Dodaj do ulubionych

Pani Surmacz - Klan :(

13.11.12, 14:01
Rozwój roli J. Żółkowskiej obserwuję z rosnącym zażenowaniem. Świetna aktorka teatralna i filmowa, o imponującym dorobku, wystarczy spojrzeć tu:
www.filmpolski.pl/fp/index.php/111965
godzi się grać jakąś groteskową postać, bo zabawna to ona już dawno nie jest. Gdy zobaczyłam rzężącą Marilyn Monroe, nie wiedziałam, gdzie oczy podziać. A to chyba ona powinna się wstydzić.
Zastanawiam się, czy aktorka tego formatu nie ma absolutnie nic do powiedzenia, jeśli chodzi o to, co wyprawiają z jej bohaterką??
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: Pani Surmacz - Klan :( 13.11.12, 15:04
      Pomysł by pozbawić głosu postać tak gadatliwą i dominującą miał w sobie spory potencjał.
      A wyszło jak wyszło.
      Niema MM, której jednak udaje się złożyć życzenia, to mogłoby być fajne, a efekt była taki trochę żałosny.
      • klan3 Re: Pani Surmacz - Klan :( 13.11.12, 23:28
        Nie wiem,co to miało być, ale było mi wstyd za nich, jak oglądałam tą żenadę!
        Surmaczowa kiedyś była fajną i ciekawą postacią. Wnosiła coś do Klanu. Od kilku lat jej postać jest przerysowana, wręcz żenująca! Była już Ela w dziwnym stroju z cyrku, Ania jako Monroe, brakuje jeszcze tylko, żeby Krystyna zaczęła paradować w czymś dziwnym! Mam nadzieję,że przynajmniej Kotulanka nie da zrobić z siebie idiotki!
        • greges58 Re: Pani Surmacz - Klan :( 14.11.12, 00:23
          co wnosiła, do jasnej cholery ???
          Paulina wyżebrała wtedy u realizatorów jakąś " rolę " dla bezrobotnej matki !!!
          daaawno temu, na jeden sezon ;)
          no bo ile można pieprzyć, w kółko, o tym samym ???

^^
          • domi_33 Re: Pani Surmacz - Klan :( 14.11.12, 10:42
            jeszcze teraz dołączyła się rola pani Joanny w serialu 'prawo agaty' też jakaś groteskowa.
            • chwyc_benka Re: Pani Surmacz - Klan :( 14.11.12, 15:53
              nie zgadzam sie, zawsze była groteskowa i przerysowana. Marylin Monroe jest koncową stacją tego przerysowania:)))
          • tdf-888 Re: Pani Surmacz - Klan :( 14.11.12, 15:54
            dobrze to kolega wyżej ujął, ja także oglądając tę akcję z marylin się wstydziłem. a pani surmacz nigdy nie była śmieszna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka