Dodaj do ulubionych

Botox w warszawie

25.11.11, 08:53
Wiem że jest kilka watków o botoksie, ale nie znalazłam czy w Warszawie prywatnie któryś z neurologów go wstrzykuje. Przeszłam leczenie chyba wszystkimi dostępnymi metodami.Wg dr D. z Banacha został mi tylko botoks do spróbowania.Niestety na Banacha tego nie robią ani prywatnie ani na NFZ. Czyktoś może mi pomóc.
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: Botox w warszawie 27.11.11, 01:49
      Gdzie w W-wie to nie wiem ale jak wrzucisz w Googla botoks migrena warszawa to wyskakuje
      duzo stron, wiec na pewno cos znajdziesz.

Jak nie neurolog to sprobuj w klinicze dermatologicznej.
      Zapytaj telefonicznie skad wiedza gdzie wstrzykiwac na migrene, i juz.

Minnie
      • minniemouse Re: Botox w warszawie 27.11.11, 01:49
        ps-

lub estetycznej.

Minnie
    • beciatok Re: Botox w warszawie 27.11.11, 15:15
      Nie chodzi mi o przypadkowego lekarza z internetu , ale o kogoś kto ma doświadczenie w ostrzykiwaniu migrenowców, a nie tylko zmarszczek. Dlatego liczyłam ,że znajdzie sie ktoś z forum kto ma już kogoś sprawdzonego.
      • Gość: julia.wiktor Re: Botox w warszawie IP: *.centertel.pl 15.11.12, 12:18
        Heh,
        tez szukalam z polecenia i tez nic nie znalazlam :-(
      • Gość: magda 1156 Re: Botox w warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.13, 12:03
        Moja kolezanka wykonywala zabieg botoxu na migrene i jest zadowolona, bole ustapily nie sa tak mocne jak byly.a zabieg wykonywala chyba w klinice beautymed na ursynowie.Pozdrawiam
        • Gość: urszulla44 Re: Botox w warszawie IP: 193.59.67.* 25.11.13, 08:24
          Nie słyszałam nigdy o tym, żeby botox działał na migrenę. Ja robiłam niedawno w centrum Elite w okolicy oczu, ust i na czole. Zabieg był krótki, uczucie jak przy ugryzieniu przez komara. Ogólnie jestem zadowolona z efektów.
          • Gość: gość Re: Botox w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.14, 16:48
            Co prawda są z Łodzi ale leczą migrenę botoksem - zobacz tu - i to w cenie jednej okolicy !
    • niwa12 Re: Botox w warszawie 16.11.12, 12:25
      wiem, że także botoks w celach leczniczych wstrzykują lekarze chirurdzy/ortopedzi. Na pewno w Warszawie.
      • venus22 Re: Botox w warszawie 16.11.12, 23:13
        Moze w PL nie jest to jeszcze az takie popularne i dlatego tak malo jest lekarzy ktorzy to robia,
        ale po wpisie widze ze W OGOLE juz ktos, cos sie pojawia
        w przeciwienstwie do tego co byle jeszcze pare lat temu.

Nie poddawajcie sie, domagajcie sie Botoxu na migrene, pytajcie kto robi, gdzie robi
        i doczekacie sie!

Domagajcie sie tez pokrycia na to, a co!

Minnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka