Gość: meg22 IP: *.smrw.lodz.pl 29.03.10, 00:09 Jak długo trwały u Was remisje? Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arleta78 Re: Przerwa IP: 212.129.94.* 29.03.10, 15:02 Ja nie miałam reemisji od 5 lat,czyli od czasu kiedy pojawiły się pierwsze bóle migrenowe.Natomiast od okolo roku glowa boli mnie prawie codziennie z wiekszym natężeniem podczas owulacji i miesiaczki.Tak wiec nie jest zbyt wesoło !!! Jak juz wczesniej pisałam obecnie zaczełam leczyc moje "zwariowane" hormony i jak narazie cisza...oby nie przed burzą... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kozzy82 Re: Przerwa 30.03.10, 00:19 minniemouse napisała: > 5 miesiecy :) Wow Myszko a co ty takiego robilas , ze tak dlugo...? Ja tez chce takie remisje miec :) Odpowiedz Link Zgłoś
kozzy82 Re: Przerwa 30.03.10, 00:42 Gość portalu: meg22 napisał(a): > > Jak długo trwały u Was remisje? Na poczatku choroby remisje trwaly ok. 3 miesiace. Dluzszych przerw nie mialam nigdy. U mnie to generalnie byla , ze tak powiem " rownia pochyla "... A u Ciebie...? Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Przerwa 30.03.10, 04:46 raz mysle ze przy okazji zapalenia gardla antybiotykami podleczylam sobie H Pylori bo zauwazylam ze przy okazji przestalam takze cierpiec na bole brzucha typu 'wrzodowego'. Drugi raz jak zaczelam brac magnez to byl taki raj.... achh bylo minelo... ale poki co to bylo dobrze :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Przerwa 30.03.10, 12:49 Od piątego miesiąca aż do samego końca ciąży. Było pięknie. No ale, że w ciąży permanentnie chodzić się nie da, to zdarzają mi się przerwy około tygodnia, chociaż nigdy nie liczyłam dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś