu ze zwierzętami, zwłokami i seksu z wieloma penisami na raz. Ale powiem jak Varna, ze fuj ! Na wymioty się zbiera gdy się czyta twoje wynurzenia.

Gość: paj-hi-wo 18.11.12, 13:32 Odpowiedz
        varna771 napisała: > Oj tak lubię, nawet bardzo:) zwierzęta również lubię, a psy kocham! mam sznauce
        > ra średniego Aarona, jest mądry za Panią:)

Ja mam psa mieszanego ale jest ogromny. To chyba dog pomieszany z jakimś innym duzym. Był wziety z ulicy gdy mial pare miesiecy. Teraz jest taki ładny choc to kundel, że na ulicy wciaż mnie o niego pytają.

varna771 18.11.12, 14:04 Odpowiedz
        Gość portalu: paj-hi-wo napisał(a):

> varna771 napisała: > Oj tak lubię, nawet bardzo:) zwierzęta również lubię,
        > a psy kocham! mam sznauce
        > > ra średniego Aarona, jest mądry za Panią:)
        >
        > Ja mam psa mieszanego ale jest ogromny. To chyba dog pomieszany z jakimś innym
        > duzym. Był wziety z ulicy gdy mial pare miesiecy. Teraz jest taki ładny choc to
        > kundel, że na ulicy wciaż mnie o niego pytają.
        A to się chwali, że przygarnąłeś psa z ulicy... ludzie podpytują o psa czyli świadczy, że zadbany i dostojny jest zapewne:) mój staruszek ma już 15 lat nie słyszy, ale węch ma bardzo dobry. Teraz na dniach pojadę z nim do fryzjera.

Gość: paj-hi-wo 18.11.12, 14:42 Odpowiedz
        Z psem do fryzjera chodzisz ? Czy trzeba mu włosy skracać ? Psom nie rosną tak jak ludziom to po co ? Mój Bambo ma czarne włosy ale troche dłuzsze niż dogi. Takie jakby u wilczura . Ludzie się o niego pytają, bo jest bardzo duzy, ale dostojny to nie, bo ma 2 lata i jak szczeniak wciąż biega, do każdego sie łasi. Jest bardzo wesoły.
        • ditta12 Re: Psychoza 20.11.12, 14:43
          Kochany!Ty nam wszystko poodnawiasz?Dzięki a już myślałam że moje wypociny w niwecz poszły :D
          • uwierz_w_to Re: Psychoza 20.11.12, 14:46
            ditta12 napisała:

> Kochany!Ty nam wszystko poodnawiasz?Dzięki a już myślałam że moje wypociny w ni
            > wecz poszły :D

hehehe:)
          • Gość: gosciunio Re: Psychoza IP: *.tktelekom.pl 20.11.12, 14:48
            Tak Diciu zrobię co będę mógł. Niech wszystko co jest cenne będzie na swym miejscu.
        • Gość: gosti Re: Psychoza IP: *.tktelekom.pl 20.11.12, 14:45
          varna771 18.11.12, 15:57 Odpowiedz

> Z psem do fryzjera chodzisz ? Czy trzeba mu włosy skracać ? Psom nie rosną tak
          > jak ludziom to po co ?
          Mój Aruś jak ma za długą sierść to wówczas chodzi sfilcowany, dlatego od 14 lat jeżdzę z nim do fryzjera, teraz bedzie miał fryzure zimową trochę dłuższą od letniej. Kilka dni temu zorganizowałam w firmie, w której pracuje zbiórkę karmy dla psów, naprawde pracownicy dopisali, ludzie sa dobrzy:) jutro karma zostanie przekazana schronisku dla psów niedaleko przedsiębiorstwa w którym jestem zatrudniona:)
          Gość: paj-hi-wo 18.11.12, 16:17 Odpowiedz
          varna771 napisała:
          > Mój Aruś jak ma za długą sierść to wówczas chodzi sfilcowany, dlatego od 14 lat
          > jeżdzę z nim do fryzjera, teraz bedzie miał fryzure zimową trochę dłuższą od l
          > etniej. Kilka dni temu zorganizowałam w firmie, w której pracuje zbiórkę karmy
          > dla psów, naprawde pracownicy dopisali, ludzie sa dobrzy:) jutro karma zostani
          > e przekazana schronisku dla psów niedaleko przedsiębiorstwa w którym jestem zat
          > rudniona:)

Chyba wiem o co chodzi. Takie jakby dredy sie psu robią z sierści i strąki jakby wiszą ? A twój pies lubi chodzic do fryzjera ? Ja nie mam jak zorganizowac takiej zbiórki ale 2 razy na zime woziłem do schroniska ciuchy, kołdry, koce stare. Wzialem je od sasiadow i wyciagnałem od dwóch ciotek, bo jedna cały pawlacz miala zapakowany a druga w tapczanie stare niepotrzebne kołdry trzymala. A teraz jeszcze zobaczylem na forum depresja , tam gdzie nick uwierz-w- to ludzi wygania stąd linki do strony, gdzie sie klika na karmę dla zwierząt i tam będę klikać. Ten marian-poryp chyba napisal, że zwierzęta mają wpływ kojący i to jest prawda.
          varna771 18.11.12, 16:26 Odpowiedz
          >
          > Chyba wiem o co chodzi. Takie jakby dredy sie psu robią z sierści i strąki jakb
          > y wiszą ? A twój pies lubi chodzic do fryzjera ?
          otóż to! mój pies nienawidzi fryzjera, jak dojeżdzam z nim na osiedle, w którym mieści się salon dla psów zaczyna skomleć , czasami tak jakby małe dziecko płakało:(( tez mi się chce płakać jak to słysze, ale to dla jego dobra . Psisko karmione jest psim jedzeniem, ale po wyjsciu od fryzjera kupuje mu pączka w cukierni, wiem , że nie dobrze robię, ale to tak dla zgody zeby nie miał fochów...

Gość: paj-hi-wo 14.11.12, 14:21 Odpowiedz
          uwierz_w_to napisał:

> takie parchy przepocone wymalowane to ma ta co bzykać sie lubio z każdym bo mąż
          > ja niezadawala:D, no ale duzo lubi mieć kutasów w dupie.

Znasz się na wielu "kutasach w dupie" nicku uwierz-w-to ? Bogate masz doswiadczenia.

Re: nazewnictwo:)IP: *.tktelekom.pl
          Gość: gosc 16.11.12, 15:50 Odpowiedz
          Niektórzy myśla, że choroba i pijaństwo może tłumaczyć zwykłe chamstwo.
          Re: nazewnictwo:)IP: *.metrolink.pl
          Gość: toytoy 16.11.12, 16:01 Odpowiedz
          zamknij się świnio i wypad z powrotem na swoje forum szczura:)
          Gość: paj-hi-wo 18.11.12, 00:02 Odpowiedz
          Większej świni niz ty uwierz-w-to, to by trzeba ze świecą szukać. A to nie jest twoje forum prywatne, żebys decydował kto tu ma pisać. Wyrzucać to możesz śmieci ze swojego domu.
          ditta12 18.11.12, 10:41 Odpowiedz
          :D:D:D Piana ci z pyska wycieka?Nie nerwyjsa ,koleś albo idź do lekarza bo masz ostrą fazę.
          Gość: paj-hi-wo 18.11.12, 13:40 Odpowiedz
          Odczep się kobito ode mnie. Co ty sobą reprezentujesz wogole ? Jakis P. cie wyrzuca to od razu lecisz do drugiego do mskaq. Ten cie też wyrzuca i już masz nastepnego Mareczka, a matka do szpitala cie daje bo uciekasz z domu i pijesz. To ile ty masz lat
          że tak sie zachowujesz jak gó...ara ?
          • Gość: gosc Re: Psychoza IP: *.tktelekom.pl 20.11.12, 14:51
            ditta12 18.11.12, 13:48 Odpowiedz

> Odczep się kobito ode mnie. Co ty sobą reprezentujesz wogole ? Jakis P. cie wyr
            > zuca to od razu lecisz do drugiego do mskaq. Ten cie też wyrzuca i już masz nas
            > tepnego Mareczka, a matka do szpitala cie daje bo uciekasz z domu i pijesz. To
            > ile ty masz lat
            > że tak sie zachowujesz jak gó...ara ?>

O!Widzę że uważnie śledzisz moje losy.Nie wiem kto zacz Mareczek,wybacz.Latam gdzie chcę,robię co chcę i fajnie mi z tym,do twarzy.
            Lat mam tyle ile mi się podoba,jak myślisz?Czy ty w ogóle myślisz?
            Piszesz na tym forum no to ja też sobie piszę.Wolno tobie i mi wolno.Nie wiem o co ci chodzi że tak się pienisz mocno.
            uwierz_w_to 18.11.12, 14:51 Odpowiedz
            Ditta olej ją kasuj wszystkie posty zgłaszaj do kasacji, niech wpierd... na swojego szczura latawica.
            uwierz_w_to 18.11.12, 14:57 Odpowiedz
            Zgłoś to ditta moderacji, jak to będzie kolejny raz to bana dostanie,pomimo tego że nie jest zalogowany sa skrypty i karta sieciowa jest rejestrowana z ip:P) bana wyłapie, ja na twoim jestcu bym to olał widzisz jak prubuje mnie prowokować,po mnie to spływa jak po kaczce:0
            uwierz_w_to 18.11.12, 15:00 Odpowiedz
            Po cholerę ditta ty się odzywasz do niego bo już mnie wkurzyłaś, olej i tyle, po hugo mu radochę sprawiasz? wiesz co co wpieni to że go olewać będziesz:):):) dobra zabawa jest wtedy koleś produkuje a ty piszesz obok:) hłe hłe hłe
            Gość: paj-hi-wo 18.11.12, 15:04 Odpowiedz
            Ja sie nie pienię. Przeciez to ty się chamska jestes a nie ja. Ja ci nie mowie o twoim pysku i ślinieniu się. To nie ja do pomocnikboga powiedziałem że
            Szkoda ze twa matka moherowych gaci nie wy.........a w czas.To i owo by się jej nie przegrzało i nie poczęła by idioty forumowego co tu wpada co i raz pod zmienionym nickiem aby się popisać.
            To ty tak powiedziałaś i dlatego widać, że sama sie pienisz i jesteś wulgarna jak nick uwierz-w-to, a wmawiasz, ze ja się pienię.
            Re: nazewnictwo:)IP: *.metrolink.pl
            Gość: olga_w_ogrodzie 18.11.12, 15:07 Odpowiedz
            Wracaj na szczura złociutki bom browara właśnie obalała i jakoś tak posmutniałam,bo brędzlatorka mi padła.
            Gość: paj-hi-wo 18.11.12, 15:38 Odpowiedz
            Gość portalu: olga_w_ogrodzie napisał(a):

> Wracaj na szczura złociutki bom browara właśnie obalała i jakoś tak posmutniała
            > m,bo brędzlatorka mi padła.

Brędzlatorka ? Tak samo gadasz jak nick uwierz-w-to i z tego samego serwera piszesz co toy-toy. Ty nie jestes naprawde olga-w-ogrodzie bo ja juz zobaczyłem co to za nick olga-w-ogrodzie. Ty jestes uwierz-w-to. Ciekawe co na podszywanie sie pod kogos powie administracja i moderacja.
            izek71 18.11.12, 17:35 Odpowiedz
            Uwierz_w_to, ale ty szalejesz za Olgą. Kiedyś kłamałeś, że ona do Ciebie pisze maile, potem jej miłośc wyznawałeś a teraz się pod nią podszywasz ? A ona do Ciebie ani słowa i już nie wiesz co robić ? Ja Ci doradzę, byś zaczął leki brać zamiast marihuany i picia wódki.
            ditta12 18.11.12, 15:25 Odpowiedz
            paj-hi-wo napisał(a)
            <a wmawiasz, ze ja się pienię.>

Nie muszę ci wmawiać :D,aż kipisz już.
            Tak ładnie napisałeś(aś)do Varny że sobie pomyślałam że ci przeszło i zaczynasz z sensem pisać na tym forum które jest redakcyjne a nie jakieś nasze prywatne jak wiesz i ja nie mam zamiaru nic zapodawać do wykasowania bo lubię gdy wszystko można sobie poczytać(po to jest redakcyjne a nie prywatne,trudniej zbanować kogoś).
            A tak na marginesie.Ty i pomocnik boga to ta sama osoba?
            Gość: paj-hi-wo 18.11.12, 15:47 Odpowiedz
            ditta12 napisała:

>
            > Nie muszę ci wmawiać :D,aż kipisz już.

To ty i uwierz-w-to chamsko rzucacie sie na ludzi a nie ja. Ja pisze po tym, co tu przeczytałem.
            > Tak ładnie napisałeś(aś)do Varny
            Nie napisałem ładnie tylko normalnie. Varna jak widać kocha zwierzeta jak marian-poryp i ja oraz nie jest chamką. Tego nie mozna powiedziec o nicku uwierz-w-to który kiedy Varna napisała o psie odpowiedział jej że sie fajnie psa ujeżdza. Nick pomocnikboga i mój łatwo porównać patrząc na serwery które sa inne. Ale dobrze ze on pokazał jakie chamstwo robisz i mu opowiadasz o niewypranych gaciach jego matki. Dobrze, bo widze czemu tak pasujecie sobie z uwierz-w-to. I z taka wulgarna kobita jak ty to tu nie
            • Gość: gosc Re: Psychoza IP: *.tktelekom.pl 20.11.12, 14:52
              Gość: paj-hi-wo 18.11.12, 15:47 Odpowiedz
              ditta12 napisała:

>
              > Nie muszę ci wmawiać :D,aż kipisz już.

To ty i uwierz-w-to chamsko rzucacie sie na ludzi a nie ja. Ja pisze po tym, co tu przeczytałem.
              > Tak ładnie napisałeś(aś)do Varny
              Nie napisałem ładnie tylko normalnie. Varna jak widać kocha zwierzeta jak marian-poryp i ja oraz nie jest chamką. Tego nie mozna powiedziec o nicku uwierz-w-to który kiedy Varna napisała o psie odpowiedział jej że sie fajnie psa ujeżdza. Nick pomocnikboga i mój łatwo porównać patrząc na serwery które sa inne. Ale dobrze ze on pokazał jakie chamstwo robisz i mu opowiadasz o niewypranych gaciach jego matki. Dobrze, bo widze czemu tak pasujecie sobie z uwierz-w-to. I z taka wulgarna kobita jak ty to tu nie chcę mieć nic wspólnego.
              ditta12 18.11.12, 16:19 Odpowiedz
              pomocnikboga napisał:
              <ciekawa odmiana odkrec antenke albo wyp...l beret z antenka >
              To cię nie zaciekawiło że tak do mnie napisał bez przyczyny?Zastanawiające.
              lubię zwierzęta podobnie jak Varna i inni,potrafię czytać o czym piszą inni,sama to oceniam i nie potrzebuję pomagierów.
              varna771 18.11.12, 16:36 Odpowiedz
              > lubię zwierzęta podobnie jak Varna i inni,potrafię czytać o czym piszą inni,sam
              > a to oceniam i nie potrzebuję pomagierów.

Ditto, ale przyznaj, że nie było to grzeczne co napisał uwierz_w_to , było to wręcz chamskie!!
              Są osoby, które nie sa w stanie mnie obrazić i własnie do nich zalicza sie uwierz! Na tym forum piszę już kilka lat z przerwami, ale tylko paj-hi-wo zareagował na eskalację podłości wobec mojej osoby i za to Mu DZiękuję:)
              ditta12 18.11.12, 16:40 Odpowiedz
              Przyznaję Varno że Uwierz nie powinien był napisać tego co napisał pod Twoim postem.

Re: nazewnictwo:)IP: *.internetdsl.tpnet.pl
              Gość: izek71 18.11.12, 17:10 Odpowiedz

varna771 napisała:

> Ditto, ale przyznaj, że nie było to grzeczne co napisał uwierz_w_to , było to w
              > ręcz chamskie!!

Rzadko tu bywam, choć też z przerwami pisałam na starej schzofrenii bardzo długo. Ale wolę mieć tutaj inny nick, bo dość już świństw napisał pod moim adresem Uwierz_w_to czyli dawniej Snaki i pełno innych nicków jeszcze miał. Przeczytałam jak się do Ciebie odezwał i stwierdzam, że to było obrzydliwe. Właśnie przez takie zachowania Snakiego i Ditty nie chce mi się tu pisać.
              izek71 18.11.12, 17:04 Odpowiedz
              ditta12 napisała:

> pomocnikboga napisał:
              > <ciekawa odmiana odkrec antenke albo wyp...l beret z antenka >
              > To cię nie zaciekawiło że tak do mnie napisał bez przyczyny?

Chyba nie bez przyczyny. A porównać odzywanie się do ludzi Twoje i Uwierz_w_to to ten Pomocnik Boga wcale nie obraził Cię.
              ditta12 18.11.12, 17:41 Odpowiedz
              izek 71 napisała:

> Chyba nie bez przyczyny. A porównać odzywanie się do ludzi Twoje i Uwierz_w_to
              > to ten Pomocnik Boga wcale nie obraził Cię.

A tobie o co chodzi że tak znienacka mnie napadasz,a?Ja nie pamiętam żebym kiedykolwiek się na ciebie natknęła dziwna istoto.Może ty pomocnica boża?

Gość: paj-hi-wo 18.11.12, 15:16 Odpowiedz
              ditta12 napisała:

> O!Widzę że uważnie śledzisz moje losy.Nie wiem kto zacz Mareczek,wybacz.Latam g
              > dzie chcę,robię co chcę i fajnie mi z tym,do twarzy.
              > Lat mam tyle ile mi się podoba,jak myślisz?Czy ty w ogóle myślisz?
              > Piszesz na tym forum no to ja też sobie piszę.Wolno tobie i mi wolno.Nie wiem o
              > co ci chodzi że tak się pienisz mocno.

Twoje losy mnie zaciekawiły gdy zobaczyłem jaka jestes dla ludzi wulgarna i jak ci pasują erotomanskie posty uwierz-w-to. Bo to rzadko sie spotyka, ze kobiecie sie podobają posty o kutasach w dupie i seksie ze zwierzetami. A gdy przeczytalem że córke masz chyba dorosłą, to więc i sama nie jesteś młoda to zdziwilem sie ze dorosła kobita takie rzeczy pisze i popiera tego uwierz-w-to. A lat nie masz tyle, ile ci sie podoba. Nikt nie ma ile chce ale tyle ile ma.

uwierz_w_to 18.11.12, 15:27 Odpowiedz
              No Paj-hi-wo dajesz cwaniaczku śliny w gebie zabrakło:)
              ditta12 18.11.12, 15:29 Odpowiedz
              paj-hi- wo napisał(a):
              A lat nie
              > masz tyle, ile ci sie podoba. Nikt nie ma ile chce ale tyle ile ma.>

Napisałam też że jestem z Syriusza ale nie wiem czy już w swoim zapale do tego dotarłeś to jak widzisz mogę mieć tyle lat ile chcę i dorosłą córkę :D
          • ditta12 Re: Psychoza 20.11.12, 14:51
            <Tak Diciu zrobię co będę mógł. Niech wszystko co jest cenne będzie na swym miejscu.>

No i bardzo dobrze gościuniu,rób se,rób.Mnie tam wszystko jedno ale nie wiem jak izek na to zareaguje,może znów donieść do moderatora albo na szczura albo licho wie :D
            • uwierz_w_to Re: Psychoza 20.11.12, 14:54
              Ditta to niedługo poleci:D
              • gostek1919 Re: Psychoza 20.11.12, 15:34
                Chyba nie będziesz donosił bohaterski Uwierz_w_to/Snaki ? Przecież forum musi być bez cenzury i to jest Twoje forum. Ty tu rządzisz. Nie wolno wycinać Twoich postów.

varna771 06.11.12, 17:14 Odpowiedz
                marian_poryp napisał:

> Ty Varna chyba lubisz poezje
                > ja kocham
                > prawie tak samo jak kocham
                > zwierza czlowieczego
                > od kotow wole psa ale
                > wyscielam im miserczki zima
                > z karma i to nie tania jakas
                > tylko dobra na kocie nerki
                > Zwierzeta nam pokazuje
                > gdzie jestesmy w tym wszechswiexcie
                > mnie to koi bardzo
                Oj tak lubię, nawet bardzo:) zwierzęta również lubię, a psy kocham! mam sznaucera średniego Aarona, jest mądry za Panią:)
                uwierz_w_to 07.11.12, 02:24 Odpowiedz
                średni sznacerek w sam raz do ujeżdżania:), święto zmarłych ulubiony dzień nekrofilia i te sparwy hłe hłe....
                uwierz_w_to 07.11.12, 02:26 Odpowiedz
                ale luja dalajlama hłe hłe hłe....
                uwierz_w_to 07.11.12, 02:30 Odpowiedz
                .....nynynynynynyny struna się napina komuś puszczą nerwy trla lalalala....hłe hłe hłe.
                uwierz_w_to 07.11.12, 02:32 Odpowiedz
                dzyndzylicha piździcha, panie lekarzu jestem niewyżyta seksualnie mążmnie nie zapsakaja, to konia se pani kup hłe hłe hłe.
                uwierz_w_to 07.11.12, 02:35 Odpowiedz
                paenie lekarzu koń tez mnie nie zaspakaja, to już nie wiem pini co do radzić, weś pani z brędzlochą po ulicach na golasa lataj.
    • nowaqadam Re: Psychoza 11.03.23, 19:00
      Warto dokładnie wiedzieć z czym ma się do czynienia, na tej stronie psychozy.pl/ można sporo poczytać na temat psychoz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka